Barem jednom mjesečno dobijem ovu smijalicu...
sa svojim babama sam već otkomentirala, de da čujem vas...
ŽENE - Ako slucajno presolite jelo dok se kuha, ubacite jedan oguljeni krumpir i on ce upiti visak soli za automatski "fix-me-up"
PRAVE ŽENE - Ako presolite jelo dok kuhate, to je vraski lose. Molim ponavljajte za mnom, motto Pravih zena: "Ja sam to skuhala i ti ces to jesti i ne zanima me koliko je los okus."
ŽENE - Lijek za glavobolju: Uzmite limun, prepolovite na pola i utrljajte u celo. Pulsiranje ce nestati.
PRAVE ŽENE - Uzmite limun, pomijesajte sa tekilom, ohladite i popijte. Mozda cete jos uvijek imati glavobolju, ali koga briga!
ŽENE - Na dno korneta stavite servijetu da bi sprijecili curenje sladoleda
PRAVE ŽENE - Jednostavno isisite sladoled odozdo, za-boga-miloga. Ionako vjerojatno sjedite guzicom na kaucu, i s podignutim nogama
ŽENE - Da bi sprijecili klijanje krumpira, ubacite jednu jabuku u vrecu sa krumpirima.
PRAVE ŽENE - Kupite kutiju gotovog krumpir-pirea i necete morati brinuti o krumpiru kojemu rastu noge i ruke.
ŽENE - Kada recept za kolace zahtijeva brasnjenje kalupa, upotrijebite malo suhe smjese za kolac pa nece biti bijelih tragova s vanjske strane kolaca
PRAVE ŽENE - Odite u pekarnu/slasticarnu - oni ce ga cak i dekorirati
ŽENE - Ako imate problema sa otvaranjem staklenki, pokusajte upotrijebiti gumene rukavice za pranje suda. One onemogucavaju proklizavanje stiska i cine otvaranje staklenki laksim.
PRAVE ŽENE - Idite pitati JAKO ZGODNOG susjeda da to napravi za vas.
I na kraju, najvaznije....
ŽENE - Ne bacajte ostatke vina. Zamrznite u kockice leda za buducu upotrebu u saftovima i gulasima
PRAVE ŽENE - Ostaci vina???