Autor |
Poruka |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Pa lijepo! A ako koga zanima, Hladno pivo je 6. lipnja na Zrinjevcu. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Anastazija je napisao/la: ›
Pa lijepo! A ako koga zanima, Hladno pivo je 6. lipnja na Zrinjevcu.
|
Na krovu sviraju? Zakon, open air! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Jelen Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ne mogu ni ja vjerovati da tek sad čitam najavu za ovo! btw, zašto više ne postoji stranica (ne)normalnih www.balasevic.org? |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
sad je i meni žao što to nisam vidjela... |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
svaka cast za pravovremenu najavu |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Ne...nismo mi bili ljubvnici...nikad...
samo smo se ponekad malo gledali,kad nas nisu gledali...i to je sve...oboje smo nosili na lančiću po polovinu jedne davno polomljene tajne,al nismo pokušavali da ju sastavimo,ko zna zašto... nismo mi bili ljubavnici...samo smo se ponekad u noćima punog meseca,malo tražili po dugim talasnim dužinama Čežnje... i to je sve...
Đole,(jedan od onih života...) |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
@marrai - zalutalo sa PM-a? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
|
|
|
ela
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne...nismo mi bili ljubvnici...nikad...
samo smo se ponekad malo gledali,kad nas nisu gledali...i to je sve...oboje smo nosili na lančiću po polovinu jedne davno polomljene tajne,al nismo pokušavali da ju sastavimo,ko zna zašto... nismo mi bili ljubavnici...samo smo se ponekad u noćima punog meseca,malo tražili po dugim talasnim dužinama Čežnje... i to je sve...
Đole,(jedan od onih života...)
|
|
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
mare52 Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Jel netko možda zna jel 21. svibnja i službeno datum koncerta i gdje nabaviti karte (da se ne bi ostalo bez njih lol) |
|
|
|
|
|
ela
|
mare52 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jel netko možda zna jel 21. svibnja i službeno datum koncerta i gdje nabaviti karte (da se ne bi ostalo bez njih lol)
|
ti se to šališ? ili? |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Evo da u ovom topicu i ja najavim jedan odličan koncert, čija me najava jako obradovala...
15.12 Mini teatar
MY BUDDY MOOSE ( Rijeka )
http://www.myspace.com/mybuddymoose
[youtube]http://youtube.com/watch?v=G-Y_yWbx_ms[/youtube]
[youtube]http://youtube.com/watch?v=Ckx26HpqlQg[/youtube]
Po mome skromnom mišljenju riječ je o najkvalitetnijem hrvatskom bendu.
Upad ce biti, ako se ne varam, 15kn |
|
|
|
|
|
|
|