Autor |
Poruka |
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zasto mislis da su Srbi/bilo tko bolji (manje usrani, itd.) jer se svjesno prave slijepi na svoje nazi-idealiste?
|
Možda i nisu,ali ih ne jebe komplex manje vrijednosti,pa ne osjećaju potebu pljuvati vlastito i lizat guzicu Europi i sličnima koji u nama vide finu težačku marvu.Iz vlastitih iskustava i života uvjerio sam se da se Srboši itekako drže značenja 4C...a šta "naši" rade? Pljuju vlastite veterane i sve to ostalo... da ne ulazimo u preduboku raspravu.
Sigurno nisi ni homofob, ali bi najradije sve homoseksualce lijepo na neki otok, a nisi ni antisemit, ali bi Zidove fino poslao u svoj Izrael, jel' tako?!
|
Hmmm...nije loša ideja
Šalim se,ne...ne bih.Vidi,meni ne smetaju ni homosi,ni Juden,ni bilo tko.Dokle god ti homići ne diraju "normalne" ljude i djecu.Svatko ima pravo na svoj izbor i život,ali isto tako se ne slažem sa onim gay paradama.Zašto?Pa zato jer ako si ti "koljač pod kičmu" ili nešto slično,budi brate to ali budi za sebe...nemoj se isticati i pisati sebi na čelo : "Ja sam peder!".Onda kad dobiju po lampi malo se čude i nije im baš drago.Nisam da ih se dira,briga me za njih,ali ne moraju se reklamirati. |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
25.5. karamarko perković nastupa u virovitici.
volim dobar dernek i ako u to vrijeme ne zapalim za rijeku, bit ću tamo.
eto.voli svoje, poštuj tuđe... manimo se pretjeranog generaliziranja i bacanja stigmi.
samo neka je dernek dobar za sve. pozdrav! |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Ima jedna Balaševićeva pjesma u kojoj se spominje Virovitica. Valjda će i koncert biti u miroljubivoj atmosferi kao što spominje pjesma.
Kao dijete provela sam dio ljetnih i zimskih praznika u spomenutom gradiću pa mi je simpatičan.
I datum koncerta je prigodan, nekadašnji Dan mladosti.
(a imamo u obitelji jednog Marka Perkovića, ali ima pet godina i nije iz priče) |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
ima... i bilo je pun q ljudi na njegovom koncertu. prepun lokalni stadion... naplatio je 100 kuna upad.
hladno pivo došlo je po drugi put nakon nekih5 ili više godina, naplatilo 30 kn za upad i to za neku akciju razminiravanja pa je došlo svega 250 ljudi... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
DanicaV
|
nisam pripomenula da Balaševića odavno ne slušam, možda neku staru pjesmu poput "Lepe protine kći", ali ne idem više na njegove koncerte. čovjek se zna dobro prodati.
pjesme u kojoj se spominje Virovitica sjećam se kad si bio još jako mali, ako sada imaš 20 godina. |
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Oni koji kenjaju protiv Thompsona kao Thompsona nisu nista drugaciji od onih sto pjevaju nazi pjesme.
Da su njega/organizatora svakog od koncerta opajdacili po novcaniku za svako velicanje ustastva, tada bi i sam Thompson jako pazio sto pjeva i dvaput bi promislio kakve ce stvari prodavati (gle cuda, pa on to radi zbog PARA!) napaljenoj rulji.
|
Amen. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
neka se svatko brine za svoje dvorište.
|
Ovo možemo uzeti kao ishodište za sve buduće rasprave.
Svako negiranje konteksta vodi u novu travestiju. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
DanicaV je napisao/la: ›
Ima jedan mali problem, na njegovim koncertima su se "uslikale" osobe iz javnog života (koje su mnogima uzor), a po svemu sudeći i oni koji su zaduženi za kažnjavanje, tako da ništa od svega.
|
Opet ukockascujes sliku. Kakve veze tko je bio na njegovom koncertu?
Metalucifer je napisao/la: ›
Možda i nisu,ali ih ne jebe komplex manje vrijednosti,pa ne osjećaju potebu pljuvati vlastito i lizat guzicu Europi i sličnima koji u nama vide finu težačku marvu.
|
Ako cemo o kompleksu manje vrijednosti, mislim da je on itekako izrazeniji kod onih koji imaju potrebnu identificirati se sa skupinom (bilo kojom), skupnom moci i skupnom povijescu.
Dakle, takvi pojedinci vjerojatno imaju jace izrazen kompleks manje vrijednosti.
"Skupni kompleksi" ili skupna obiljezja su umotvorina jeftinih demagoga.
Pa zato jer ako si ti "koljač pod kičmu" ili nešto slično,budi brate to ali budi za sebe...nemoj se isticati i pisati sebi na čelo : "Ja sam peder!".
|
Ok, ne svidjaju ti se parade. Bitno da ne bi iscipelario dva tipa ili dvije ribe kad bi ih vidio da se ljude nasred ulice.
Ili bi?!
Svebor je napisao/la: ›
ima... i bilo je pun q ljudi na njegovom koncertu. prepun lokalni stadion... naplatio je 100 kuna upad. hladno pivo došlo je po drugi put nakon nekih5 ili više godina, naplatilo 30 kn za upad i to za neku akciju razminiravanja pa je došlo svega 250 ljudi...
|
Vjerujem da ti je poznata Rambova definicija turbo folka... tamo imas i odgovor na fenomen koji si naveo... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
DanicaV
|
Ima jedan mali problem, na njegovim koncertima su se "uslikale" osobe iz javnog života (koje su mnogima uzor), a po svemu sudeći i oni koji su zaduženi za kažnjavanje, tako da ništa od svega.
|
|
Ne misliš da će prvo pjevati skupa s njim neku naci pjesmu, a zatim podnijeti prijavu protiv njega, sebe? |
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Ja slušam Balaševića a poslušam i Thompsona s vremena na vrijeme! |
|
|
|
|
|
Metalucifer
|
Ako cemo o kompleksu manje vrijednosti, mislim da je on itekako izrazeniji kod onih koji imaju potrebnu identificirati se sa skupinom (bilo kojom), skupnom moci i skupnom povijescu.
Dakle, takvi pojedinci vjerojatno imaju jace izrazen kompleks manje vrijednosti.
"Skupni kompleksi" ili skupna obiljezja su umotvorina jeftinih demagoga.
|
Ok,ima smisla ...ali se nadam da si skontao što ja hoću reći.Da se razumijemo,briga mene za Ustaše,WW2 i slične stvari...ali mi smeta odnos naše države prema događajima od prije 15-ak godina i slične stvari.Tonson me isto tako ne zanima,ali se na pametan način opario.
Ok, ne svidjaju ti se parade. Bitno da ne bi iscipelario dva tipa ili dvije ribe kad bi ih vidio da se ljude nasred ulice.
Ili bi?
|
Ne,naravno!Već sam i prije rekao da ne bih.Njihov izbor/život i ok...da ponovim - ne zanimaju me i ne smetaju mi sve dok ne diraju nikoga,a pogotovo djecu.
To što sam rekao u vezi parade ne odnosi se samo na gay parade,već općenito sam mislio na isticanje : gay,nazi,ovo,ono...budi što god hoćeš,ali budi za sebe i to sa stilom. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
|
Ne misliš da će prvo pjevati skupa s njim neku naci pjesmu, a zatim podnijeti prijavu protiv njega, sebe?
|
Hm, nakon ovog i onog posta o crvenom fici i golfu, sve sam uvjereniji da imas izrazito bapsko-pijacarski pristup svijetu i dogadjajima oko tebe.
Metalucifer je napisao/la: ›
Tonson me isto tako ne zanima,ali se na pametan način opario.
|
Thompson se opario potpaljujuci najnize strasti. Siguran sam da on to smatra izuzetno "pametnim", a sebe izuzetno "sposobnim".
IMHO, neeticno oparivanje ne smatram pametnim, a osobu koja to svjesno cini - ne smatram sposobnom. Bude mi zao kad vidim kako se zadnjih 15 godina ljudima ispiru mozgovi pricama kako su neki "sposobni" i kako "treba i 'to' (misli se uglavnom na muljage i mutne poslove) znat' ". Polakomili se ljudi za parama... kako ono netko onomad rece: "stoka sitnog zuba". ;-)
Citat: ›
To što sam rekao u vezi parade ne odnosi se samo na gay parade,već općenito sam mislio na isticanje : gay,nazi,ovo,ono...budi što god hoćeš,ali budi za sebe i to sa stilom.
|
Ok, fair enough... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Metalucifer
|
IMHO, neeticno oparivanje ne smatram pametnim, a osobu koja to svjesno cini - ne smatram sposobnom. Bude mi zao kad vidim kako se zadnjih 15 godina ljudima ispiru mozgovi pricama kako su neki "sposobni" i kako "treba i 'to' (misli se uglavnom na muljage i mutne poslove) znat' ". Polakomili se ljudi za parama... kako ono netko onomad rece: "stoka sitnog zuba". ;-)
|
Slažem se totalno.Ha,čuj...vidiš i sam da se danas sve vrti oko usranih para.Koliko imaš para,toliko vrijediš.K'o što kaže Metallica - Sad But True
Na žalost takvo je vrijeme da većina ljudi samo to gleda,a prave vrijednosti čovjeka više nisu bitne.Samim time i ono malo mozga što im je ostalo špricaju pesticidima svaki dan - "Ma kakva ljubav,pa od ljubavi se ne živi...doć' će ona kasnije.Vi'š da on ima ... a i ćaća mu je ...".
Cijenim i cijenit ću više i uvijek osobu koja živi u kartonskoj kutiji na pol ulice,ako je tu kutiju sama zaradila i kupila.
To u vezi mutnih poslova i sličnih stvari..."Nothing lasts forever..." reče Axl Rose. |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
Hm, nakon ovog i onog posta o crvenom fici i golfu, sve sam uvjereniji da imas izrazito bapsko-pijacarski pristup svijetu i dogadjajima oko tebe.
|
ako je netko faca, pa će žrtvovati čak fiću, onda treba ostati faca do kraja pa odbiti primiti golfa.
a što se tiče "bapsko-pijačarske kvalifikacije", rekla bih da je neumjesna, osobito od osobe koje se predtavlja kao Mungos.
jadno. |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ako je netko faca, pa će žrtvovati čak fiću, onda treba ostati faca do kraja pa odbiti primiti golfa.
|
šta je još sve onda trebalo odbiti? ratne činove, odlikovanja, invalidske mirovine, sredstva za obnovu kuća...? |
|
|
|
|
|
|
|