Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
rekoh ja već nekoliko puta - ova opcija je vječno aktualna i zauvijek zanimljiva
|
Da, da... stare dzombe se sada smijulje iza kante za smece, a zaboravljaju kako su i sami nekad prozujali... ;-)
Neka, sto vise ljudi nesto napise na ovom topicu, to znaci da ima vise svjezeg mesa... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
rekoh ja već nekoliko puta - ova opcija je vječno aktualna i zauvijek zanimljiva
|
Da, da... stare dzombe se sada smijulje iza kante za smece, a zaboravljaju kako su i sami nekad prozujali... ;-)
Neka, sto vise ljudi nesto napise na ovom topicu, to znaci da ima vise svjezeg mesa... ;-)
|
bojim se da nisi baš dobro shvatio...
popušila jesam, ali davno prije toga i to u nečijem potpisu |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
popušila jesam, ali davno prije toga i to u nečijem potpisu
|
Bitno je da smo svi mi jeli istu prasinu... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
popušila jesam, ali davno prije toga i to u nečijem potpisu
|
Bitno je da smo svi mi jeli istu prasinu... ;-)
|
pa tim prije se imamo pravo zabavljati kad naiđu novi žderači prašine...
u redu je nasjesti jednom, ali neizdrživo je zabavno kad netko to učini preko nekoliko puta |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
|
|
|
maja80
Ukupno postova: 8 Lokacija: - Spol: Žensko
|
Ja ću krepat od smijeha!
Pa di sam vam baš ja ko zavraga na tapeti kad sam tu svake prijestupne.
Na forumu mislim, ne na tapeti.
Elem, dobro to vama ide!
Al šta se toliko mučite, mogli ste mi reć, poslala bi vam i sama već nekako filmić!
Ak niš drugo, s trga se plazma baš lijepo vidi (koliko znam s obzirom da nisam iz Os), mogli smo film i pustit za svekoliko pučanstvo, zašto bi vi bili privilegirani!!!
Aj živi bili. |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
maja80 je napisao/la: ›
Aj živi bili.
|
Živa bila i ti nama Majo! |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Hahahaha!!!
Ja tek sad vidio topic...silly me
A koji to skandal, ne da mi se čitati sve?
Inače, za pripadnice ljepšeg spola, ja sam zdravi mladić iz zapadne Slavonije(Old School), nemam predrasuda i POTPUNO SAM SLOBODAN!!!
Inače više volim chat ili msnger( [email protected]), dobije se bolji dojam o osobi kad uživo pričaš s njom, ali kao što sam rekao nemam predrasuda pa se slobodno javite i osvojite moje srce, a i druženje obožavam tako da nemate šta izgubiti...ne bih sad više o sebi, moglo bi ispasti kao samohvala...haha
Pozdrav svim legicama i legama, samo dajte! |
|
_________________ Mislim, dakle jesam!
"Važno je zvati se Mladen!" |
|
|
|
Poppy
|
mladen.jr je napisao/la: ›
Hahahaha!!!
Inače, za pripadnice ljepšeg spola, ja sam zdravi mladić iz zapadne Slavonije(Old School), nemam predrasuda i POTPUNO SAM SLOBODAN!!!
Inače više volim chat ili msnger( [email protected]), dobije se bolji dojam o osobi kad uživo pričaš s njom, ali kao što sam rekao nemam predrasuda pa se slobodno javite i osvojite moje srce, a i druženje obožavam tako da nemate šta izgubiti...ne bih sad više o sebi, moglo bi ispasti kao samohvala...haha
Pozdrav svim legicama i legama, samo dajte!
|
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=70355&highlight=#70355
ljudi, mislim da sam za ovo zaslužila kikache! |
|
|
|
|
|
Poppy
|
mladen.jr je napisao/la: ›
Hahahaha!!!
Pozdrav svim legicama i legama, samo dajte!
|
Ma dobro ti nama došao Mladene! Evo ti odmah par kikacha doniram! |
|
|
|
|
|
mladen.jr
|
haha, dobra je fora, ali svejedno:
Pozdrav svim legicama i legama, samo dajte! |
|
|
|
|
mladen.jr
|
Ne sviđa mi se kad ljudi taje svoje podatke, znaju da će se prosrat kad-tad a ne mogu živiti s tim...
Ljudi, ajmo svi na kavu danas, ali pravu, u živo pa da se DOISTA upoznamo, ja bih vam kuhao ali mi je mali stan i pretpostavljam da bi gazdama smetalo da im u dvorište dovedem 50 ljudi na kavu...
Ovo ovdje je kao da se nismo ni upoznali, ne znamo kako tko izgleda, čime se bavi, likes/dislikes, itd., kava u 6 u es.co.bar-u? Jel to radi uopće? |
|
|
|
|
Poppy
|
pa mladene bio je tulum forumaša prošli tjedan, kak si to propustio?! |
|
|