Autor |
Poruka |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
davorccc je napisao/la: ›
Nisi mogla nego nisi htjela, sve se svodi ma jedno.
A flert je samo put do toga.
|
Jel te Pjer nagovorio da ovo napišeš? |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Nije, moga uma udjelo.
Mada i on tako razmišlja. |
|
_________________ |
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
deer_hunter je napisao/la: ›
flert je stil života
|
Vjerojatno zato sto nisi nasla ono sto ti odgovara, ili si jednostavno ega sjebanog do koske, pa ti uvijek treba par cobana koji ce skakutati oko tebe kako bi se osjecala vaznom i vrijednom.
|
CatCloe je napisao/la: ›
hehehe mungos, mislim da si proširio i pobliže objasnio točno ono što sam htjela reći.
netko tko je u vezi i flerta sa strane se definitivno treba zapitati kakva je veza u kojoj se nalazi.
|
a, ne znam... mislim da nam svima godi, bez obzira jesmo li u vezi ili ne, kada nam osoba, koja nas nečime privuče, zamijeti i kada postoje neke male igrice i tako nešto...
i to uopće ne mora voditi varanju..
samo ti malo podigne moral i osjećaš se bolje...
i mislim da se svi tako osjećaju..nisam još nikoga čula da mi je za osobu koja mu je privlačna rekao: "koji konj....baca mi neke fore.. mislim, duhovit je i to, ali šta se on meni obraća pa ja sam zauzeta!!" |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
game je napisao/la: ›
a, ne znam... mislim da nam svima godi, bez obzira jesmo li u vezi ili ne, kada nam osoba, koja nas nečime privuče, zamijeti i kada postoje neke male igrice i tako nešto...
i mislim da se svi tako osjećaju..nisam još nikoga čula da mi je za osobu koja mu je privlačna rekao: "koji konj....baca mi neke fore.. mislim, duhovit je i to, ali šta se on meni obraća pa ja sam zauzeta!!"
|
ne želim zvučati kao čistunac ili moralist, ali te su mi stvari prilično jeftine...
kad tako nešto radiš, pomisli kakav to osjećaj budi u osobi s kojom si u vezi... definitivno ružan. jednostavno ne volim raditi nekome koga volim nešto što ne bih željela da on radi meni... prilično jednostavna logika.
a što se "osobe koja ti je privlačna tiče" i to doživljavam potpuno drugačije. vrlo rijetko mi je netko privlačan, čak i kada nisam u vezi. a kada jesam, onda se taj broj reducira na - gotovo nitko. |
|
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
game je napisao/la: ›
i mislim da se svi tako osjećaju..nisam još nikoga čula da mi je za osobu koja mu je privlačna rekao: "koji konj....baca mi neke fore.. mislim, duhovit je i to, ali šta se on meni obraća pa ja sam zauzeta!!"
|
ne želim zvučati kao čistunac ili moralist, ali te su mi stvari prilično jeftine...
kad tako nešto radiš, pomisli kakav to osjećaj budi u osobi s kojom si u vezi... definitivno ružan. jednostavno ne volim raditi nekome koga volim nešto što ne bih željela da on radi meni... prilično jednostavna logika.
a što se "osobe koja ti je privlačna tiče" i to doživljavam potpuno drugačije. vrlo rijetko mi je netko privlačan, čak i kada nisam u vezi. a kada jesam, onda se taj broj reducira na - gotovo nitko.
|
potpuno se slažem s catcloe... |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
|
zlusch je napisao/la: ›
ana18os je napisao/la: ›
potpuno se slažem s catcloe...
|
Čak i u onom "vrlo rijetko mi je netko privlačan, čak i kada nisam u vezi"?
|
jasno mi je da je ta izjava muškima teško pojmljiva |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
jasno mi je da je ta izjava muškima teško pojmljiva
|
A čuj... nije niti tebi na slavu da se time hvališ.. znaš ono, krenu priče po susjedstvu, kojekakvim portalima... ku'iš ne? |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
|
|
A čuj... nije niti tebi na slavu da se time hvališ.. znaš ono, krenu priče po susjedstvu, kojekakvim portalima... ku'iš ne?
|
ali i hard to get attitude ima svojih čari! |
|
|
|
|
|
|
|
|
A čuj... nije niti tebi na slavu da se time hvališ.. znaš ono, krenu priče po susjedstvu, kojekakvim portalima... ku'iš ne?
|
ne kužim |
|
|
|
|
|
zlusch
|
Poppy je napisao/la: ›
|
ali i hard to get attitude ima svojih čari!
|
Naravno.... jedino je malo nezgodno što prsti postanu nabildani kao u lučkog radnika |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
|
|
|
zlusch
|
|
ne kužim
|
Pa ono.... kad tetka Mariška s ladnom trajnom na glavi siđe kod bake Juliške na kavu.. pa krene spika.... kao, ona mala s prvog kata... jelda da ona baš i ne voli dečke nekako.. pa da, to sam i ja primijetila.... a još kaže da joj se niti jedan ne sviđa....e da, jadna li joj majka/baka/jetrva.....
Ku'iš sad? |
|
|
|
|
|
Pa ono.... kad tetka Mariška s ladnom trajnom na glavi siđe kod bake Juliške na kavu.. pa krene spika.... kao, ona mala s prvog kata... jelda da ona baš i ne voli dečke nekako.. pa da, to sam i ja primijetila.... a još kaže da joj se niti jedan ne sviđa....e da, jadna li joj majka/baka/jetrva.....
Ku'iš sad?
|
"vrlo rijetko" ne znači nikada, a znači i da odabrani imaju malo duži rok trajanja
znaš, postoji nešto što se zove "kriteriji" a taj pojam je većini mužjaka potpuno nerazumljiv... ku'iš? |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
kako naš narod veli.. ko bira, masturbira |
|
|
|