Autor |
Poruka |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
nisu bitne godine,kemija to je bit svega ako nema kemije..sve ostalo pada u vodu... |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
ela je napisao/la: ›
nisu bitne godine,kemija to je bit svega ako nema kemije..sve ostalo pada u vodu...
|
Slazem se.... godine su najmanji problem u cijelom procesu.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
samantha je napisao/la: ›
evo ovako... postoji jedan mali, malicni problem...pa ako imate pametnog komentara voljela bih da mi kažete svoja iskustva u vezi toga! da li su godine stvarno toliki veliki problem ili su godine samo brojka? mislim na razliku u godinama, jer iz mog iskustva bile su problem...
|
godine ne bi trebale biti problem ako se dvoje ljudi kontaju i ima te kemije kako ela kaže...e sad ovisi kolika je ta razlika i koje godište...kad ljudi pređu dvadesetu nekako se ta razlika manje osjeti nego kada su u pitanju osoba koja ima ispod 20 i osoba iznad 20...većinom je problem jer ljudi imaju drugačiji stil života i dugačije brige i interese...nažalost ali je tako...barem iz mog iskustva i drugih koje znam...
ali opet,ne mora biti...možda si baš pašu ljudi i ispadne ok...sve je individualno od slučaja do slučaja |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
meni je ok razlika recimo do 5 godina i plus i minus... a više od toga mi je nekako odbojno...
recimo 10 godina, što se i ne događa tako rijetko... 30 i 40 je velika razlika... da ne govorimo 20 i 30... definitivno mi tako nešto ne bi odgovaralo |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....razlike u godinama i nisu nekakav veliki problem....al vjerovano bi se muški složili da razlika u godinama prem mlađim curam i nije bitna al prema starijima da je što manja.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
razlika u godinama moje tete i tetka je 20 godina....ja ne razumijem to,meni je to previše....uvijek gledam na sebe,ja imam 20 ,znači lik treba imat 40..halo,može mi tata biti....meni su normalne razlike što kaže catcloe do 5 godina otprilike...ali s tim da je lik stariji od ženske 5 godina a ne ženska od lika....ja sam imala samo jednog malo više starijeg od mene lika,oko 8 godina ak se ne varam i njemu nije smetala razlika,a nije ni meni u početku i onda kasnije mi je previše smetala,jako se osjetila jer nismo imali jednaka razmišljanja,ja sam se kraj njega osjećala ko balavica...dok recimo opet gledam na sebe,što se tiče mene i mog ponašanja,meni bi odgovarao netko u rasponu od 18-25 godina,ništa ispod,ništa iznad....
znači ovisi sve od osobe do osobe.....svi smo mi različiti.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Slazem se sto ostali kazu - najvise ovisi o osobama, motivima i situaciji.
Za neke vrste odnosa godine igraju znatno manju ulogu od npr. narajcanosti, dok u nekim vrstama odnosa ne postoji ta narajcanost i kvalitetan seks koji bi popravio nesklad u npr. sustavima vrijednosti, odnos bioloskog sata i ocekivanja i slicno...
Naravno, sve ovo je IMHO, jasno da postoje i oni kojima godine ne igraju bas nikakvu ulogu... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
kobac Ukupno postova: 106 Lokacija: Čepin Spol: Nebitno
|
moj dragi je od mene 3 godine mlađi i razlika se uopće ne vidi ni u kakvom smislu! Nama je super. Al također mislim da je to i neka granica. Da je više mlađi ne bi sigurno štimalo. I moje mišljenje je 5 godina -+. |
|
|
|
|
|
iwanche_os
Ukupno postova: 28 Lokacija: OsijeK...tu NegdJe Spol: Žensko
|
ew PiTanje za sve...sta vi mislite..
CUre: jel BoLje bit s Mlađim Od sebe ili starijim...sto je slađe
DecKi: Volite li starije cure ili mlađe...sto je slađe? |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
a sta ako osoba ima dijabetes? sta ce toj osobi biti sladje? |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
tamna strana
|
....nikad nisam gleao na godine....dok nisam procitao neke odredbe iz zakona RH.....
.....za mene je u svakom slucaju prvo bitno kako mi doticna djevojka "odgovara"......a sve ostalo su nijanse...... |
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Di bi stigao još kad bi svaku pitao za godine?! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
iwanche_os je napisao/la: ›
DecKi: Volite li starije cure ili mlađe...sto je slađe?
|
mlado meso mmmmmmmmm |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
tamna strana
|
legica_os je napisao/la: ›
iwanche_os je napisao/la: ›
DecKi: Volite li starije cure ili mlađe...sto je slađe?
|
mlado meso mmmmmmmmm
|
...legice.....što bi u tvom slucaju trebalo znaciti mlađe meso......neki lik koji je upravo saznao da mu pišo ne služi samo za pišanje..... |
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...legice.....što bi u tvom slucaju trebalo znaciti mlađe meso......neki lik koji je upravo saznao da mu pišo ne služi samo za pišanje.....
|
Upravo obrnuto, mlađe meso je frajer koji je kreditno sposoban kupiti A3. |
|
|
|
|
|
|
|