Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
ela je napisao/la: ›
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ela je napisao/la: ›
zbog ovog dijela koji voliš si mi čak i simpatičan...ima i nekih emocija u tebi
|
sad cu lupit, ali meni se u zadnje vrijeme cini da je Osmica zaljubljen...
|
Poppy legendo ovo ti je jednako izjavi da je Glavaš zaljubljen kad je onomad gledao tupo u zid.
Žena je genije!
|
pamte se te moje, pamte! |
Zadnja promjena: Poppy; 05.06.2007. 19:45; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Poppy
|
legica_os je napisao/la: ›
mali_ivica je napisao/la: ›
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ah, dobro...
mrzim papke koji se bahate sjedeći za monitorom, a nemaju jaja pojaviti se u tri dimenzije pred onima koje svakodnevno intenzivno vrijeđaju online i na taj način hrane svoj žalosni ego.
|
E da treba imati hrabrosti kao JA pružiti ruku i uz lagani smješak reči ja sam mali_ivica jeli tako Panđo?
|
jake li hrabrosti pihhh treba pružiti rukle i uz lagani osmijeh KRIVOJ OSOBI reći ja sam legica_os jeli tako poppy?
|
Hi hi... A ja: čija legica?! moja niiiije! |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
sve na što pamet nema odgovora može se također objasniti i sarkazmom, ironijom, uvredama umotanim u složene rečenične konstrukcije i profinjene pojmove, te odama vlastitoj veličini i enormnoj količini vlastite pameti.
|
mrzim kad cat upotrebljava pametne riječi pa niš ne skontam šta je htjela reći..
|
pa nisam ja dežurni mozak ovdje. ja sam samo glupa plavuša opterećena modnim trendovima |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
sve na što pamet nema odgovora može se također objasniti i sarkazmom, ironijom, uvredama umotanim u složene rečenične konstrukcije i profinjene pojmove, te odama vlastitoj veličini i enormnoj količini vlastite pameti.
|
mrzim kad cat upotrebljava pametne riječi pa niš ne skontam šta je htjela reći..
|
pa nisam ja dežurni mozak ovdje. ja sam samo glupa plavuša opterećena modnim trendovima
|
eto šta ispadne kad se nađu dvije glupe plavuše ...kaos |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Poppy
|
|
|
pa nisam ja dežurni mozak ovdje. ja sam samo glupa plavuša opterećena modnim trendovima
|
eto šta ispadne kad se nađu dvije glupe plavuše ...kaos
|
jel se smijem i ja s vama igrat iako nisam plavusa?! il prvo po blajh u dm?! |
|
|
|
|
|
Poppy
|
Poppy je napisao/la: ›
jel se smijem i ja s vama igrat iako nisam plavusa?! il prvo po blajh u dm?!
|
ajd, smiješ, ali moraš se truditi biti dovoljno glupa, opterećena modnim trendovima, ili barem tračerskim časopisima can u do it?
|
džast voč mi!!! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Poppy je napisao/la: ›
|
|
|
eto šta ispadne kad se nađu dvije glupe plavuše ...kaos
|
jel se smijem i ja s vama igrat iako nisam plavusa?! il prvo po blajh u dm?!
|
eto...dvije glupe plavuše i jedna brineta....
JOŠ VEĆI KAOS... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
eto...dvije glupe plavuše i jedna brineta....
JOŠ VEĆI KAOS...
|
P. Sto je brineta izmedju dvije plavuse?
O. Tumac. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
|
|