Autor |
Poruka |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Koliko sam primjetio ima vise tema u kojima se spominje gdje cete van, s kim itd. itd. .... ali nema niti jedne u kojoj biste ispisali svoje dozivljaje, lose, dobre, smijesne, tuzne strane izlaska te subote....
Pa posto otvaram ovu temu, red je i da ja prvi napisem nesto....
Sinocni izlazak mi je bio jedan od boljih u zadnje vrijeme... Kao prvo, potrosio sam samo trideset kuna i razbio se ko letva ( tablete & alkohol su dobra kombinacija ako nemas para, a zelis se ubit .... ), upoznao sam sa legom jedno zensko drustvance, cijelu vecer se sprdo ( koliko svjesno, koliko nesvjesno ), ljubio sve koga sam stigao.... ali ima i losih strana.... sjebo sam fotoaparat ( prvo mi je upao u pivo i onda sam prisilno vratio objektiv nazad... ), nisam pojeo niti jednu pizzu i u pivnicu je dosao jedan covjeka kojeg nisam bio zeljan vidjeti.... al nema veze ..... meni bilo kul.... htio se i on utrpati s ovim zenskama al smo ga odjebali....
U pivnici je bila i legica, ali je ko pijandura stajala s deckom za sankom... iako su se ona i njen decko raspitivali gdje je moj stol da se ufuljaju.... al sve u svemu je bilo kul.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....s obzirom da se sjecaš svega od sinoc.....znaci da i nije bilo toliko strašno.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Sale car
|
tamna strana je napisao/la: ›
....s obzirom da se sjecaš svega od sinoc.....znaci da i nije bilo toliko strašno....
|
Pa cuj jos skupljam informacije.... vjeruj ima toga cega se i ne sjecam bas dobro.... u biti pitaj legicu....
Kako je tebi bilo.... gdje si bio? |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Sale car je napisao/la: ›
Kako je tebi bilo.... gdje si bio?[/b][/align]
|
....bilo je nadasve velicanstveno......a mjesto tog događaja ne smijem otkriti...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Sale car je napisao/la: ›
[align=center][b]Pa cuj jos skupljam informacije.... vjeruj ima toga cega se i ne sjecam bas dobro.... u biti pitaj legicu....
|
mene da pita?ja se kao sjećam?bila sam u pivnici do 4 iako uopće nisam ni htjela ići tamo jer me ekipa zajebala...zato sam stajala za šankom i pila.....
što se tiče tebe,istina je,ljubio si sve koga si stigao,čak si i mog dečka napadao i htio ga ljubiti,ali si ga poljubio na kraju par puta...ne sjećam se jesi li mene ljubio ..mi smo se u letu ljubili,puse su letjele zrakom
ali bilo mi je ok,bilo nekih sranja u wc-u sa nekim likovima,ali mislim da si onda već otišao...sve u svemu,ne sjećam se ni kako sam došla kući...opet se ne sjećammmmm opet sam ljude prepadala u drvenparku i derala se ko luđak...noge su mi otpale zbog jebenih čizama sa petom od 12cm....strava...došla kući u pola 6 kad se već razdanilo,ne sjećam se kad sam zadnji puta toliko dugo ostala vani
e da,sale...kao prvo nemam slonovske nokte i da, pipala sam te i štipkala po tvom čiru na desnom boku onda kad smo se grlili ...
e da i nemoj više nositi tu košulju sva sam se isvrbila od nje,ne podnosim taj materijal
e da...nikad više ne idem na to mjesto "čije se ime ne spominje" |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
uffffff... sinoć je valjda bila noć za zlo
između ostalog sam u tufni plesala bosa i to na zvučniku!! obžderala sam se kao mali krmak...
i napokon otkrila jedinu curu na svijetu koja me prati s alkoholom i može plesati više od mene jeeeeeej!!
zlo, živo zlo je bilo... došla sam kući s cipelama u rukama, jebemti štikle i tko ih izmislio! |
|
|
|
|
|
Sale car
|
|
|
|
Sale car
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
uffffff... sinoć je valjda bila noć za zlo
između ostalog sam u tufni plesala bosa i to na zvučniku!! obžderala sam se kao mali krmak...
i napokon otkrila jedinu curu na svijetu koja me prati s alkoholom i može plesati više od mene jeeeeeej!!
zlo, živo zlo je bilo... došla sam kući s cipelama u rukama, jebemti štikle i tko ih izmislio!
|
Pa nisi ti bila daleko od nas.... mogla si naici... mi smo se isto obzderavali, plesali, derali se.... u biti mozes sve procitati..... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
legica_os
|
nikad se više neću napiti čvrsto sam odlučila da ću postepeno smanjivati količinu alkohola koju unosim u organizam jer ovako više ne može...
ps sinoć,opet se ja vaćam na sinoć,najjači mi je bio onaj lik što prodaje ruže,taman bila pjesma ružo,ružice a lik se razgalio,pao na koljena gleda u te svoje ruže i pjeva...a tko je bio pokraj njega i grlio ga,ne morate ni pogađati ...SALE...
ps nisam duribaba |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
Sale car
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nikad se više neću napiti čvrsto sam odlučila da ću postepeno smanjivati količinu alkohola koju unosim u organizam jer ovako više ne može...
ps sinoć,opet se ja vaćam na sinoć,najjači mi je bio onaj lik što prodaje ruže,taman bila pjesma ružo,ružice a lik se razgalio,pao na koljena gleda u te svoje ruže i pjeva...a tko je bio pokraj njega i grlio ga,ne morate ni pogađati ...SALE...
ps nisam duribaba
|
Htio sam mu i uklrasti jednu.... u biti ne bi on ni pjevao da ga ja nisam natjerao.... ali ono njegovo klecanje je njegova koreografija..... ja sam ga samo malo potaknio.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
legica_os
|
ti da si bio u stanju nekoga natjerati da pjeva?joj da si se čuo kako si ti pjevao majko mila....to je bilo smrt za moje uši.... |
|
|
|
|
Sale car
|
ko da si ti bila bolja .... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
o vidim da ste se zabavljali i napili,meni je isto bilo ok sinoc vani, nije nest posebno, al je bilo dobro... |
|
|
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
DanicaV