Autor |
Poruka |
mala_os_13_
Ukupno postova: 5 Lokacija: Nad Dravom Spol: Žensko
|
Što mislite o ljubavi na daleko???help!!! |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ne reče koliko daleko...
mislim da to ovisi isključivo o partnerima...nekad uspjeva..ali u većini slučajeva ne...
mada je uobičajeno u vezama da neko nekom visi za vratom (joj kako sam to objasnila,romantična do bola),ma ne onako sto puta sam čula poznanice kako cviiill dečko provodi malo vremena s njima,e sad to malo dođe ispod tri sata dnevno,i da je baš nazočna svim aktivnostima svog dragog...a i dečki su tu negdje...
ali znam i veza pa i brakova koje/koji tako odlično funkcioniraju već godinama...
gledaj to s vedrije strane...nemate se kada posvađati a ni dojaditi jedno drugom... |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
S 13god "daleko" je vjerojatno i drugi kvart! |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
cookies
Ukupno postova: 368 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
daleko od očiju, daleko od srca... |
|
_________________ |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
cookies je napisao/la: ›
daleko od očiju, daleko od srca...
|
To sam i ja mislila...ja u os ,on u zg i funkcioniralo je....ali ja sam bila starija...ali sa 13 godina...hm..to je vjerojatno još samo simpatija(kako mrzim tu riječ )
ela je napisao/la: ›
gledaj to s vedrije strane...nemate se kada posvađati a ni dojaditi jedno drugom...
|
Vjeruj mi jedva češ dočekati trenutak kad će ti doći,brojat ćeš sate,pa i minute koje vas dijele....svaki dan pričati 4,5 sati preko mobitela(al naravno uzmi neku tarifu za 0kn)...a kad dođe..svo svoje vrijeme provoditi s njime,ne puštat ga iz zagrljaja,kreveta,što već....mazit ga pazit ga...a kad ode.....opet sve ispočetka....suze i vrištanje u jastuk....i očekivanje da će opet doći... ne mogu vjerovat da sam se raznježila na ovo..... ipak imam srca
Netko može izdržati to a netko ne,zavisi od osobe,ako ga voliš,što već,i ako mu vjeruješ..onda će funkcionirati ali ako ga zivkaš stalno i dosađuješ mu pitanjima gdje je i jel misli na tebe,brzo ćeš mu dosaditi...
Što više reći?Pokušaj,ja vjerujem da postoji ljubav na daljinu i trudila sam je se održati,međutim druga strana je zaje*ala sve
Sretno |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Kad se susretnete, a ono MALO iznenađenje. |
|
_________________ |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
A gdje on to toliko ''daleko'' živi? |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
vjerovatno u visnjevcu.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
Hm...znam iz iskustva da ti je to jebena situacija totalno.
Znaš ono kad si fukked up i trebaš utjehu,a nje nema jer je miljama daleko...
Jedna frendica je uspjela u takvoj vezi,ali recimo ja i nekolicina frendova/frendica nije...svašta tu ulazi u obzir: pare,povjerenje,ovo,ono... |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Ne možeš se nikad dobro upoznati, niti biti stvarno blizak s nekim koga vidiš povremeno. Otkud znaš što se dešava, šta radi, šta misli? Telefoni i ostala komunikacija na daljinu je mazanje očiju.
Stvar je samo u tome koliko takva veza odgovara nekome ili ne. To su potpuno odvojeni životi, neka kaže tko što hoće. |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
cookies je napisao/la: ›
daleko od očiju, daleko od srca...
|
jel to s iskrice ? |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
Ljubav je samo jedna i treba je čuvati jer to je ipak jedan dio smisla svačijeg života! |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Marshall-T je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ljubav je samo jedna i treba je čuvati jer to je ipak jedan dio smisla svačijeg života!
|
nnNe razumijem,,,kako to misliš ljubav je samo jedna? Nešto kao da se samo jednom doživi ili' |
|
|
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
fairy je napisao/la: ›
Marshall-T je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ljubav je samo jedna i treba je čuvati jer to je ipak jedan dio smisla svačijeg života!
|
nnNe razumijem,,,kako to misliš ljubav je samo jedna? Nešto kao da se samo jednom doživi ili'
|
- Ljubav može nastati lako kao i nestati...samo jedna osoba se može voljeti! - toga se tiče samo ljubavna veza- |
|
|
|
|
|
|
|