Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Od kad se mačka okotila njen vlasnik ne može da se obrani od posjetitelja koji žele da se uvjere u ovo čudo.
"Izgleda totalno drugačije od drugih mačića, a njegova usta, njuškica i šape su kao kod psa. Njegov rep je centimetar kraći od repova drugih mačića", tvrdi vlasnik čudnovatog bića Čang Či Ming.
"Mače" izgleda kao bijela pudlica i po svemu je drugačiji od svoje braće i sestara. Mački koja ga je okotila ovo je već drugi okot, ali kako kaže njen vlasnik, tada je okotila normalne mačiće.
Kako se dogodio ovaj fenomen, vlasnik objašnjava: "Uvijek je pustim da radi šta hoće, da se druži sa drugim mačkama i ostavljam je napolju preko noći".
Sudeći prema okotu mačka se možda nije družila samo sa svojom vrstom. |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
razmiišljala sam i ja jučer da to stavim na forum... ne kužim se baš u genetiku, ali iz nekog razloga mislim da je nemoguće takvo križanje različitih vrsta... ima li ovdje biologa/genetičara/prirodnjaka...? da nam malo pojasne situaciju..
možda je to samo zakržljala mačka? |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Naravno da je totalno nemoguće križanje mačaka i pasa. U genetici je razlog naravno
Osim toga, vijest je u stilu '24 sata' napisana tako da se prije može pripisati malo obrađenoj fotki i slobodnoj mašti besposlenog piskarala koje je moralo ispuniti pola stranice... |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Je, je, bilo je i u 24 sata, naravno... A što sad, malo senzacionalizma, malo mašte, malo dosade i eto: najčitanije novine u Hrvatskoj. Naravno, prema njihovim istraživanjima. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Kako nemoguće pa zar nije istina sve što piše u novinama, zar nije u 24 sata pisalo da su lavići slijepi? |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
debeli je napisao/la: ›
Kako nemoguće pa zar nije istina sve što piše u novinama, zar nije u 24 sata pisalo da su lavići slijepi?
|
onima koji čitaju 24 sata vjerojatno je.
o sljepoći lavića se očitovala sama (uskoro bivša) ravnateljica zoo-a, u prvoj službenoj varijanti koju je ispričala svim predstavnicima medija. |
|
|
|
|
|
čiopa Ukupno postova: 40 Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
razmiišljala sam i ja jučer da to stavim na forum... ne kužim se baš u genetiku, ali iz nekog razloga mislim da je nemoguće takvo križanje različitih vrsta... ima li ovdje biologa/genetičara/prirodnjaka...? da nam malo pojasne situaciju..
možda je to samo zakržljala mačka?
|
Križanje vrsta je itekako moguće, samo takvi su potomci uvijek sterilni! Eto, majčica priroda pobrinula se i za to.
Ta pojava križanja vrsta nije neobična, ne samo nama biolozima, već i svekolikom pučanstvu. Naime, svi ste čuli za mazgu - e pa to je križanac konja i magarice; iliti za mulu - to je križanac kobile i magarca. I mazga i mula su sterilne, dakle ne mogu se dalje razmnožavati davajući potomke. |
|
_________________ The sum of the intelligence on the planet is a constant. Population is growing. |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
postoje i zebroidi... zebra i konj. :/
hm... konjski.
a mačka i pas?! |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ovo me podsjeća na jedan članak iz Glasa Slavonije o tome kako u osječkoj kanalizaciji obitavaju parcovi duljine 1 metra... |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Svebor je napisao/la: ›
postoje i zebroidi... zebra i konj. :/
hm... konjski.
|
Zebra i tovar... Dalmatinac u mornarskoj majici... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ovi mačići na slici su stari 10-ak dana, a za ćukicu bi rekla da nema ni 5 dana. |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
Pih kao da je bitno...ionako će ih vlasnik sve skupa pojesti na prvoj roštiljadi... |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
|
|