Autor |
Poruka |
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
nisam pristaša klime,imam problema sa sinusima |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Kad smo već kod sigurnosti; jeste skužili kako sve više proizvođača bira najnevjerojatnija mjesta za pepeljaru? Doslovce svaki puta moraš pogledati gdje treseš pepeo i gasiš cigaretu. Katastrofa!
Vratite nam leptir stakla, da mogu ko' čovjek pušiti i voziti pogleda uprtog na cestu ispred, ne u pepeljaru koja viri jedva 2cm negdje dolje lijevo od mijenjača! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Doslovce svaki puta moraš pogledati gdje treseš pepeo i gasiš cigaretu. Katastrofa!
Vratite nam leptir stakla, da mogu ko' čovjek pušiti i voziti pogleda uprtog na cestu ispred
|
I onda ja vozim iza tebe motorom a tvoj pepeo se u trnju s zrakom užari i propali mi džemper... Ili upališ šumu.
Pušenje treba zabraniti u prometu prije nego telefoniranje. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
8 je napisao/la: ›
I onda ja vozim iza tebe motorom a tvoj pepeo se u trnju s zrakom užari i propali mi džemper...
|
Voziš motorom u džemperu?! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Voziš motorom u džemperu?!
|
U Bosni džemper nikad ne izlazi iz mode. |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
|
|
_________________ |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
iiiiiiiiiiideš, i moj dobio 4 zvjezdice...........
ali, znala sam to i prije, pa vozim SUV |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Bitno je koliko se brzo voziš, kad se zabiješ sa 100 u neku banderu tih 5 zvjezdica ne pomaže. |
|
_________________ |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
davorccc je napisao/la: ›
Bitno je koliko se brzo voziš, kad se zabiješ sa 100 u neku banderu tih 5 zvjezdica ne pomaže.
|
ne, tada pomaže samo ako si rođen pod sretnom zvijezdom!! |
|
|
|
|
|
|
|