Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Mi muškarci smo po prirodi malo dlakaviji.
Šta da tu radimo, kao da mi nebi glatku guzu ili noge, ili da se nemoramo brijati. |
|
_________________ |
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
pa nitko niš ne govori protiv vaše dlakavosti (mislim na muškarce u množini da ne misliš odmah da ti se obraćam sam VI ), već da bi mogli malo obratiti pozornost na uređivanje i održavanje pojedinih travnatih površina kad već moram karikirat, a da ne ispadnem degutantna..
čisto bi bilo lijepo da se žena osjeća posebnom kad vidi da se partner ajmo reć - malo dotjerao za nju |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Pa i jeste posebne, to bi trebale znati.
Ajd porad ćemo na tome, malo. |
|
_________________ |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja se samo malo podsisam dole heh
ne volim preko ljeta kad se to sve uznoji i naravno da cu skratiti te dlakurine.....
ispod pazuha isto |
|
|
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Elena_Os je napisao/la: ›
Korina je napisao/la: ›
ja mislim da tu i tamo ne bi škodilo da si muški skrate tu šumu u međunožju..jel baš neophodno da te dlake same moraju otpast nakon 6mj. koliki im je rok trajanja? kako oni ne vole šumu kod nas, tak baš nije ugodno ni kod njih..smatram da to nije nikakav BAUK!ima muških koji su tak osjetljivi kad ih zamoliš da učine neš po tom pitanju!
pa ne moraš čupat čovječe, al daj bar malo podšišaj..džizs! mrzim dupla mjerila!
|
Nisi mogla bolje reći.. potpisujem
|
Pa pobogu gdje nađoste takve čobane!? A, stvarno i cure znaju izabrati dečka... |
|
|
|
|
|
Elena_Os
|
mladen.jr je napisao/la: ›
Elena_Os je napisao/la: ›
Korina je napisao/la: ›
ja mislim da tu i tamo ne bi škodilo da si muški skrate tu šumu u međunožju..jel baš neophodno da te dlake same moraju otpast nakon 6mj. koliki im je rok trajanja? kako oni ne vole šumu kod nas, tak baš nije ugodno ni kod njih..smatram da to nije nikakav BAUK!ima muških koji su tak osjetljivi kad ih zamoliš da učine neš po tom pitanju!
pa ne moraš čupat čovječe, al daj bar malo podšišaj..džizs! mrzim dupla mjerila!
|
Nisi mogla bolje reći.. potpisujem
|
Pa pobogu gdje nađoste takve čobane!? A, stvarno i cure znaju izabrati dečka...
|
Ma nismo mi takve našle..mi smo takve samo vidjele.. na nudističkoj.. |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
mladen.jr
|
pa ne možeš očekivati od nudista da se uredi, to i je bit nudizma( i naturalizma)...o njima uopće ne možemo razgovarati u tom kontekstu, mlatite praznu slamu |
|
|
|
|
|
Elena_Os
|
mladen.jr je napisao/la: ›
pa ne možeš očekivati od nudista da se uredi, to i je bit nudizma( i naturalizma)...o njima uopće ne možemo razgovarati u tom kontekstu, mlatite praznu slamu
|
uuuu,jesmo ozbiljni...smajlić na kraju sve govori...u pitanju je bila šala |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
mladen.jr
|
pa ne znam, možeš se ti izvlačiti na smajlića, ali ako to nije s nudističke onda mora biti laž da niste takve našle...anyway ajd bolje da mi odemo na kavu...?( primjetimo da nema smajlića) |
|
|
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Hm, vec je jednom bila rasprava na ovu temu Kilogrami, boja kose, stidnih dlaka i tako to, pa slobodno i vi nadopisite vase vrijednosti varijabli... ;-)
Sto sse tice teme cupanja, mrzim kad mi smetaju dlake u nosu, pa ih moram cupati... iako je sama bol cupanja nekako slatkasto-bolna, grozno je kad se ne iscupa/locira ona nosna dlaka koja sstvara najvise problema, bode, svrbi, izdrkava mi zivce u nosu. ;-)
Sto se tice ostalih dlaka, vidi ]link na raniju temu...ukratko: higijena, bolji feeling u gambama (ili bez njih), manje vrucine i znojenja, bolji vizualni dojam (sam bi si ga popusio, samo da mogu ;-))... |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
(sam bi si ga popusio, samo da mogu ;-))...
|
samo je jedan mungos |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
(sam bi si ga popusio, samo da mogu ;-))...
|
fakat, vrhunska reklama! Upakiraj ga u nešto šareno i ne pitam za cijenu! |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
@mungos ....nekima je dovoljno da izvade 1 rebro i onda mogu samo sebi popušiti.....a nekima nije dovoljno ni 3 rebra... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
|
|