Autor |
Poruka |
kišni čovjek
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
.... poz ljudi zna netko kako ide ona poruka kada nekome hoces mob zablokirati ( za nokiu ) izgubio sam je pa ono da probam sjebati mob ! ovi u t mobilu nemogu ništa pa ono možda ovo upali jel onaj tko je nasao koristi karticu ... eto ako netko zna please help |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Zašto bismo ti pomogli da nekoga zaj8eš/naljutiš/sprdaš?
Srami se. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
google zna sigurno |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
kišni čovjek
|
pa dragi alein zato sto sam izgubio mobitel,karticu i netko trosi moje novce a ja nemogu nista jel t mobile neradi do utorka ... pa mi je jedini način ovaj da zablokiram mob ... da sacuvam novaca ako je sto ostalo ... |
|
_________________ ... svatko ima pravo da slobodno živi nesmiju se tlačiti koji nisu krivi ; sloga mir i ljubav blagoslov su pravi ... |
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
sluzba za korisnike radi i blagdanima tako da ti tvoja tvrdnja ne pije vode. A blokiranje acc se radi softwareovski tako da mislim da iznosis neistine |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
kišni čovjek je napisao/la: ›
pa dragi alein zato sto sam izgubio mobitel,karticu i netko trosi moje novce a ja nemogu nista jel t mobile neradi do utorka ... pa mi je jedini način ovaj da zablokiram mob ... da sacuvam novaca ako je sto ostalo ...
|
...ako znaš da ti netko troši novce sa mobitela onda možeš i naci tko je trošio....jer se može vidjeti ispis poziva sa tvog moba....pa nađeš osobu koju se zvalo....i onda ti ona uz prisustvo policije mora reći s kim je razgovarala....tako da no sikiriki....imaš srecu ako je netko zvao sa tvog moba.....a ne da je odmah bacio/la karticu....i iskoristila samo mobilni aparat........ |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
kišni čovjek
|
... ovako služba radi i blagdanima al su mi oni rekli da nemogu nista jel se mora doci osobno u t mobile i nisu mi htjeli dati ispis zadnjih brojeva - da znam da se to moze dobiti jedino na zahtijev policije .... ukratko ja nemogu nista do sutra - žalosno ali istinito ... zato sam tražio neko rjesenje da probam sam nesto napraviti da mi barem ostane koja kuna kada mi budu prebacivali na novu karticu... |
|
_________________ ... svatko ima pravo da slobodno živi nesmiju se tlačiti koji nisu krivi ; sloga mir i ljubav blagoslov su pravi ... |
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
kišni čovjek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... ovako služba radi i blagdanima al su mi oni rekli da nemogu nista jel se mora doci osobno u t mobile i nisu mi htjeli dati ispis zadnjih brojeva - da znam da se to moze dobiti jedino na zahtijev policije .... ukratko ja nemogu nista do sutra - žalosno ali istinito ... zato sam tražio neko rjesenje da probam sam nesto napraviti da mi barem ostane koja kuna kada mi budu prebacivali na novu karticu...
|
ovaj moram priznati da mi je ovo jako sumnjivo jerbo mojoj bivsoj se to dogodilo i posto imaju taj popis cijeli poziva upucenih pitali bi te za brojeve koje si zvao moraju ti pomoci pa ne moze ti netko trositi tako paru zato i postoji sluzba za korisnike reci broj mobitel ako ne bih ja nazvao i rekao svasta |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Elena_Os je napisao/la: ›
Jedna korisna informacija za one koji ne znaju..ako izgubite ili vam ukradu mobitel sa vip karticom u vip centru možete dobiti novu s istim brojem..ako ste na prepaidu čak i kn koje su ostale na računu..e sad ne znam da li se plaća (vjerojatno da da) i ako da koliko (ta zamjenaska kartica s istim brojem)..
za t-mobile mi nije poznato,,jel' zna netko za njih??
|
ja sam mobitel izgubila prije godinu dana sa friško ukucanim bonom od 100kn...i nisam znala za tu foru...vip je u pitanju..
i prošlo par dana i kaže meni legica šta nisi nazvala...
uglavnom,ako u roku od 24 sata ili 48 sati nazoveš vip službu,oni mogu automatski zablokirati taj broj...i na neku foru možeš dobiti zamjensku karticu koja košta 20kn i čak ti prebace cijeli imenik i poruke na taj tvoj isti broj...dobra fora...
meni su maznili mobitel prije manje od mjesec dana u pivnici,međutim nisam zvala jer nisam imala para na njemu,a i dobro mi je došla promjena broja mobitela a i uzela sam novi mobitel.....jest da mi je bed zbog imenika,ali više manje znam sve napamet.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Elena_Os
|
legica_os je napisao/la: ›
ako u roku od 24 sata ili 48 sati nazoveš vip službu,oni mogu automatski zablokirati taj broj...
|
Ne radi se o tome da moraš,da si vremenski ograničen na 24 ili 48 sati,mogu ti oni blokirati broj i nakon 10 dana kad ih nazoveš..naravno osobi koja je obeštećena je u interesu da ta blokada bude što prije i sve ovisi o njenom reagiranju odnosno pozivu službi za korisnike...
Znam curu kojoj su ukrali mob i nakon 3 tj.(kad je čula da se to može ) je otišla u vip i dobila isti broj i isti iznos koji je imala na računu..naravno ta osoba koja joj je drpila mob je bacila karticu(nije nikog pozivala s tog broja)..jedino je bitno da rok valjanosti bona odnosno kartice nije istekao .. |
Zadnja promjena: Elena_Os; 25.06.2007. 16:36; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
legica_os
|
ako u roku od 24 sata ili 48 sati nazoveš vip službu,oni mogu automatski zablokirati taj broj...
|
Ne radi se o tome da moraš,da si vremenski ograničen na 24 ili 48 sati,mogu ti oni blokirati broj i nakon 10 dana kad ih nazoveš..naravno osobi koja je obeštećena je u interesu da ta blikada bude što prije i sve ovisi o njenom reagiranju odnosno pozivu službi za korisnike...
|
nisi me shvatila,htjela sam reći da su meni rekli da ako u roku od 24 sata ili 48 sati nazovem oni će blokirati i napraviti mi tu zamjensku karticu...znam da moš blokirati kad hoćeš...ali mislim da je 48sati krajnji rok za zamjensku karticu...ne znam,možda se nešto promijenilo... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
Elena_Os
|
|
Ne radi se o tome da moraš,da si vremenski ograničen na 24 ili 48 sati,mogu ti oni blokirati broj i nakon 10 dana kad ih nazoveš..naravno osobi koja je obeštećena je u interesu da ta blikada bude što prije i sve ovisi o njenom reagiranju odnosno pozivu službi za korisnike...
|
nisi me shvatila,htjela sam reći da su meni rekli da ako u roku od 24 sata ili 48 sati nazovem oni će blokirati i napraviti mi tu zamjensku karticu...znam da moš blokirati kad hoćeš...ali mislim da je 48sati krajnji rok za zamjensku karticu...ne znam,možda se nešto promijenilo...
|
ma shvatila sam ja tebe,samo sam ovo napisala da drugi koji nisu toliko upućeni ne misle da je prošao taj vremenski rok i da ne mogu više ništa napraviti...
E da i kartica se dobiva odmah..ne mora se ništa čekati,a uključenje traje cca 30 min.
Ljudi svakako odite u centre bilo vip bilo neki drugi operater,možete samo biti na dobitku |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
legica_os
|
ja sam našla prije par mjeseci mobitel.
točnije,bila je prometna ispred moje kuće i našla sam ga kraj drveta...vjerojatno sudioniku te prometne ispao..međutim nisu saznali tko je vozio,ni koji je auto u pitanju bio,jer je ta dotična osoba udarila u dva parkirana automobila i pobjegla..
uglavnom,ja sam pokušala na sve načine otkriti tko je vlasnik mobitela,i što je najveća fora,glasio je na firmu koja uopće ne postoji!!!!!!!!!!bio je bez pina i još na pretplatu
ne pitajte koliko sam potoršila... ne bi vjerovali...nikoga nije imao u imeniku,nijedna poruka niti poziv....i j atrošila i trošila dok nisu nakon mjesec dana vipovci nazvali da kažu da račun za prethodni mjesec nije plaćen...i šta sam napravila,cap cap karticu i bacila u smeće...
baš sam grozna...eto ga na,kad je on,ona tko već razjebala dva auta ja sam toj osobi spiskala pare na mobitelu i to puuuuuuno... |
|
|
|
|
|
|