Autor |
Poruka |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evo ovo moram podjeliti s vama!
Bio sam u dvojbi dali da to stavim u naj viceve ili ovdje,
ali eto ajmo čavrljati!
Prolazim pored trgovine Peking (bivši restoran lovački rog),
a na njemu zaljepljena traka DRŽAVNI INSPEKTORAT , a oni napisali MJESEC DANA SMO NA GODIŠNJEM ODMORU (kao ono nitko ne konta) |
Zadnja promjena: mali_ivica; 05.05.2007. 14:40; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
Ma bez brige nitko neće skontati... Stvarno su se prosrali... Još da su i točno napisali koliko im traje godišnji... |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
ma treba ih sve zatvoriti i vratiti u kinu, šta će nam tu?????! šta?? samo nam prodaju kinesko smeće, VRATITE NAM LOVAČKI ROG !!!! |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
bila sam neki dan u kineskom shopu u županijskoj i mogu reći da od tisuću prljavih i nabacanih artikala jedan čak dobro i izgleda, a bagatela je. tako da, ako se malo pročeprka, među nekoliko desetaka tisuća u toj rupi nabacanih stvari, može se naći jedno 6 odjevnih predmeta koji liče na odjevne predmete.
a što se ljubaznosti prodavačica i vlasnika tiče.. možeš biti sretan ako ne dobiješ batina što si ušao i tamo odlučio potrošiti svoje novce.
moraš i dobro paziti da ti stave u vrećicu sve što si platio... kad su kinezi u pitanju, riječ "cigani" dobiva jedan sasvim novi, potpuniji smisao! |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
ajwar je napisao/la: ›
ma treba ih sve zatvoriti i vratiti u kinu, šta će nam tu?????! šta?? samo nam prodaju kinesko smeće...
|
Koje kupuju u METRO-u |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
ixia
Ukupno postova: 333 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
kinezi i svi ostali trgovci nabavljaju robu iz istih izvora tak da bi po toj analogiji trebalo zatvoriti 90% trgovina odjevnim predmetima u osijeku...
to sto netko radje kupuje u nami ili esseker centru gdje su marze 3 puta vece, tete prodavacice u stiklama & nasminkane ne znaci da nije ista roba ko u china shopu.
ista situacija je i u Zg-u... |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Činjenica da je Lovački rog bio jako poznat restoran u svoje doba, ali ne razumijem ljude koji su protiv Kineza, kineske robe.
Kao što iz Osijeka, Hrvatske ljudi odlaze tamo gdje misle da će im biti bolje, tako i Kinezi dolaze ovamo i u druge zemlje. I mnogi od njih plaćaju skupu cijenu da bi otišli iz zemlje. Bilo je dovoljno dokumentaraca, reportaža na TV o tome. Pa i u crnoj kronici.
Svaka roba ima svog kupca. Netko će kupiti u kineskom shopu kinesku robu po bagatelnoj cijeni i vjerojatno izrazito loše kvalitete, a netko će otići u neku trgovinu koja ima svoj "brand" i platiti skupo nešto što je proizvedeno (dobrim dijelom radom djece i u odvratnim uvjetima) u Kini i sl. zemljama po slobodnim zonama, a cijena koštanja je super nikakava zahvaljujući jeftinoj radnoj snazi, kvaliteta malo bolja, a najveći udio u cijeni koju platite jeste marketinški trošak i marža svih mogućih posrednika. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....svatko ima pravo na izbor gdje ce što kupovati.....iz tog razloga ja još nikad nisam ušao niti u jednu kinesku trgovinu.....al na žalost ne mogu utjecati na to da ne kupim proizvod napravljen u kini.......jer više nema tog proizvoda gdje ne piše made in china....... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja pokrenem post iz zezancije, a vi odmah treba li kupovati kod kineza ili ne!
Nemojte ljudi!
Još čete mi ih nabiti na vrat samo mi fali da me još netko iz trijade sačeka! |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
Meni nije pitanje da li kupovati kod Kineza ili ne, već sam skontala da nekim ljudima smeta naprosto što ljudi uopće žive i rade u Osijeku.
Promijeni avatar da te face iz trijade ne prepoznaju. |
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni nije pitanje da li kupovati kod Kineza ili ne, već sam skontala da nekim ljudima smeta naprosto što ljudi uopće žive i rade u Osijeku.
|
Ja bih da ih je i više Pomogao bih u integraciju u hrvatsko društvo, da imam prilike... |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
DanicaV
|
Eto, sad svi znaju.... |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
allein je napisao/la: ›
Ja bih da ih je i više Pomogao bih u integraciju u hrvatsko društvo, da imam prilike...
|
kinezima, kinezicama ili ne biraš? |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Kineskinjama naravno |
|