Autor |
Poruka |
ixia
Ukupno postova: 333 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
siroćići mali... svim srcem se nadam da ce naci topli dom... |
|
|
|
|
|
cibura1
Ukupno postova: 146 Lokacija: osk-rtf Spol: Muško
|
a sta bude sa psima koji ne nađu udomitelje...dali ih drze do starosti dok ne uginu ili ih ne daj boze uspavaju? |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Pa da bolje ih je držati na par kvadrata dok ne crknu nego da ih se uspava (eutanazira što ipak bolje zvuči). |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
danas sam na radiju čula kako se za 2 koker španijela hitno traže udomitelji... prestrašno, svako ljeto ista priča.
u azil treba staviti (ili još bolje eutanazirati) morone koji nabave psa i onda nakon pola godine shvate da idu na more i odluče ga se riješiti... gamad odvratna. |
|
|
|
|
|
debeli
|
tne nego treba lupit poreze na pse pa kad platiš porez za cijelu godinu neš tako lako odbacit beštiju |
|
|
|
|
|
DojaJa
Ukupno postova: 88 Spol: Žensko
|
hvala ti što si to stavila...ja ću udomiti jednog (nažalost ne mogu više...a najradije bih sve) |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
DojaJa je napisao/la: ›
hvala ti što si to stavila...ja ću udomiti jednog (nažalost ne mogu više...a najradije bih sve)
|
imaš u današnjem glasu sliku kujice koja je jučer dolutala u njihovo dvorište i na kraju su ju otfurali u azil. umiljata je i jako dobra, ja sam ju bila odvela kući ali su me starci htjeli ubiti jer već imam 2 psa i mačku. molim te, molim te, molim te uzmi nju, divna je! |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
cibura1 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a sta bude sa psima koji ne nađu udomitelje...dali ih drze do starosti dok ne uginu ili ih ne daj boze uspavaju?
|
...ako se ne varam, prema zakonu bi ih trebali uspavati ako se u roku od 30 dana ne uspiju udomiti...pogotovo stare i bolesne zivotinje..... |
|
|
|
|
|
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol: Muško
|
Baš dobra stranica, možda če i zbog nje koji pas stvarno postat... kučni ljubimac, al nadajmo se, ne samo do sljedečeg ljeta. |
|
_________________ Evo ti ga na |
|
|
|
DojaJa
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
DojaJa je napisao/la: ›
hvala ti što si to stavila...ja ću udomiti jednog (nažalost ne mogu više...a najradije bih sve)
|
imaš u današnjem glasu sliku kujice koja je jučer dolutala u njihovo dvorište i na kraju su ju otfurali u azil. umiljata je i jako dobra, ja sam ju bila odvela kući ali su me starci htjeli ubiti jer već imam 2 psa i mačku. molim te, molim te, molim te uzmi nju, divna je!
|
joj vrlo rado al nažalost ne mogu uzeti ženku.. |
|
|
|
|
|
DojaJa
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
cibura1 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a sta bude sa psima koji ne nađu udomitelje...dali ih drze do starosti dok ne uginu ili ih ne daj boze uspavaju?
|
...ako se ne varam, prema zakonu bi ih trebali uspavati ako se u roku od 30 dana ne uspiju udomiti...pogotovo stare i bolesne zivotinje.....
|
mislim da baš i nije istina, jer gledajući slike na gore navedenoj stranici vidjela sam da ima pasa koji su dovedeni prije mnogo vremena...čak i koja godina.. |
|
|
|
|
|
debeli
|
onda se tamo ne poštiva zakon |
|
|
|
|
|
031OS
Ukupno postova: 41 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja sam uzeo jednog malog crnog stenca... preslatka je. skoro je crkla jer je pokupila svakakve bolestine tamo ali sada je pravi mali vrag! ako tko treba djukca neka ode u azil i izabere jednoga... tim psicima stavrno treba puno topline i kao da razumiju kasnije da ste ih "spasili" |
|
|
|
|
|
DojaJa
|
031OS je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam uzeo jednog malog crnog stenca... preslatka je. skoro je crkla jer je pokupila svakakve bolestine tamo ali sada je pravi mali vrag! ako tko treba djukca neka ode u azil i izabere jednoga... tim psicima stavrno treba puno topline i kao da razumiju kasnije da ste ih "spasili"
|
Volim te! |
|
|
|
|
|
|
|