Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
ljubitelji horora, večeras svi u uraniu pogledati "sjetvu"!!
hilary swank. jeben film.
|
hihihi nije uopće sjetva nego žetva. skužila sam tek par sati kasnije
ali vidim da nisam jedino gradsko dijete koje brka poljoprivredne pojmove, jer nitko nije skužio grešku |
|
|
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
Sinoć sam konačno pogledao Rob Zombiev The Devil's Rejects...ok je i meni puno bolji od prvog dijela House Of A 1000 Corpses."Malo" brutalnija verzija Natural Born Killersa...a Sheri Moon Zombie...yummy! |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
Metalucifer
|
Malo prije sam pogledao i preporuka ljubiteljima WW2 tematike - Stalingrad.
Odličan je!Scene borbi razvaljuju prknad. |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Pogladala sam Crnu Daliju, iako sam znala unaprijed da je film los. Ali toliko los?!!! Kako je moguce da ista osoba napravi genijalne filmove kao Carrie, Scarface, Blow Out... i onda ovo smeće!!! Al bar sam se nasijala! |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
sinoć sam ponovno pogledala bure baruta - e to je film! |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
jupiiiiii
meni su najdraži "mi nismo anđeli"
mislim da prvi dio anđela znam napamet, buraz i ja ga gledamo malo-malo.......... |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
bolje pogledaj neki "fini film" tipa Gone with the wind.......... tamo nema riba ni pacova |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
ja volim pacovske filmove
žalosno, ali taj film vjerno prikazuje život u bg-u! |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
The Boondock Saints
Vrijedi pogledati! |
|
_________________ |
|
|
|
Metalucifer
|
May - ok filmić... |
|
|
|
|
Metalucifer
|
The Hills Have Eyes 2 - onome kome se sviđala jedinica,dvica će biti sasvim ok.Ovaj put su žrtve "gušteri" Marinci...
The Gathering - dobra priča,ali glupo,dosadno i razvučeno realizirana...šteta.
The Marsh - solidan film za ljubitelje duhova...
Salem's Lot (remake) - puno,puno bolji od originala i prvog i drugog...odlični glumci,ma čista petica! |
|
|
|
|
moja mama je zubić vila! Ukupno postova: 8 Spol: Žensko
|
proljeće ljeto jesen zima i opet proljeće. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
kinky boots.
neopterećujuće i zabavno.
napravljeno prema istinitoj priči što samo dokazuje da je život ipak veći od filma. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Nakon sam našao Solaris (http://www.imdb.com/title/tt0069293/) tj. oridjidji rusku filmsku adaptaciju inače odlične knjige Stanislawa Lema. Nemam riječi... Poslije mlakog i gorkog okusa kojeg mi je u ustima ostavila američka verzija s Clooneyem, ovo je pravi biser SF-a. Usudio bih se reći - rame uz rame 2001. Odiseji u svemiru. Veliki Tarkovsky, ah... Preporuka! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Nakon sam našao Solaris (http://www.imdb.com/title/tt0069293/) tj. oridjidji rusku filmsku adaptaciju inače odlične knjige Stanislawa Lema. Nemam riječi... Poslije mlakog i gorkog okusa kojeg mi je u ustima ostavila američka verzija s Clooneyem, ovo je pravi biser SF-a. Usudio bih se reći - rame uz rame 2001. Odiseji u svemiru. Veliki Tarkovsky, ah... Preporuka!
|
Meni je Solaris čak i bolji od Odiseje.. Ak nisi, pogledaj i Stalkera i Ivanovo Detstvo. Ta tri su savršena. Ostalo od Tarkovskog mi je preteško probavljivo..
Za one nesklone ruskim klasicima, zanimljiv ljetni filmić o curi koja zavede pedofila i drogira ga s namjerom da ga kastrira. Postoji li bolji način da se provede ljetno popodne?!
Hard Candy
http://www.imdb.com/title/tt0424136/
Za antifašiste sa stilom, dovoljno je reći da je ovo film u kojem Clint Eastwood pobije najviše ljudi:
Where Eagles Dare
http://www.imdb.com/title/tt0065207/
I za kraj, malo homicidalne perverzije nikad ne škodi. Brian de Palma u naponu snage:
Dressed to Kill
http://www.imdb.com/title/tt0080661/
(btw, definitivno želite necenzuriranu verziju |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
|
|