Autor |
Poruka |
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
pričamo mi tako neki dan, kak se puno više plesalo prije koje desetljeće, kad evo naših stvoritelja ...naravno priča je završila s njihovim plesnjacima, subotnjim našim diskačima...kako se to spremalo kao za "carski bal"...
zanima me :
koliko često plešete???
samo po svadbama ili u sobi sami???
Nije vam problem prvi zaplesati na podiju (ono dok svi bleje u vas) osim udruge "ko nekad u 8" i penzićkih plesnjaka (koji su BTW turbo tada aktivni, ništa ih ne boli i ne škripe)
plešete ili đuskate
jeste bili u plesnoj školi ili talentirani samouki plesači?? |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
-rijetko plešem,imam dvije lijeve noge
-u sobi znam često plesati kad stojim pred ormarom i razmišljam što ću obući i onda dok se skidam i oblačim zaplešem,pogotovo kad se skidam
-išla sam u plesnu školu i na folklor
-kad popijem,onda sam glavna na podiju |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Ah ta divna prošla vremena....
plesala sam do jutra u Boi, Tufni..........ali tada sam imala 15 kg manje!
sad nakon dva-tri plesa drugi dan idem raditi u patikama( žuljevi, bolni tabani).........
.........stidljivost........a što je to??? |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
upravo imam na sebi majicu: dance yourself dizzy
plešem prilično često.. i sama u sobi i subotom vani... i na oba mjesta u gradu gdje svi plešu, ali i na onima gdje ne pleše nitko.
ples mi je nešto kao meditacija u pokretu... baš nekako čisti. znala sam ostajati navečer sama, zaključana u fitnesu i plesati po dvorani dok zamalo ne padnem u nesvijest.. |
|
|
|
|
|
DojaJa
Ukupno postova: 88 Spol: Žensko
|
svugdje plešem i nikad mi nije neugodno...čak i u trgovini kad zasvira nešto što me ponese...jednostavno ne mogu odoljeti..ples je moja droga.. |
|
|
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-BkFRaWlCls&mode=related&search=[/youtube] |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Moji roditelji su se nesto naplesali dok su hodali... Radnjak, zatim tadašnji Dom JNA, bašte hotela...
Šteta što se taj običaj odlaska na ples izgubio. Ples je način druženja a plus vrlo zdravo.
Zato ženski rod voli kad na disko igranku dođe @allein, dečko fino zna plesati i voli plesati
Žao mi je što nisam dobro naučila tango.
Ima neki film predivna naslova iako nije tako dobar koji kaže "Tango je tužna misao koja se pleše". |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
meduza_
Ukupno postova: 217 Lokacija: Josipovac Spol: Žensko
|
Obozavam plesati,a tako rijetko imam priliku.Mislim na plesove u dvoje...onako zapravo! |
|
_________________ Bolje biti malo lud nego malo pametan... |
|
|
|
neja
|
DanicaV je napisao/la: ›
Žao mi je što nisam dobro naučila tango.
Ima neki film predivna naslova iako nije tako dobar koji kaže "Tango je tužna misao koja se pleše".
|
vidjeti tango, onako kako ga plešu u Buenos Airesu, na ulicama u kvartu La Boca, ili na sajmu antikvarijata u San Thelmu.........To vam je doživljaj ravan sexu...imala sam osjećaj da mi trese cijelo tijelo...profesionalci ti ga zaista profesionalno otplešu, whouuu, ali kad sam ja vidjela dvoje matoraca ...e to je ono što kažu za tango...tango je živa strast, tu je unijeto sve ono malo duše, dva tijela u pokretu kao jedno...
dobar sam plesač, ali ljudi osjetila sam se ko da imam dvije lijeve noge dok sam gledala njih kako plešu |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Puno plešem i volim plesat, rekreativno već 2 godine plešem; prije toga me se nije dalo izvući na podij nikako. Riješio sam se i ukočenosti i stida i srama na taj način. Ako me tko i sprda zbog toga, neka; plesom se dobro zabavljam, a ako je nekome to i smješno, ne smeta me.... |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
neja
|
allein je napisao/la: ›
Puno plešem i volim plesat, rekreativno već 2 godine plešem; prije toga me se nije dalo izvući na podij nikako. Riješio sam se i ukočenosti i stida i srama na taj način. Ako me tko i sprda zbog toga, neka; plesom se dobro zabavljam, a ako je nekome to i smješno, ne smeta me....
|
pleši, pleši, pleši
kisssss |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
išla sam na tečaj. i naučila sam ponešto samo problem je što su žene u većini i ako nema plesnog partnera ne isplati ti se ići na tečaj. |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
i na oba mjesta u gradu gdje svi plešu
|
a di je to?!