Autor |
Poruka |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
ako se preko panturista ide busom do zg-a i kupi se povratna karta na pokaz dali se dobije popust od 40% (tako sam čuo) što znači da karta bude umjesto 190kn negdje 115-ak kn? i kod ulaska u autobus nije potreno pokazati x-icu (tako sam isto čuo)?
hvala unaprijed na odgovorima |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Kodrann je napisao/la: ›
ako se preko panturista ide busom do zg-a i kupi se povratna karta na pokaz dali se dobije popust od 40% (tako sam čuo) što znači da karta bude umjesto 190kn negdje 115-ak kn? i kod ulaska u autobus nije potreno pokazati x-icu (tako sam isto čuo)?
hvala unaprijed na odgovorima
|
da. bar je tak bilo u prvom mjesecu kad sam ja zadnji put isla. |
|
|
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
koliko ja znam treba izvaditi neku godišnju kartu i onda ostvaruješ popust |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
poison girl je napisao/la ( Pogledaj post): ›
koliko ja znam treba izvaditi neku godišnju kartu i onda ostvaruješ popust
|
kak sam ja onda prije par mjeseci ušao u bus u d.g.o. za vukovar i tražio povartnu kartu studentsku (a nemam x-icu) i dao mi vozač...znači onda ako nekom dam lovu da mi kupi za zg povratnu na kolodvoru ne bi trebalo problema bit (a taj neko ima x-icu)...?
bio bih zahvalan ako netko tko je siguran da mi kaže jel to tako ide...
|
|
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
znaju ti tražit x-icu kad im pokažeš kartu sa popustom!! kod panturista si morao kupiti kartu na kolodvoru(sa popustom) a recimo kod čazmatransa si mogao kupit u busu. znam da sam ja povrtnu do zg-a platio nekih 115kn što je prejeftino! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja sam nekad znao uzimati i na tuđu x-icu, ako bih zaboravio svoju, ili na svoju i kad mi je već debelo bila nevažeća. ne sjećam se da mi je ikada netko provjeravao u busu imam li iksicu, kao ni za plavi karton u vlaku (isto se moglo kupiti na tuđi). |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Jel mogu samo jednu kartu kupiti sa popustom ili više?Recimo oću ići na more s nekim a taj nije student,jel mogu na sebe dvije karte uzeti s popustom??? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
legica_os je napisao/la: ›
Jel mogu samo jednu kartu kupiti sa popustom ili više?Recimo oću ići na more s nekim a taj nije student,jel mogu na sebe dvije karte uzeti s popustom???
|
Jok, jedna X-ica - jedna karta. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jel vrijedi samo za povratnu kartu ili može i u jednom smjeru? |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
|
|