Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Evo upravo gledam prison break/zakon braće na kompu,zadnje dvije epizode...pratite li ju na tv-u ili ste možda već odgledali sve?kakva vam je serija?
meni osobno,serija je odlična,ne sjećam se kad sam neku tako dobru pratila i sve epizode pogledala..........osim marisol ........ |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pogledam tu-i-tamo, produkcijski je jako dobra, ali mi sama serija nije ništa toliko posebno. |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
mmmljac |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
mia
|
baba? daj ajmo na kavu da mi to frkneš u facu! |
|
|
|
|
DonQuijote
|
zlusch je napisao/la: ›
Ne gledam baš serije i općenito TV, ali me PB zaintrigirao.... fenomenalno napravljeno, scenarij izvrstan, glumci isprofilirani do kraja... jedino nerealno je što u cijeloj seriji nema niti jedne jedine psovke, ni u zatvoru niti između bilo kojeg lika, ma koliko sirov bio
|
Nemam pojma, djeluje mi kao da likovi nisu dovoljno sirovi i brutalni, nekako su ih jako ublažili s obzirom na to da svi redom kao boravište imaju naveden strogo čuvani zatvor! I većina ih se međusobno mrzi, a nisu se porokali kad su uspjeli pobjeći, mada tada više nisu trebali jedni druge. Slabo i nedosljedno psihološko profiliranje. Praktički da poželiš primiti na stan nekog tako finog odbjeglog robijaša! |
|
|
|
|
|
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
Mda, pogledao sam drugu, moram priznati da nisam očekivao takav završetak. Prc. Sad moram čekati treću sezonu... |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
zlusch
|
DonQuijote je napisao/la: ›
Nemam pojma, djeluje mi kao da likovi nisu dovoljno sirovi i brutalni, nekako su ih jako ublažili s obzirom na to da svi redom kao boravište imaju naveden strogo čuvani zatvor! I većina ih se međusobno mrzi, a nisu se porokali kad su uspjeli pobjeći, mada tada više nisu trebali jedni druge. Slabo i nedosljedno psihološko profiliranje. Praktički da poželiš primiti na stan nekog tako finog odbjeglog robijaša!
|
Pa ono... da su se porokali odmah poslije bijega, što bi prikazivali dalje u seriji da ne nagne na neku Roseane sapunicu?
Ma, meni fali baš onaj sirovinski štih... ono eksplicitno jebanje matere, etiketiranje crnčugama, pederčinama.... sav onaj zatvorski folklor. S druge strane, serija ovakva kakva je može ići u prime time terminu što joj garantira vrhunsku gledanost i naklonost oglašivača. S "fuck you motherfucker" može ići samo kasno navečer... you do the math. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
DonQuijote
|
you do the math.
|
jesam. zato i ne gledam redovno. |
|
|
|
|
|
mia
|
mia je napisao/la: ›
baba? daj ajmo na kavu da mi to frkneš u facu!
|
Ma, to sam mislio generalno... kako ona odmah skače kao da je sjela na rajsnedlu.
A glede kave.... ako obećaš da ćeš isprazniti torbu na stol i ako te mogu prepipati da se uvjerim da ne nosiš neko hladno ili vatreno oružje... možda bi se i mogli dogovoriti
|
onda ništa |
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Da je radnja brža, bilo bi bolje. |
|
_________________ |
|
|
|
zlusch
|
baba? daj ajmo na kavu da mi to frkneš u facu!
|
A glede kave.... ako obećaš da ćeš isprazniti torbu na stol i ako te mogu prepipati da se uvjerim da ne nosiš neko hladno ili vatreno oružje... možda bi se i mogli dogovoriti
|
onda ništa
|
Probaj me shvatiti... kako mogu biti opušten ako mi ispod stola stavljaš metke u okvir, škljocaš zatvaračem i čekaš da kažem nešto što ti se neće svidjeti |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
|
|