Autor |
Poruka |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
ako netko zna omjer,način uporabe i djelovanje et.ulja za kožu... |
|
|
|
|
|
ixia
Ukupno postova: 333 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
marrai
|
hvala,krećem u potragu za dobro opskrbljenom bio&bio trgovinom |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Imas u Mercatoru... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
marrai
|
lt. |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
& 2 U 2 |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol: Muško
|
moj projedlog je Aromatica..proizvodnja temeljena na prirodnim sirovinama i tradicionalnim receptima. Imaju veeeliki izbor tinkura, ulja i pripravaka. Osobno sam ih ve koristio ali ne z kožu, ponekad masažu, najviše za kupke i lampe. ružmarin je alltime favorit u kupki...nevjerovatno djeluje na umor..jdnostano ga izvuče iz tjela i revitalizira te..pačuli ilangilang su isto ok ali nisu za naše podneblje, pa zato preporučujem lavandu, melisu, ukratko sve ono što raste na mediteranu...
prije ih je držala "viđlica " u nam, a i bila je aromatica trgovina ali ih više nema...probaj otići u Bomis u doljnji grad. to je trgovina auto djelovima ali su imali i trgovinu sa tim stvarima tako da im je vjerovatno ostalo još obe |
|
|
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
volim naranču, ružmarin je super za inhalaciju, ruža i geranija imaju super miris za masažu...
ja ti uzmem najobičnije bebi ulje - jer su bez mirisa i par kapi aromatica ulja..stvarno su super.. |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
Layla Ukupno postova: 20 Lokacija: Mjesec Spol: Žensko
|
..sa eteričnim uljima se mora znati! Ne smije ih se miješati tek tako, pogotovo ako će se njima mazati koža ili masirati! Za to treba odgovarajuća edukacija, jer postoje simpatična i parasimpatična; odnosno ulja koja utječu na smirivanje ili na poticanje i ubrzavanje organizma. Svatko je određeni znak u horoskopu i ima određeno ulje koje može ili ne može podnijeti, svako ulje djeluje na drugi organ, na drugi centar u mozgu i koliko može pomoći, nestručnim korištenjem duplo može odmoći! A miješanje sa bebi uljima totalno uništava eterično ulje!! |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Baš sam se neki dan o tome raspitivala,,,moje najdraže je narančino ulje i koristim ga za osvježavanje prostorije,,,ne koristim ulja za kožu i masažu, ako želim ulje za masažu tada ga kupim gotovo, pripravljeno u dm...i ne miješam ih jer to ipak prepuštam stručnjacima,,,znam s kojima mogu što postići i toga se pridržavam,,. |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
loomerlorea
Ukupno postova: 10 Spol: Žensko
|
koliko sam se ja nekad prije informirala kada sam pokusala s tim, etericna ulja (vecina) se na kozu nikada ne primjenjuju nerazrijedjena nego se dodaju baznim uljima, kao jojobino, bademovo, ljesnjak itd.
najkvalitetnija ulja su primaverino i oshadhi.
primavera ima kod nas u biljnoj ljekarni harmonija, oshadhi koliko znam nema u osijeku (ja sam nabavila u zg). |
|
|
|
|
|
nota Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Na ovoj stranici imas puno recepata, savjeta i online shop Oshadhi i Pranarom ulja: aromaterra
Ovdje imas nabrojena prodajna mjesta i online shopove za Oshadhi ulja: oshadhi |
|
|
|
|
|
|
|