Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
je, u pravu si, nick je Deez
(idem editirati u svom postu) |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
lejla
Ukupno postova: 69 Lokacija: osk Spol: Žensko
|
ruana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zanimljivo, a sta oce biti cajke ili ne?
|
toga ima i previše u gradu,ostavljajte se ovoga |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
gaap je napisao/la ( Pogledaj post): ›
u bastionu da. navodno bez cajki na foru nekog kluba s akustičnim svirkama, navodno... navodno je to uzeo onaj lik ili dva brata što drže beckers u tvrđi... navodno su oni seljačine, ali navodno ova birtija neće biti seljačka. navodno ja u to ništa ne vjerujem niti mislim ići tamo, jer će se navodno tamo okupljat sva bagra ovoga grada i sve najlon pičkice koje navodno dolaze na sva novootvorena mjesta u gradu
|
Tebe bas jako frustrira ovaj zivot? |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
gaap je napisao/la: ›
u bastionu da. navodno bez cajki na foru nekog kluba s akustičnim svirkama, navodno... navodno je to uzeo onaj lik ili dva brata što drže beckers u tvrđi... navodno su oni seljačine, ali navodno ova birtija neće biti seljačka. navodno ja u to ništa ne vjerujem niti mislim ići tamo, jer će se navodno tamo okupljat sva bagra ovoga grada i sve najlon pičkice koje navodno dolaze na sva novootvorena mjesta u gradu
|
Navodno je jedan od tih likova držao kantinu u 3. gimnaziji jedne godine (97.-98.), u vrijeme kumovanja don Jarića tom školom, kao i "Rajčicu", odmah prekoputa na mjestu bivše burekdžinice. Navodno drže onaj lokal na ex-VBK gdje je jednom zgodom jednom mladiću izbijeno oko.
Navodno će biti dobar klub, xexe... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
DanicaV
|
Rajnus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Tebe bas jako frustrira ovaj zivot?
|
Meni je frustrirajuće što u gradu nema više likova koji razmišljaju kao @gaap, i ne libe se reći što misle. |
|
|
|
|
diva
Ukupno postova: 623 Spol: Nebitno
|
vlasnik je Jurica Maganić, treći, najmlađi bracika |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Pa neće to valjda biti još jedno mjesto bez cajki??? |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
A da iselimo kompletnu populaciju iz Tvrđe pa da sve gradske i prigradske birtije preselimo tamo?? |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Rajnus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Tebe bas jako frustrira ovaj zivot?
|
Meni je frustrirajuće što u gradu nema više likova koji razmišljaju kao @gaap, i ne libe se reći što misle.
|
Kritičara koji su "aktivni" jedino na forumima i newsima i sakrivaju se iza nicka ima i previše. |
|
|
|
|
|
Rajnus
|
Jeee to su ti koji vriste hocemo vise koncerata, hocemo urabano, samo urbano na dva koncerta dodje 500 ljudi. Ako vi toliko ne volite tenutnu situaciju sa osjeckim kaficima...zasto lijepo ne otvorite birtije u koje se samo vama ide??? |
|
|
|
|
DanicaV
|
lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kritičara koji su "aktivni" jedino na forumima i newsima i sakrivaju se iza nicka ima i previše.
|
Moje ime je moj nick , znači ne skrivam se.
A @gaap u određenim krugovima nije baš nepoznat i mislim da privatno nije baš neaktivan kad je u pitanju briga za okoliš, životinje (pod punim imenom i prezimenom). |
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kritičara koji su "aktivni" jedino na forumima i newsima i sakrivaju se iza nicka ima i previše.
|
Moje ime je moj nick , znači ne skrivam se.
A @gaap u određenim krugovima nije baš nepoznat i mislim da privatno nije baš neaktivan kad je u pitanju briga za okoliš, životinje (pod punim imenom i prezimenom).
|
da, da objavili su mu hrpu žestokih članaka, not! |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
nece biti cajki, a necu ja onda tamo zalaziti, kad sam negdje duze od pola sata di nema cajki hvata me nervoza |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
ruana je napisao/la: ›
nece biti cajki, a necu ja onda tamo zalaziti, kad sam negdje duze od pola sata di nema cajki hvata me nervoza
|
jao, a kod mene obratno... bilo onom jednom prilikom kad sam zalutala na cajke! |
|
|
|
|
|
Rajnus
|
Svi nekako nekim cudom zalutaju na cajke |
|
|