Autor |
Poruka |
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Nakon što je ovogodišnji show, inače parada prosječnosti u svakom pogledu, zapao u monotoniju, Big Brother je odlučio uvesti četvero novih stanara. Teško da bi nam ova vijest bila zanimljiva da ovim ulaskom nije prekinuta, po mišljenju nekih, praksa ignoriranja Slavonije i Slavonaca.
Večeras je, uz još dvije cure i jednog mladića, u show ušla i Osječanka Željka Lukić. O Željki smo saznali da je iz centra, ima 23 godine i studira politologiju u Zagrebu.
Poželimo joj sreću!
Komentari?
Photo: BigBrother [RTL] |
|
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
Da je prava osječanka ne bi u zg studirala, kraj našeg krasnog sveučilišta. A uzto, di je ona bila devedes' prve? |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
RKL
Ukupno postova: 226 Spol: Nebitno
|
Znam joj sestru - a nju onako površno, obadvije cure su prva liga. |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
kladim se da ce pobjediti upravo ona. prvi dojam je odlican. kakve splicanke, slavonke su najribe
pitanje; novi u kuci su gledali bb i znaju vjerovatno odnose u kuci ? znaci mogu se postaviti i biti proracunati,ne?
najjace je bilo kad ju je jedan od ukucana pitao jel zna klobu s juga 2 ! ))))))))) upiso sam se. ))))))
a i nekako mi se ucinilo da sam nacuo da su oni znali da im dolaze novi ljudi, sto je rekao taj lik koji ju je pitao dali zna klobu... jos u hotelu mu je neko javio da mu stize zeljka iz osijeka ?
pih, sve je namjesteno, veliki brat sve motri i zna |
|
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Slavonci ne afektiraju pa su dosadni.
Zanimljiviji su Primorci i Dalmatinci, oni su puni dišpeta i što ja znam čega.
Ipak, u Baru je pobjedio lola iz Vinkuraca... |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
toni
|
bar... jos jedna od emisija koje ne pratim. |
|
|
|
|
|
Goge
|
8 je napisao/la: ›
Slavonci ne afektiraju pa su dosadni.
Zanimljiviji su Primorci i Dalmatinci, oni su puni dišpeta i što ja znam čega.
Ipak, u Baru je pobjedio lola iz Vinkuraca...
|
8 - ne znam jeste li vi u Brčkom samo nepismeni ili koji vam ti je vrag.
Vinkulja rulz!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Mozda sam krivo glasovala kad sam rekla da ju poznam... Istina je da smo se upoznale, ali vise joj znam sestru. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
captain_banana
Ukupno postova: 106 Spol: Nebitno
|
eh...kamerman u big brother kući..to je pos'o |
|
_________________ Vidoviti Mile: Ko igra counter strike na pc-ju ide u pakao. Ljudi...igre se igraju na konzoli! |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
[quote="swamp";p="7930"]
goose je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ako nisi slušao, djevojka je željela studirati arhitekturu pa nije upala...naravno da će, ako već ima šanse i financijske mogućnosti, ostati u Zagrebu...barem ja bih...
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Sarcasm[/quote
]
E a zašto onda nisi koristio propisani način pisanja, da sirotica skonta da si sarkastičan haa |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
toni
|
cuj, postalo zanimljivo, nedamo nase osjecane
ko sto nedamo cika glavasa,tako srcem i dushom navijamo za zeljku
najbolji mi je komentar bio od starog jos na pocetku prosle sezone.. starom uglavnom nije bilo jasno kako nekome moze biti zanimljivo gledati neke cobane kako ne rade nista,piju kafu i samo smrde. jos bi razumio da imaju nesto rezirano,neke fore... ali ovo mu je totalno bezveze |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
debeli je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E a zašto onda nisi koristio propisani način pisanja, da sirotica skonta da si sarkastičan haa
|
|
|
|
|
|
|
|
|