Autor |
Poruka |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sad kad gledam ove slike gore kontam si kako su ti novinari vecinom govna od ljudi i za paru/nazovi pricu bi prodali sve...
pa jel tom novinaru/fotoreporteru ko god, nije bilo bed slikati obitelj u takvom nesretnom trenutku, muci... da se vide sutra u novinama....mislim odvratno, i jos ti slike kruze po netu na kojekakvim forumima i to...
pa dajte jebote IMAJTE MALO (IMALO) JEBENOG MORALA...MOZGA
kak bi vama bilo da ste vi na slici u takvom trenutku... ok je kad je netko drugi ali kad je rijec o tebi...
mrzim takve nemoralne ljude koje nije briga za druge...odvratni ste...ološ...ljaga |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Nisu samo novinari krivi, nemaj uoni fetiš na takve slike već ih stavljaju jer se to prodaje, a i koliko ljudi leti pred televizor kad čuje "upozoravamo da slijedeće snimke nisu za osjetljive osobe" ili kako već ide. |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
.....slažem se sa lufusom......najlakše je sad bacati ljagu na novinare i reći kako samo traže najgore moguce price i slike da bi prodali novine.....al s obzirom da to ljudi traže u što vecem broju.....ne znam kako bi onda novinari trebali dugacije i reagirati.....pođite prvo od sebe kad kupite novine......što prvo citate......vjesti iz kulture ili crnu kroniku.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Gle jedno je citati crnu kroniku, a drugo je prikazivati tuđu patnju i bol i sve to sa primjesama krvi.
Mislim da je nekad vrijedilo pravilo da se takove stvari ne smiju prikazivati u medijima, baš zbog obitelji.
I ja volim gledat mučenje životinja, pa to nemrem vidit u medijima tako često. |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
tamna strana je napisao/la: ›
pođite prvo od sebe kad kupite novine......što prvo citate......vjesti iz kulture ili crnu kroniku....
|
a, ne znam baš..ja mrzim to što čim otvorim novine naletim na crnu kroniku u nekim novinama...
mislim da bi taj dio trebao biti posebno odvojen, a ne kao u nekim novinama činiti 80% tekstova i slika i to tako da su na istoj strani, ne znam, vjenčanja i umorstva..i onda prelistaš novine i ubediraš se za cijeli tjedan!
grozno! |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Zadnja strana, horoskop, u sredini ako ima kakav prilog i to je to.
Sve ostalo su politika, maturanti, krvave priče iz susjedstva, kukanje i takve gluposti. Neme to ne zanima. |
|
_________________ |
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
ne čitam novine
vjerojano baš zbog tog što su sve požutile u zadnjih par godina i to malo jače...ali koliko sam imala prilike vidjeti (kad mi slučajno dopadnu pod ruke, a i to je rijetko) definitivno su najgore 24sata |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
Čitam u današnjem osječkom domu da su neki od prolaznika koji su se našli na mjestu nesreće mobitelima snimali kako dečka prekrivaju plahtom i odvoze...mislim, zašto to nekome treba, za neku nakaradnu uspomenu ili wtf? |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
Opa Ukupno postova: 21 Spol: Nebitno
|
pa idioti zele zaradit za 24sata...
osim toga...24sata su mi najsladje za prelistat...kratko i jasno...cisto da vidim sto se dogadja i sta Moby Dikan kaze Vlatki i tako to |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
davorccc je napisao/la: ›
Zadnja strana, horoskop, u sredini ako ima kakav prilog i to je to.
Sve ostalo su politika, maturanti, krvave priče iz susjedstva, kukanje i takve gluposti. Neme to ne zanima.
|
i'd agree on this one!
Opa je napisao/la: ›
osim toga...24sata su mi najsladje za prelistat...kratko i jasno...cisto da vidim sto se dogadja i sta Moby Dikan kaze Vlatki i tako to
|
24 sata meni najveće sranje..to ja ne mogu ni uzet u ruke, odmah bacim u smeće... |
|
|
|
|
|
Opa Ukupno postova: 21 Spol: Nebitno
|
ne vidim razloga zasto...
ja i tako i tako nemam vremena za detaljno citanje novina...
24sata su mi taman za preletit da vidim jel ima interesantnog... |
|
|
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
opa je pretpostavljam opacak,eto da se nije zabio u bezu ne bi postao clan foruma, u svakom zli nesto dobro, jedino de pisi malo i u drugim topicima ne samo u svom, i nemojte mu podvalit foru sa sex skandalom dovljno je istraumatiziran. pozdrav opa i pazi kako |
|
|
|
|
|
031OS
Ukupno postova: 41 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
daj opacak sta se opravdavas. vidis da ima idiota koji jedva cekaju da se nekome nesto dogodi pa da mogu likovati. jebiga svakome se dogodi sranje. a vi koji serete ohladite malo. decko se ispricao a ni to nije morao. da netko od vas napravi sranje i moze se na neki nacin malo izvuci da ublazi kaznu ne bi to napravio? daj te molim vas... to su price za malu djecu. odjednom su svi posteni i moralni i puni mudrosti |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
031OS je napisao/la ( Pogledaj post): ›
odjednom su svi posteni i moralni i puni mudrosti
|
Čuj, jebiga, nisu se "svi" ni zabili u benzu.
Opa ima dobar nastup, dobro mu je išlo dok ga ti uzeo "zastupati". |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
game je napisao/la ( Pogledaj post): ›
24 sata meni najveće sranje..to ja ne mogu ni uzet u ruke, odmah bacim u smeće...
|
Tako je!
24ure pripadaju skupini tiskovina kojoj za još veću tržišnu penetraciju fali samo perforacija na format listića toaletnoga papira.
Kupiš novine i ideš kakati. Sve u jednom, entertainment, laksativ i tariguz. All in one. |
|
|
|
|
|
|
|