Autor |
Poruka |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Zanimljivo mi je da je jedino Slavonski dom prenio informaciju kako se neki Opačak i njegovi ćelavi prijatelji zabili pijani u benzinsku stanicu u petefijevoj ulici ?
Nakon prijetnji novinarima, intervencije policije ... misteriozno im je opala i razina alkohola u krvi od mjerenja do pisanja zapisnika.
Naravno, prezime Opačak i svi njegovi nositelji potiču iz društveno uglednih obitelji, tako da vjerujem da će pravosuđe biti iznimno blago i prepuno razumjevanja za počinitelje te male nezgodice. |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Čitao sam, pijani vozili i još u benzinsku udarili.
Dobro da su promašili pumpu za gorivo, malo bi bili reš isprženi, mi bismo uživali u vatrometu...
Mislim ako se ti mulci izvuku, čemu silne kobre na zaobilaznici, murja u Tvrđi i se ostalo. |
|
_________________ |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Milan Opačak nije baš iz ugledne obitelji, ali je predsjednik ŽO mladeži HDZa.
S obzirom da se divljalo, prijetilo novinaru i ometalo policiju u obavljanju očevida: ovo bi trebao biti sprovod jedne političke karijere.
Eto, još samo da smo malo bolja demkracija. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....ma nije moguce da takvi budu iz redova hadezeja.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
8 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Milan Opačak nije baš iz ugledne obitelji, ali je predsjednik ŽO mladeži HDZa.
S obzirom da se divljalo, prijetilo novinaru i ometalo policiju u obavljanju očevida: ovo bi trebao biti sprovod jedne političke karijere.
Eto, još samo da smo malo bolja demkracija.
|
Što je i dotični naglasio pri početku očevida tražeći da se cijela stvar zataška ili bar ne izađe u novinama .
Kako su mu samo promili u policijskom izvješću pali !
tamna strana je napisao/la: ›
....ma nije moguce da takvi budu iz redova hadezeja....
|
Ma ne ,to se opet neko okomio na njih pa im podmeće!
|
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
8
|
Šteta je već učinjena, ali u nesereći prema pisanju novina nije sudjelovao Milan nego Mario Opačak. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
8 je napisao/la: ›
Šteta je već učinjena, ali u nesereći prema pisanju novina nije sudjelovao Milan nego Mario Opačak.
|
Mario????????????????????????????????????????????????? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
8
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mario?????????????????????????????????????????????????
|
Šta, jel' te trebo vozit na Tomsona? |
|
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Kako je to jadno! Zakucaš se u benzu, pijan , kriv 100%, i onda se ideš "vadit´" na starog koji je faca. Bracika, stvori si ime, etabliraj se, pa će ti drotovi sami ponuditi pomoć u "ograničavanju štete" |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ehehehehe, pročitao članak u Jutarnjem, umro sam od smijeha... Zlatne li nam smradeži... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
wtf is mario opačak? |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Ime i nije toliko bitno koliko događaj tj ono što je uslijedilo nakon ulijetavanja u benzu. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
8 je napisao/la: ›
|
zašto? kod nas su to i prečesto predispozicije za brilijantnu, dugu i uspješnu političku karijeru. kao stvoren... evo, možda nam jednom bude i gradonačelnik.. |
|
|
|
|
|
|
|