Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
kažu na vipu.......
"U velikom nevremenu, koje je nešto prije 15 sati zahvatilo Osijek, u samu središtu grada stradala je djevojka koju je suncobran iz obližnjeg kafića digao u zrak, "nosio" ju nekoliko metara i doslovce bacio na beton.
Još se ne zna o kakvim je ozljedama riječ, a djevojka je hitno prevezena na Traumatološki odjel osječke Kliničke bolnice na obradbu, izvijestili su u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi.
U nevremenu, koje je trajalo 30-ak minuta, snažan vjetar i kiša nanijeli su velike štete u cijelom gradu. Na brojnim su mjestima polomljene grane, negdje čak i drveće, koji su oštetili tramvajske vodove.
Na nekim je mjestima promet zatvoren jer se drveće prepriječilo na ulicama te su na terenu i vatrogasci i policajci, izvijestili su u Službi 112.
Umjesto tramvaja prometuju autobusi."
jel tko zna više o tome?čula jesam sirene,pošto sam ajmo reć u centru grada...ali me zanima gdje se to dogodilo?!i kako ju je mogao dić suncobran?? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
mozda je to neka vjestica moderna.. ne leti na metli nego na suncobranu. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
BLinkica Ukupno postova: 43 Spol: Nebitno
|
Na vijestima su rekLi da ju je vjetar nosio a suncobran Lupio u gLavu..strašno. |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Vjetar je srušio par onih suncobrana, bijelih, od Lire ako se ne varam te jedan 'kaljić' s ukrasnom biljkom. Naravno, i hrpu stolica s terase. Ovo da je i neku curu pogodio nisam imao pojma do sada :-s |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
cura je konobarica u tom nekom kafiću u centru,pa kad je počelo nevrijeme išla je skupljat terasu i micat suncobrane,međutim taman je zapirio vjetar kad je uzela otkačiti suncobran i povukao ju je par metara u zrak...užas |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Elena_Os je napisao/la: ›
Jadna cura...jedina "pozitivna" stvar je što joj se to dogodilo za vrijeme radnog vremena, pa će vjerojatno dobiti odštetu zbog povrede na poslu ,ali to baš i nije neka utjeha,zdravlje je ipak najbitnije...
|
...s obzirom na današnje privatne poslodavce.....možda ce joj gazda poslati sms.....u kojem ce biti onaj tužni smajlic.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Kakva blesača, je***eš suncobran.
Spašavaj svoj glavu! |
|
_________________ |
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Zanm iz pouzdanih izvora (Bolnice) sto je bilo jer mi je lega iskrenio u to vrijeme mali nozni prst, taman je bila i ta djevojka tamo i ona je rekla da ju je suncobran samo pokupio sto znaci da ih nije isla skidati. |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Onda nije blesača.
Onda je cura koja se našla na krivom mjestu u krivo vrijeme. |
|
_________________ |
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
opet se sprema oluja |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
svak po jen suncobran v ruke
morti nas striček gines primjeti.. |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
lol... sad režu drveće u europskoj aveniji i u jednom deblu su naišli na košnicu divljih pčela. tako da je sad taj dio ulice paraliziran jer su se pčele malo razjarile
pješaci bježte |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
neurozan Ukupno postova: 27 Lokacija: essek Spol: Muško
|
u osijeku je nevrijeme već jedno 15 godina......... |
|
|
|