Autor |
Poruka |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
ma serija je zakon.. he he.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
Lost je zakon, a prison break je tak-tak prerazvodnjen sve je to stalo u 1 dobru sezonu ili dvije osrednje! |
|
|
|
|
|
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
machor je napisao/la: ›
Lost je zakon, a prison break je tak-tak prerazvodnjen sve je to stalo u 1 dobru sezonu ili dvije osrednje!
|
Onda će ti se svidjeti zadnja epizoda druge sezone koju su na nekom forumu naslovitil "PB meets LOST" |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
viki18os
Ukupno postova: 26 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
Ma sve su to sranja... GET A LIFE PEOPLE !!! |
|
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
serija je super, ne serite po njoj... briga me za producente i njihovu pohlepu, svaka im čast jer su napravili super zanimljivu seriju... barem navečer ima nešto za gledati na tv-u... |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
|
zlusch
|
viki18os je napisao/la: ›
Ma sve su to sranja... GET A LIFE PEOPLE !!!
|
Viktorija, mesijo.... zapanjuje tvoja sposobnost momentalne konverzije portalskih hohštaplera i luzera u vrijedne i cijenjene članove lokalne zajednice... i to samo u jednom jedinom redu s manje od deset riječi i tek nekoliko interpunkcija.....
Očeši se od mene u prolazu i neću se kupati do kraja života.... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
neki nemaju tu mogućnost gledati seriju dan nakon što je prikazana u americi... a i ne želim gledati tako unaprijed sve i skidati s interneta epizode jer mi je ovako zanimljivije... |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
ilija je napisao/la: ›
Onda će ti se svidjeti zadnja epizoda druge sezone koju su na nekom forumu naslovitil "PB meets LOST"
|
Nevjerujem Lost gledam svaki četvrtak čim se pojavi na netu, a PB sam presto pratit na taj način kod 18 ep. druge sezone, ali mislim da će i sa Lostom napraviti sranje ako budu toliko gramzivi i krenu na 4 sezonu a sve mi smrdi na tak šta. |
|
|
|
|
|
viki18os
Ukupno postova: 26 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
viki18os je napisao/la: ›
Ma sve su to sranja... GET A LIFE PEOPLE !!!
|
Viktorija, mesijo.... zapanjuje tvoja sposobnost momentalne konverzije portalskih hohštaplera i luzera u vrijedne i cijenjene članove lokalne zajednice... i to samo u jednom jedinom redu s manje od deset riječi i tek nekoliko interpunkcija.....
Očeši se od mene u prolazu i neću se kupati do kraja života....
|
He, he... hvala... neznam šta bi rekla... dirnuta sam... |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
e a sve cure gledaju tu seriju zbog majkla.....a sta je s sucreom ili crncem........a T-Bag ahahhaahahahaha
inace serija je super...napeta...sa,mo mi smetaju neke sitnice sto se u ovakvoj seriji nisu smjele dogoditi, npr. pogledajte frizure ili bradu...gotovo uvijek su bili obrijani, jedino sad majkl ima malo bradice neke kao....ali zato ima frizuricu fino podšišano (odkud mu vremena da posjeti frizera i to) |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ja sam puno naučio iz te serije: svaka trgovinica ima listu 'most wanted' kriminalaca sa slikama, a trgovci idu na kurseve pamćenja lica sa potjernica; nitko te u zatvoru ne pregledava gologa, a čak i onda ne kontaju da si po cijelom tijelu istetovirao nacrt istoga sa nekoliko mogućih ruta bijega; američki auti su najnesigurniji na svijetu - eksplodiraju na malo jače zalupljena vrata; kriminalci se drže kriminalnog koda - plijen uvijek dijele, pravedno i pošteno; agent FBI-a ima ovlasti pozvati USAF u potjeru... Ima toga još, ne da mi se pisati... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|