Autor |
Poruka |
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
uf kad bi ja tako našo bačvu piva |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ja sam izgubio mob prošli mjesec u Mini Teatru, SE K510i, na pretplatu (T-Mobile) bez pina.
Uglavnom, budući da je baterija pred rikom, nitko nije ostvario pozive s njega.
Odmah sam ujutro (nedjelja, tako da znate da služba radi i petkom i svetkom) blokirao odlazne pozive sa svoga broja (umjesto puk-a sam morao reći adresu na koju mi dolaze računi i jmbg), a u ponedjeljak sam u t-mobileu podigao novu sim karticu sa istim brojem.
Imenik sam imao na kompu, tako da je to prošlo bezbolno, čak mi je i drago što sam izgubio to smeće od telefona, jerbo sada pričam na (istina rabljenoj) nokiji 6600. Symbian je zakon! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
razbi ga o pod, garantirana blokada |
|
_________________ |
|
|
|
kišni čovjek
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
... eto problem tkr. riješen - kartica mi je poništena izdana mi je druga -ali sa istim brojem... nažalost spizdili mi 70 kuna sa racuna ali ok opet mi je večina love ostala ... i da rekla mi je teta u t mobil da se moze bolkirati sve ako je mob. na pretplati, ako nije onda se mora doci kod njih i moze se samo bolkirati katrica i izdati zamjenska ... poz svima ... nadam se da je tema zatvorena |
|
_________________ ... svatko ima pravo da slobodno živi nesmiju se tlačiti koji nisu krivi ; sloga mir i ljubav blagoslov su pravi ... |
|
|
|
davorccc
|
ako ti je ukraden mobitel možeš ga naći po kodu što dobiješ na garantnom listu, treba prijaviti murji. prate broj mobitela s kojeg zoveš i broj uređaja. Tako su mom legi našli ukradeni mobitel. |
|
_________________ |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
davorccc je napisao/la: ›
ako ti je ukraden mobitel možeš ga naći po kodu što dobiješ na garantnom listu, treba prijaviti murji. prate broj mobitela s kojeg zoveš i broj uređaja. Tako su mom legi našli ukradeni mobitel.
|
takozvani IMEI broj |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
davorccc
|
Eto!
Ima netko već iskustva! |
|
_________________ |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Contow
Ukupno postova: 11 Spol: Muško
|
Pozz! A gdje se nalazi taj IMEI broj i gdje i kako se on upisuje moze mi netko to malo pojasniti?! Hvala |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Contow je napisao/la: ›
Pozz! A gdje se nalazi taj IMEI broj i gdje i kako se on upisuje moze mi netko to malo pojasniti?! Hvala
|
U unutrašnjosti mobitela, obično iza baterije. Ne ukucavaš ga ti nigdje, korisno ga je zapisati u slučaju gubitka mobitela; na bazi IMEI broja moguće je pratiti mobilni aparat. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Contow
Ukupno postova: 11 Spol: Muško
|
Hvala! Nasao sam ali nista ne kuzim dobio sam ovaj broj #pw+443317562030602+1# jednostavno neznam gdje i kako da ga ukucam i imam t-mobile a htio bih koristititi i ostale mreze?! |
|
|
|
|
|
|
|