Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Nije potreban veliki budget za odlicnu poruku... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
svaka čast |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
doobraaaa... |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
|
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Hm.. iako sam djelatnik iste, moram reći da tko god je to stavio dobro je stavio.. dok svi pričaju o bio dizelu, smanjenju potrošnje fosilnih goriva, očuvanju okoliša i bla bla mi raspalili reklamu od 83,1%.. blah.. baš me zanima koji su to genijalci osmislili našu reklamnu kampanju..
no, činjenica je da svi mi živimo na naftu i plin puno više nego na bio dizel (vozi li tko od vas auto na bio dizel??) pa samim time reklama ima smisla, al ipak.. ja bi to drugačije odradila.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Mozda su zeljeli reci da trosimo naftu i plin, a ne ugljen k'o Ameri... ili <brrrrr> nuklearnu energiju...
Najjace mi je kad po nuklearnoj energiji kenjaju "zeleni"... to je posebno zanimljiv fenomen... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
ma naša je kompanija ionako na konstantom udaru medija, građana i svih koji se nađu pozvani reći nešto o čemu nemaju pojma.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la: ›
ma naša je kompanija ionako na konstantom udaru medija, građana i svih koji se nađu pozvani reći nešto o čemu nemaju pojma..
|
Koporacije su sigurno sretne kad vide da im se zelen gore listovi ovako lijepo poistovjecuju s "nasom kompanijom". ;-)
I onda se nadju neki i trkeljaju o nacionalizmu, nacijama, granicama blabla, a ne vide da svijetom pocinju vladati (kao u onim raznim trash-SFovima iz 80tih) kompanije... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
legenda
Ukupno postova: 95 Lokacija: a tu neko mijesto, neznam kak se točno zove Spol: Muško
|
ko god to stavio pokazao je istinu |
|
_________________ ALL COPS ARE BASTARDS
..::A_C_A_B::.. |
|
|
|
|
|