Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....ako me što živcira u zadnje vrijeme onda su to oni plakati i clanci u novinama.....gdje piše......osijek kaže da ocu domovine.....jebemu......bojim se otvoriti paštetu da ne bi i tamo ugledao isti natpis....... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
smislio sam nesto za ovu prigodu:
postoje dvije vrste desnicara, ekstremna desnica koja mjeri kukuruz i desni centar koji runi kukuruz |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
opsterk Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Ima ko sliku budućeg spomenika ? |
|
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
opsterk je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ima ko sliku budućeg spomenika ?
|
Morao sam! "Spomenike je uvijek naručivala politika, a umjetnici su na tragu toga pripremali rješenja.", hvala ti anto! |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
....pre-dob-ro!!!!!!!!!!!....ovo mi je uljepsalo dan... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
e,ovo mi nasmijalo jutro!
prva liga... |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
Jeff Murdock je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A jeste nezahvalni!
Glavaš otkida od svojih usta, ne jede čovjek da bi nam omogućio spomenik a vi ovako.
|
imaš pravo !!!! sigurno mu svaki dan poslužuju janjetinu ispod peke , škampe , fiš i ostala usrana jela |
|
|
|
|
|
diva
Ukupno postova: 623 Spol: Nebitno
|
stiže nam Miro Vuco sa svojom izložbom u galeriju Waldinger, slučajno, moš mislit. 16 tona je taman za jedno dugovječno prijateljstvo Đapića i Vuce. Nadam se velikom odazivu, ipak je njegovo idejno rješenje oduševilo našeg gradonačelnika, tako da će i Vuco imati svoju izložbu od 12.06. u Waldingeru i prisustvovati će povijesnom trenutku otvaranja spomenika A. Starčevića za kojeg je rekao. - Zamislio sam Starčevića kao jaku ličnost koja govori: "Tu sam, svoj na svome, i nitko mi ništa ne može" i dodaje kako se odlučio za relističnu impozantnu Starčevićevu pozu gdje u lijevoj ruci drži povelju, a desnu ruku pruža građanima. Još samo dva dana.
www.kastela.org/content/view/2733/2 |
|
|
|
|
|
|
|