Autor |
Poruka |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol:  Muško
|
kasni mi ........dva tjedna......... pa ono..možda zatreba...
|
jah onda ne možda...nego treba
|
Eh, ela ccc  ajde nemoj legici razbijati balon deluzije
Možda ti zatreba, legice  Ako ti bude zatrebalo, pitaj i oca (djeteta) dal ima neke ideje. Osim ako je u slučaju bezgrešno začeće, onda ćeš preko anđela dobit naredbu kako ima da se zove  |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
 |
swamp
Ukupno postova: 396 Spol:  Muško
|
Dat npr. djetetu ime Robert. Onda djete do jedno 5 godine života nema teorije da izgovori svoje ime, a retardiranim tetkama je vrlo zabavno pitat to dijete svakih 5 minuta kak se zove..
Par desetljeća kasnije, te iste tetke zaborave zubalo kod kuće i onda im to dijete (koje je u međuvremenu naučilo izgovorit svoje ime) dođe i pita ih kak se zovu. Onda dok mrmljaju svoje ime kroz svoju rasturenu čeljust, nije im jasno zašto ih dijete to pita, ali djetetu je jasno. I dijete se smije. BUAAAAHAHHAHAHAHA |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
 |
legenda
Ukupno postova: 95 Lokacija: a tu neko mijesto, neznam kak se točno zove Spol:  Muško

|
normalno od djeda il bake tak nešt al ne čudno da a nesprdaju |
|
_________________ ALL COPS ARE BASTARDS
..::A_C_A_B::.. |
|
|
 |
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol:  Žensko
|
meni se muška imena ne sviđaju. tj. nema mi niti jednog jako dobrog. među prihvatljivijim su Ognjen i Stefan... ali opet. da moram sad dat djetetu ime ne bi znala koje....
http://promina.blog.hr/ |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti...  |
|
|
 |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol:  Nebitno
|
|
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
joško oder matilda |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
frida... je bila moja kraljica  |
|
|
|
|
 |
komšo
Ukupno postova: 85 Lokacija: U dvorištu Spol:  Muško
|
Postoji jedno lijepo mađarsko ime: Gabor  |
|
|
|
|
 |
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti...  |
|
|
 |
sisibla
Ukupno postova: 245 Spol:  Žensko
|
Jako je pametno sto dajemo djeci strana imena .. engleska, francuska, itd..
Sigurno i oni daju svojoj djeci imena kao sto su " Hrvoje, Tomislav, Branimir, Magdalena, Vedrana, Katarina .. "
Tako da je logicno da mi svoje zovemo * Sven, Steven, Eric, Emilio, Emma, Gabor[cast cipelama].. *
/ gadi mi se |
|
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
nekidan frend dobio sina.. zena oce da se zove Kolja, na sto je on reagirao s Arturom
srecom smo ih urazumili spemenom mogucih posljedica po psihicko zdravlje malog kad ga uvate drugari tamo negdje 5-6 razred osnovne zaebavat  )
usput, zapili smo se tako da se ne sjecam kako se mali ustvari zove  |
|
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Moja ideja je Teofrasimus... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
8
Ukupno postova: 1860 Spol:  Muško
|
Kad su prva krda Hrvata izbila na Jadran, najčešća muška imena bila su Žestidjed i Precižid.
Moj se mali zove Osman. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
 |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
RAJKO |
|