Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
legica_os
|
Otkud da znam..to je jedini put u životu da sam bila na pretplati
rekli su da nije račun plaćen za prethodni mjesec...
e sad,još ta nepostojeća firma....ne znam....možda nisu imali gdje poslati,shvatili da ta firma ne postoji...
briga me...meni bilo lijepo.....i što je najveća fora....igrala nagradnu igru neku...slala poruke od 3.66kn+ pdv ,poslala puuuuno,kažu što više nekog tamo blaga skupiš veća je mogućnost da dobiješ nagradu...i ja dobijem onaj lg čokoladni .... i zovu ti mene iz zagreba i ja se ne javim jer ne znam tko je i kasnije opet zovu i javim se i kažu oni meni dobili ste mobitel ,ja onako ma da bla bla...kaže pa sad smo pričali maloprije gospođo i kaže neko nerazumljivo prezime,zvali smo vas na onaj drugi broj i ja poklopim |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Legica je dakle deklarirana kriminalka Lopovica u štiklama. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
legica_os
|
allein je napisao/la: ›
Legica je dakle deklarirana kriminalka Lopovica u štiklama.
|
ma nisam pa čuj ti kao ne bi trošio.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
legica_os
|
a najveća fora...jedna glupača,moja susjeda tj. tupava je ko noć...kaže ona nemoj korisiti..naći će te preko gpsa...doći će ti pred kuću..naći će te...i na kraju je ta ista molila da joj pošaljem bon od 200kn
Elena_Os je napisao/la: ›
ma imaju ti oni sve od adrese do jmbg-a...lega morao na sud kad su mu maznili i kad nije htjeo platiti račun koji su nabili (budala se inatila )
a i vidiš da je registrirano po tom nerazumljivom prezimenu...imaš sreće da te nisu našli
|
Koliko sam shvatila taj drugi broj je navodno broj za hitne slučajeve,lega je na pretplati i kaže da je stavio od svog drugog lege broj u slučaju da se on ne javlja na mobitel ili da mu ukradu mobitel,nešto kao preusmjeravanje poziva ali nije baš to...kao kad je potpisivao ugovor naveo je njegov broj... |
|
|
|
|
kišni čovjek
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
... fakat svi mi govorite da to oni mogu odmah - ali zenska na besplatnom broju mi je rekla da moram čekati kao do utorka ( sutra ) kada se otvore t mobil centri da samo oni tamo mogu izvrsiti blokadu kartice i prebacivanje love, da ona nemoze učinit nista. E pa sada je... ga neko nekoga je ... i da zasada mi je sva lova na kartici - to mi je jedino htjela reci - sada ja cekam osam sati sutra i molim se da netko nespička lovu da se nemoram zaje..ti dalje .... |
|
|
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
student Ukupno postova: 25 Spol: Nebitno
|
prebaci se onda na vip..
|
nemoj pozalit ces pre pre pre pre SKUP JE .. (na vipu sam od kako je te mreze i sljedeci mjesec bacam karticu) .. i postajem tele |
|
|
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ma nisam pa čuj ti kao ne bi trošio....
|
I wouldn't test my luck Karticu bih frknuo, a mobilni prodao. Osim ako je u pitanju neki ok mob. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
legica_os
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ma nisam pa čuj ti kao ne bi trošio....
|
I wouldn't test my luck Karticu bih frknuo, a mobilni prodao. Osim ako je u pitanju neki ok mob.
|
ma neki bezvezni mobitel je bio,sav u raspadu,a kartica auuuuuuuuuuuuuuu |
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
student je napisao/la ( Pogledaj post): ›
prebaci se onda na vip..
|
nemoj pozalit ces pre pre pre pre SKUP JE .. (na vipu sam od kako je te mreze i sljedeci mjesec bacam karticu) .. i postajem tele
|
nemoj bacat....
imaš sad onu foru da možeš promjeniti operatora i zadržati broj moba.sam ti kad te netko zove na takav broj kaže da je korisnik izvršio promjenu operatora. |
|
|
|
|
|
|
|