Autor |
Poruka |
JASNA
Ukupno postova: 39 Spol: Žensko
|
Hej ljudi! Bila sam danas na Mačkami i djevojke su igrale nogomet. Izvanredno. Pun stadion, navijanje, Iso sa špicama. Kao u neka stara vremena. Igrale neke purgerice (kažu prvaci) i naše djevojke. To je bila utakmica. Naše djevojke jesu izgubile, ali su mlade i i graju sa puno srca i duše. Dođite i pogledajte. Gušt za druženje, i za pravo navijanje. Bravo cure! |
|
|
|
|
|
Miss K
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Cure igraju svake nedjelje. Ovog puta su igrale (i nažalost izgubile) od Maksimira ali redovito svojim protivnicama uvale pristojam broj golova. Prijateljica mi trenira u osječkom klubu i često odlazim na utakmice. Cure igraju ko zmajevi. Šteta što svaki put ne bude puno gledatelja. |
|
_________________ I'll rise, but I refuse to shine. |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Miss K je napisao/la: ›
Cure igraju svake nedjelje. Ovog puta su igrale (i nažalost izgubile) od Maksimira ali redovito svojim protivnicama uvale pristojam broj golova. Prijateljica mi trenira u osječkom klubu i često odlazim na utakmice. Cure igraju ko zmajevi. Šteta što svaki put ne bude puno gledatelja.
|
Ako se ne varam, one su par godina zaredom bile najbolje prvoligasice.
Zivio stadion na Bosutskom. ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
JASNA
Ukupno postova: 39 Spol: Žensko
|
Dođite na tekme. super je. |
|
|
|
|
|
pero
|
A zašto bi itko normalan i pri zdravoj svjesti trošio vrijeme gledajući ženski nogomet?
Teško mi je dokučiti odgovor.
Ženski prvoligaški nogomet na razini je poluozbiljnog muškog kadetskog nogometa, a to zanima samo mame i tate klinaca koji igraju.
Slično je i sa ženskim nogometom.
I ženskim sportom uopće. |
|
|
|
|
|
Miss K
|
Gost je napisao/la: ›
A zašto bi itko normalan i pri zdravoj svjesti trošio vrijeme gledajući ženski nogomet?
Teško mi je dokučiti odgovor.
Ženski prvoligaški nogomet na razini je poluozbiljnog muškog kadetskog nogometa, a to zanima samo mame i tate klinaca koji igraju.
Slično je i sa ženskim nogometom.
I ženskim sportom uopće.
|
"Patuljci pojma nemaju." |
|
|
|
|
Sasha
|
Može par natuknica Peri?
- Janica Kostelić
- Blanka Vlašić
- Ivana Brkljačić
U njihovim sportskim kategorijama, možeš li imenovati hrvatske sportaše koji im pariraju te su jednako slavni? |
|
|
|
|
|
pukeee
|
ahaaaaaaaa...opakooooo!!!!
go, bebE, go!
heheheh |
|
|
|
|
|
Pero
|
Može par natuknica Peri?
- Janica Kostelić
- Blanka Vlašić
- Ivana Brkljačić
U njihovim sportskim kategorijama, možeš li imenovati hrvatske sportaše koji im pariraju te su jednako slavni?
|
Da, one su dobre u svojoj kategoriji. Kategoriji ženskog sporta.
Koji je generalno smješan.
Profesionalno bi se sportom trebali baviti samo mušakrci, jer je ženski profi sport besmislen.
Žena koja je najbolja na svijetu u svojoj sportskoj disciplini ne bi bila u prvih 500 ili 5000, ovisno o sportu, da postoji otvorena muško-ženska konkurencija.
Pitanje je: želim li gledati ženu koja bi u otvorenoj konkurenciji bila 577. najbolji skijaš na svijetu? Ja ne želim. Zato ne gledam ženski sport. |
|
|
|
|
|
Miss K
|
Može par natuknica Peri?
- Janica Kostelić
- Blanka Vlašić
- Ivana Brkljačić
U njihovim sportskim kategorijama, možeš li imenovati hrvatske sportaše koji im pariraju te su jednako slavni?
|
Profesionalno bi se sportom trebali baviti samo mušakrci, jer je ženski profi sport besmislen.
Žena koja je najbolja na svijetu u svojoj sportskoj disciplini ne bi bila u prvih 500 ili 5000, ovisno o sportu, da postoji otvorena muško-ženska konkurencija.
Pitanje je: želim li gledati ženu koja bi u otvorenoj konkurenciji bila 577. najbolji skijaš na svijetu? Ja ne želim. Zato ne gledam ženski sport.
|
Jasno je da svatko ima pravo na svoje mišljenje. O tome koliko je to mišljenje ispravno može se raspravljati u nedogled. Iako, tvoja pretpostavka je suviše generalna a generalizacija je inače korijen većine problema u svijetu. |
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Smrtz... a je vec mislio da ce ovo biti neki zesci musko-zenski okrsaj... a ono, muskarci saptom popadali... tctc...
Negdje sam procitao da je sintagma "zenski sport" oksimoron... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Miss K
|
"Oksimoron" je tak šašava riječ. |
|
|
|
|
kromosom
Ukupno postova: 104 Lokacija: Antigua and barabuda Spol: Muško
|
kad je danas tekma ? zadnja ove sezone, čuo sam neka 'pučka veselica' poslije, pa ak neko zna mal više o tome nek napiše |
|
_________________ Štapičaste tvorbe koje se nalaze u jezgri stanice, i nosioci su gena. |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
|
|
|
odbojkashica
Ukupno postova: 103 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Može par natuknica Peri?
- Janica Kostelić
- Blanka Vlašić
- Ivana Brkljačić
|
Pitanje je: želim li gledati ženu koja bi u otvorenoj konkurenciji bila 577. najbolji skijaš na svijetu? Ja ne želim. Zato ne gledam ženski sport.
|
da, da, da ,sad pljuješ po ženama...a kad se zaljubiš i ta ti neka rodi dijete, dizat ćeš ih u nebesa... |
|
|
|
|
|
|
|