Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Već se godinama zalažem da se Praznik rada počne dostojno i obilježavati - radom! Umjesto dana nerada, 1. svibnja svi bi trebali odraditi duplu šihtu!
Eto, prosvjetlite me ako griješim... |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Istina.
Ali društvo uvijek ima svoje praznike, jer rulja uvijek traži razlog za plandovanje i džabaljebarenje...
Stoga, kao pasionirani dokoličar i humanist, prihvaćam i 1. svibnja i 5. augusta i uredno proslavljam i dostojno obilježavam, a da ne spominjem različite narodne običaje, svetkovine... Što bi se novim korporativnim rječnikom reklo: vjerske evente i seoske happeninge. Sve podržavam, pozdravljam, obilazim... |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
*sunshine*
Ukupno postova: 5 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Praznik rada, Sv. Josip, 1. svibanj- prije svega veliki je blagdan i kao takav simbolično je i neradan dan! Oduvijek je tako i biti će ubuduće. |
|
_________________ ...biram samo lakši način...
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Da.Kad bi to bio samo taj dan! hehe.. Ok, slavi se taj dan i sve štima... Ali mi Hrvati smo presmiješan narod! Sjećam se općih frustracija ako prvi svibanj padne na subotu ili nedjelju..nista se ne spaja! Ove je godine u utorak, a svi moji dragi profesori otkazali predavanja i vježbe cijeli tjedan!!!!! Taman godišnji od 10 dana! |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
Anita_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a svi moji dragi profesori otkazali predavanja i vježbe cijeli tjedan!!!!! Taman godišnji od 10 dana!
|
to je prava stvar , ja bi ih zbog toga i adekvatno nagradio s smanjenjem place |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
DonQuijote je napisao/la: ›
Već se godinama zalažem da se Praznik rada počne dostojno i obilježavati - radom! Umjesto dana nerada, 1. svibnja svi bi trebali odraditi duplu šihtu!
|
Ja ću 30-tog raditi do 22h. Za kretene u odijelima. Motiviran samo timom ljudi koji inače rade sa mnom, al' taj dan neće. Korporativni bullshit. Za imaginaran novac. Za kredit. Za novi auto. Stan. C2D, DDR2 i PCI-express kartu. Nadam se da te veseli.
U 23h ću već biti na staroj Dravi sa 0,5l rakije, par jointova i (nadam se) nekakvih gljiva koje ću naći po šumi u sebi. Polizat koju žabu...
PS: Danas još idem do ureda. Pravi rvat, ja. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
legenda
Ukupno postova: 95 Lokacija: a tu neko mijesto, neznam kak se točno zove Spol: Muško
|
Nemožeš reć praznik nerada jer to znči da svaki dan neradimo sam taj dan radim
iako je taki odnos |
|
_________________ ALL COPS ARE BASTARDS
..::A_C_A_B::.. |
|
|
|
fallen-angel
Ukupno postova: 225 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Eto, prosvjetlite me ako griješim...
|
prvo se ti malo raspitaj što je to praznik rada i kako je nastao, a tek onda izvali ovakvu glupost.
ako si zaista ovakvog mišljena onda faco pređi na sistem rada koji je bio prije nego li se krvavo izborilo za tri osmice, a to je 12 sati rada i 12 sati slobodno |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ah, odmah mi bude lakše kad vidim razinu humora u (ispod)prosječna rvata! |
|
|
|
|
|
diva
Ukupno postova: 623 Spol: Nebitno
|
bilo je nekoliko sakupljača plastičnih boca koji su lukavo obišli katakombe i dobro se natovarili. Počistili su ono što ih je zanimalo, a ostalo smeće letilo je u smjeru vjetra. Žalosna mi je ta slika. Iako na licima istih mogla se vidjeti jednaka doza umora i zadovoljstva. E sad šta je tu zadovoljstvo? Osobno ne volim što vidim kako je sve više takvih ljudi koji moraju gnjuriti glavom u kontejner. |
|
|
|
|
|
|
|