Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
fileos
Ukupno postova: 22 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
E OVAKO:
Sale-car koji vas je napustio,koji sjedi sada pored mene mi je naredio da vam nešto kažem...Unaprijed naglašavam da s tim rječima ja nemam nikakve veze,prenosim samo njegove riječi koje glase:
"Sve vas teatralno nabijam na kurac!!"
To vam on poručuje,i nemojte se ljutiti na mene!!! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
fileos
Ukupno postova: 22 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ne,pa ozbiljno,lega mi je!
Glupo mi je što ide preko mene,al kaže da mu je to usluga...pa eto,nek mu bude.pozdrav! |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
fileos je napisao/la: ›
Ne,pa ozbiljno,lega mi je!
Glupo mi je što ide preko mene,al kaže da mu je to usluga...pa eto,nek mu bude.pozdrav!
|
kao što napisah maloprije (u krivom topicu doduše) svjedočila sam prije 5 minuta saletovom boravku online |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
fileos je napisao/la: ›
E OVAKO:
Sale-car koji vas je napustio,koji sjedi sada pored mene mi je naredio da vam nešto kažem...Unaprijed naglašavam da s tim rječima ja nemam nikakve veze,prenosim samo njegove riječi koje glase:
"Sve vas teatralno nabijam na kurac!!"
To vam on poručuje,i nemojte se ljutiti na mene!!!
|
a to bi kao trebalo značiti??? |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
da sale... nemoj ic.. pa falit ces nam... sta cemo mi bez tebe.. aj pliz... daj razmisli jos jednom... |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
Podržavam Tonija...Makar ja imam dojam da ti imaš dogovor sa pivnicom u Soundu, jer sada kada te nema svi ce pohrliti tamo da te vide... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
nije lako s tiniđerima da |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Svasta cu jos procitati na ovom forumu.... |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
|
|