Autor |
Poruka |
PopCornStar Ukupno postova: 34 Lokacija: K okretištu trajvana Spol: Muško
|
ajmo pametni...oću da kupim kućno kino "sve u jednom" za cca 30m2 i cca 2500kn pa nek frcaju prijedlozi,preporuke,savjeti... |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja imam LG, platio ga nekih 1000 kn i vrlo sam zadovoljan! |
|
|
|
|
|
PopCornStar Ukupno postova: 34 Lokacija: K okretištu trajvana Spol: Muško
|
Znači 1:0 za LG... |
|
_________________ kad piti je prestao netragom je nestao |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
za kucnu upotrebu skoro je sve dobro....osim vivaxa i slicnih no name uređaja......znaci izaberi neku poznatu marku i uzmi što je najjeftinije.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Za te pare si kupi neki mP4 player i stavi sluške u uho i uživaj. |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
debeli je napisao/la: ›
Za te pare si kupi neki mP4 player i stavi sluške u uho i uživaj.
|
Kucno kino je vecinom 5.1 channel, dvije si stavio u uho a gdje da stavis ostali 3.1? |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
debeli
|
hihihi pa nemoj odma s tehničkim podacima.
Pa ti si ako se dobro sjećam preko bare, kod vas je
headphone 5.1 a sad već i 7.1 tehnologija bila prije par godina.
Naime postoje sluške koje u sebi imaju 3 L i 3 R zvučnika bass je reflex. Jesu glomazne al su zakon, mogu na miru gledat Band of brothers a da mi žena ne zavija stisaj ebeno kino
Ako te interesira pogleđ si ove http://www.3dvelocity.com/reviews/zalman_hp/zalmanphones_1.htm
možda ih prodam pa kupim 7.1 |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
debeli je napisao/la: ›
hihihi pa nemoj odma s tehničkim podacima.
Pa ti si ako se dobro sjećam preko bare, kod vas je
headphone 5.1 a sad već i 7.1 tehnologija bila prije par godina.
Naime postoje sluške koje u sebi imaju 3 L i 3 R zvučnika bass je reflex. Jesu glomazne al su zakon, mogu na miru gledat Band of brothers a da mi žena ne zavija stisaj ebeno kino
Ako te interesira pogleđ si ove http://www.3dvelocity.com/reviews/zalman_hp/zalmanphones_1.htm
možda ih prodam pa kupim 7.1
|
Mlad si... ako cujes zenu onda nisi jos pojacao dosta, kad osjetis da zalupi vrata onda je dosta.
Znam za taj sljem ali za mene su kava, kokice i boca dobrog vina nekako bolje za kisno popodne i dobar film. Taj sljem izgleda kao da je namjeren za hardcore gamers.
Upotrebljavam 5.1 u kucnom kinu iako je amplifier 7.1 (Sony) zbog toga sto 6.1 (a.k.a DTS ES) filmova kod nas nema mnogo... a 7.1 su kao i posteni politicari... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
..ja sam isto zadovoljan sa svojim sanyo....i slažem se sa elenom_os da je zvuk super.....pogotovo za srednje sobe oko 25 kvadrata......
vjerujem da se sad vec može povoljno naci isti takav model.....koji je prije cca 4 god...koštao 2100 kn...jedina mu je mana što ovaj model ne može citati divix-e....al opcenito divix-e ni ne bi gledao na kucnom kinu.....
al s obzirom da u kucnom kinu imam fm radio i cd player koji cita mp3......više od toga mi i ne treba.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
tamna strana je napisao/la: ›
..ja sam isto zadovoljan sa svojim sanyo....i slažem se sa elenom_os da je zvuk super.....pogotovo za srednje sobe oko 25 kvadrata......
vjerujem da se sad vec može povoljno naci isti takav model.....koji je prije cca 4 god...koštao 2100 kn...jedina mu je mana što ovaj model ne može citati divix-e....al opcenito divix-e ni ne bi gledao na kucnom kinu.....
al s obzirom da u kucnom kinu imam fm radio i cd player koji cita mp3......više od toga mi i ne treba....
|
Da,jedina mana su mu ti divix-i koje ne može učitati , ali prispojim laptop na tv i kućno kino i sve 5
Moram još pohvaliti radio...stvarno je super,sve hvata,a zvuk je kristalno čist |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
pic
Ukupno postova: 125 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
ja imam LG učitava sve živo i totalno sam zadovoljan.
cijena malo manje od 1000kn. |
|
|
|
|
|
debeli
|
ja se ispričavam u prvi mah sam pomislio da dečko treba savjet za kućno kino, a sad vidim da mu treba player sry
Imas playera u Pevecu za jeftine pare pušta sve što poželiš |
|
|
|
|
|
|
|