Autor |
Poruka |
Ivan M
Ukupno postova: 18 Lokacija: Belisce Spol: Muško
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
lega svaka čast za ovaj link |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
ZNAČI, kad ih vidimo, da damo gas? |
|
_________________ |
|
|
|
student Ukupno postova: 25 Spol: Nebitno
|
Pitanje jel nije 10% a ne 10 km na sat koliko sam cuo ,znaci ako je dozvoljeno 70 smijes vozit 77 jel ? |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
student je napisao/la: ›
Pitanje jel nije 10% a ne 10 km na sat koliko sam cuo ,znaci ako je dozvoljeno 70 smijes vozit 77 jel ?
|
zapravo, od brzine kojom se vozilo odbije se 10%, pa se gleda ta brzina. znači ako se vozi 77 km/h, -10% je 69.3 km/h, a to je unutar dozvoljene brzine (ako je dozvoljena 70, jasno). |
|
|
|
|
|
Ivan M
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ivan M je napisao/la: ›
za izmjerenu brzinu do 100 kmh je tolerancija 10 kmh, a iznad 100 je tolerancija 10%
dakle za 83 je tolerancija 10
za 113 je tolerancija 11,3
|
onda se ovo s postotcima koristi samo na autocesti, jer je na ostalim cestama ionako najveća dopuštena brzina 90. sve preko 100 s 10% manje je opet više od 90. |
|
|
|
|
|
Ivan M
|
ne odnosi se tolerancija na dosputenu brzinu vec na izmjerenu. dakle npr ja sam vozio (teoretski primjer) 120 u gradu gdje je 50 ogranicenje, tolerancija nije 10 kmh vec 10% dakle 12kmh |
|
_________________ www.hraweb.com
www.presretaci.com
www.vw-power.org |
|
|
|
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
ajd sad ,ko ce brze,,,ma kupit cemo i vozit rakete,tako nema presretaca ni kazni |
|
_________________ ne zamjeram ljudima sto nemaju moje,vec svoje misljenje |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
sad cu si isprintati sve ove slike sa presretacima i poljepiti po šajbi......tako da me ni jedan ne može iznenaditi.....a s obzirom da vec vozim napemet....ni ne moram ništa vidjeti van..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Ivan M
|
|
|
|
tamna strana
|
....ovo mi lici kao kad svako jutro na narodnom radiju javljaju pozicije radara.....pa onda bude slucaj kad kažu......radar vas ocekuje.....u osijeku......pa si ti sad misli.....gdje je on..... |
|
|
|
|
tamna strana
|
...btw.....jedno vrijeme je radila jedna stranica na koju si sms-om mogao poslati položaj radara...ili multanove......pa je taj sms prosljeđen natrag svim registriranim korisnicima......u obliku sms-a....tako da je to onda bilo stvarno realna situacija u realnom vremenu...... |
|
|
|
|
kent_slip Ukupno postova: 101 Spol: Nebitno
|
Shorty je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Greška u pristupu. Toleracija je napravljena upravo zbog nepreciznosti mjernih uređaja, a ne da bi ti mogo vozit 10 km/h brže. Znaći ako je 70 ograničenje, vozi 70 i neće te nitko kaznit, osim ako ti prikrpaju tuđe prekoračenje ( što znaju s laserima radit). Puno ljudi se povlači za tu toleranciju i vozi konstantno 10 više. A to mi je totalna glupost. Ni ja ne vozim po propisima, ali glupo je izvlačit na toleranciju.
Ako mi se negdje žuri jako, onda izvan naseljenog mjesta stisnem kolko ide ( sva sreća pa nemam jak auto ) a po selima vozim po ograničenju i to je to. Vozit 10-15 km/h preko ograničenja je totalna glupost.
|
da se moze kad te tako zaustave i pokazu ti kao na laseru koliko si isao da ti kazes da ti nisi isao toliko da su to stavili od nekog drugog i da neces platit kaznu? pretpostavljam da ti on svejedno pise kaznu i salje te na sud i onda ti na sudu to ponovis,ali sve lijepim tonom |
|
|
|
|
|
|
|