Autor |
Poruka |
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
Zanima me dacia logan MCV,dali je neko provozao i kakvo mišljenje ima o njoj. |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
sa ženskog aspekta: ružna je čak i kad je zelena ili narančasta |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Istina, auto ružan kao lopov, ali onaj izvedba 1.4 MPI (2 plin, 2 struja) ide k'o metak, a ne košta ništa. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evo vako...
Kod limuzinskog Logana najveci problem je ruzna guzica, odnosno poklopac prtljaznika. Na karavanskoj izvedbi je zadnji kraj, za jedan karavan, posve pristojno slozen.
Ako nemas namjeru vatat koke svojim sjajnim automobilom i podizati si ugled novom pilom, Dacia Logan MCV je najbolji komad auta koji se za tu lovu moze dobit...
Preporuka je 1.5 dci motor s kojim tvoj logan nece biti najbrzi auto, ali ide i ne trosi nist, a i odrzavanje je jeftino... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
imam logana 1.5 dci. jako sam zadovoljan. estetika auta me ne dira ni 5%. glavno da vozi, dobro vozi, malo trosi, ima klimu. meni dovoljno. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ivan je napisao/la: ›
imam logana 1.5 dci. jako sam zadovoljan. estetika auta me ne dira ni 5%. glavno da vozi, dobro vozi, malo trosi, ima klimu. meni dovoljno.
|
kolko para? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Ivan je napisao/la: ›
imam logana 1.5 dci. jako sam zadovoljan. estetika auta me ne dira ni 5%. glavno da vozi, dobro vozi, malo trosi, ima klimu. meni dovoljno.
|
Koliko trosi? Ima airbags? Kakva su iskustva (ne tvoja osobno) sto se tice sigurnosti?!
Clanci i nisu bas nesto ohrabrujuci...
EuroNCAP
Dacia Logan - safety |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Koliko trosi? Ima airbags? Kakva su iskustva (ne tvoja osobno) sto se tice sigurnosti?!
|
Bah, 'sigurnost' je izmišljotina autoindustrije |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
70 tisoć kuna... ima zracni jastuk na vozacevom mjestu... klima..abs..
sto se tice sigurnosti.. jebat ga sad... pazi na se i bit ce dobro
trosi oko 5 do 6 litar dizlova. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
|
|