Autor |
Poruka |
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
pitanjce..
ima li još netko problema sa vipom od jučer. naime nikako mi ne otvara njihovu početnu stranicu, već me prebaci na music.
i neće mi slat web sms, što jako pogađa kućni budžet....
zahvaljujem |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
nazovi sluzbu za korisnike i slusaj isprike hehehe |
|
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Meni nije jučer radilo pa je proradilo. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kakva im je to nova blesava stranica?! |
|
|
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
da, ne sviđa mi se stranica nova..al vjerojatno će mi, kad se naviknem, biti svejedno... vip web sms radi, imas tamo-pise chat, forum, webmail,websms... i isto ti je ko prije |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
stranica je baš bljak,ali je koristim samo za poruke tako da mi je izgled nebitan...ali mi radi slanje poruka ovih dana bez problema...nisam sigurna ali mislim da u srijedu nije radilo,izbacilo mi onaj error što kaže da je došlo do greške pri očitavanju url-a tako nešto... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
ma nece slati por, ja juce poslala jedno 5 i nikom nije stiglo....cak sam i sebi poslala, al mi nije stiglo |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
evo ja sam sebi poslala poruku kad sam pisala prošli komentar,znači prije 15 min i da sad nisam vidjela tvoj komentar ne bih reagirala,nisam ni ja dobila sad poruku.....al hvala bogu na računu se ima podosta para tako da nije problem.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
ennna je napisao/la ( Pogledaj post): ›
da, ne sviđa mi se stranica nova..al vjerojatno će mi, kad se naviknem, biti svejedno... vip web sms radi, imas tamo-pise chat, forum, webmail,websms... i isto ti je ko prije
|
meni bas super stranica samo na onu sam se navikao meni isto ne radi slanje poruka hehe ah ali barem imam preplatu |
|
|
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
ma ja iskreno rečeno nisam na vip-u, to od ukucana koristim samo za besplaten sms-ove. i kad svaki dan ustedim para na 15 poruka zborjis e to do kraja mjeseca...
pa sad moram koristiti besplaten poruke onih lopova t-coma. koji ako prekoračiš mjesečnu kvotu skinu sa računa lol. ne znam stranice s besplatnim sms-om. prije sam koristila onaj intertel, a oni sad više nemaju sponzora.. ni onaj sms385 ne isporučuje poruke...
inače sviđa mis enova stranica, puno je bolja od stare...
a kad kliknem na portal, onda mi pokaže kao greška itd.... ali naravno redovno zabiljeze da sam poslala poruku koju oni ne isporuce |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
ennna
|
legica_os je napisao/la: ›
evo ja sam sebi poslala poruku kad sam pisala prošli komentar,znači prije 15 min i da sad nisam vidjela tvoj komentar ne bih reagirala,nisam ni ja dobila sad poruku.....
|
ja sam si isto sad prije minutu poslala poruku i stigla mi je! ne valjaju vam mobači |
|
|
|
|
ennna
|
wastedbass je napisao/la: ›
ennna je napisao/la ( Pogledaj post): ›
da, ne sviđa mi se stranica nova..al vjerojatno će mi, kad se naviknem, biti svejedno... vip web sms radi, imas tamo-pise chat, forum, webmail,websms... i isto ti je ko prije
|
meni bas super stranica samo na onu sam se navikao meni isto ne radi slanje poruka hehe ah ali barem imam preplatu
|
fora izgleda, da, aliiiiiii prije su bile sve moguće vijesti, a sad kolko vidim ima samo movies, music & games..
a tamo sam uvijek odmah mogla saznati jel ljubo prošao dalje... |
|
|
|
|
mayla
Ukupno postova: 54 Lokacija: malo tu, malo tamo Spol: Žensko
|
|
|
|