Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
Negdje među prvim postovima piše moja cijena...
|
Kurva, banda... Pa svira se za pivo i klopu, ne za pare (ionako ćeš ih potrošiti na pivo i klopu; uostalom, studentu pare davat, ts, ts!) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
ja sam prosle godine bila maturantica i mogu reci da je ta norijada dobra stvar,al mi je puno ljepsi bio ispracaj u skoli i put do trga od zelenog polja, i nije ti bilo bitno ko svira ni sto svira... |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Lijepo otvori početak topica i pogledaj moj post pa ce ti sve biti jasno
|
Ups! Isprika! Vjerujem da će ti maturanti lakše naći dvije grupijevke nego gajbu pive |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
BLinkica Ukupno postova: 43 Spol: Nebitno
|
Jedva čekaaam! |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
Pa bemti šta fali Crvenoj Jabuci... staroj naravno...hit do hita...
|
...iz vremena dinamita
ma, ko da kip postaviš na pozornicu i pustiš cd...
atmosfera je bitna za norijadu...
vjerujem ja da si ti najbolji izbor
|
|
|
|
|
|
fish Ukupno postova: 13 Lokacija: grad na dravi Spol: Žensko
|
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Je li norijada danas, u cetvrtak?
I tko na kraju svira? |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jel bio tko, sudjelovao, gledao....od starijih genracija isao ponovo cugati...???
malo sam bio u tvrđi i zaključio da ove godine nije nesto....cini mi se da je prije 2 godine, ali i prosle bilo puno bolje nego sada, prvenstveno zbog kvadrile...
izgleda da su odvojili kvadrilu i narijadu jer se svi nacugali prije nego sto je trebalo plesati + onih kišobrana je bilo posvuda i to u dijelovima i cini mi se da su zaključili da je bolje odvojiti to dvoje. |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
just a girl Ukupno postova: 35 Spol: Žensko
|
pa kolko znam treba svirat belfast food...a prije njih im isto netko svira al neznam tko... |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
just a girl je napisao/la: ›
pa kolko znam treba svirat belfast food...a prije njih im isto netko svira al neznam tko...
|
ma nije važno tko svira,kad si tamo,glavno je da piješ,družiš se i zabavljaš....znam po sebi,ni ne sjećam se tko je svirao nama.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ahhh taj belfast food....
heh nama je svirao Neno Belan...kak se ne sjecas??? i bilo mi je trulo jer sam bio trul zbog ranijeg cuganja, ali gledajuci cijeli dan bilo mi je odlično....najzabavniji/zanimljiviji dan u cijelom srednješkolskom obrazovanju... |
|
|
|
|
|
|
|