Autor |
Poruka |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
pekara 5-ica u Radicevoj-najbolji motani burek
6kn |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
tamo su mi fine kifle, hehe, uvijek su tople i maasne |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
031OS
Ukupno postova: 41 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ennna je napisao/la: ›
tamo su mi fine kifle, hehe, uvijek su tople i maasne
|
joooj sline mi cure... stavrno su tamo najbolje kifle koje sam ikada probao! |
|
|
|
|
|
031OS
|
ma jumbo mi smece od pekare! samo ti croisanti sa sirom su mi dobri i jedino ako su potpuno svjezi. pizza im je nekada bila dobra a sada imam osjecaj kada je zagrizem kao da su podgrijali nesto staro par dana. vec neko vrijeme zaobilazim tu pekaru u sirokom luku! colibri je zakon! prvi put sam jeo tamo prije tjedan dana i stvarno imaju odlican burek! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
haha možee meni odgovara....možemo idući put stvarno otići negdje jesti...ili ne |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Trebali bi transkript ovog topica poslat u TZ Osijek pa da naprave "Vodič kroz osječke pekare" |
|
|
|
|
|
031OS
|
lufus je napisao/la: ›
Trebali bi transkript ovog topica poslat u TZ Osijek pa da naprave "Vodič kroz osječke pekare"
|
mozda bi stvarno trebali |
|
|
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ovak.. jumbo jedino ima kroasane s šunkom i sirom dobre.. pizza je onak ok kad staviš ljuti kečap... ostalo sve je odvratno... pekara pokraj Q je užas.. dobar burek, ali samo subotom kad je veča proizodnja... svaki puta kad idem s legom tam uvijek se ispradmo i pitamo "jl svježe?" odgovor je uvijek "je svježe je!" na što se iskreveljimo uvijek jer da nešto od jučer ... bilo ko kad dođe tam nek pita jel svježe i gledaj facu ženi kad govori XD ..... |
|
|
|
|
|
d3m0 Ukupno postova: 39 Lokacija: Centar ^^ Spol: Muško
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
EL PAN!!!!!!!!!!! |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
ivanna
Ukupno postova: 11 Spol: Žensko
|
ako se nalaziš u tvrđi i neda ti se hodat u onoj pekari pored Q imaš super burek |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ivanna je napisao/la: ›
ako se nalaziš u tvrđi i neda ti se hodat u onoj pekari pored Q imaš super burek
|
mater im ja... u moje vrijeme srednjoškolskog obrazovanja je bio pet kuna i imao je više sira... a sada je to burek s malo sira po šest kuna... radije gladujem do el-pana, nego da tamo kupim burek.. |
|
|
ivanna
Ukupno postova: 11 Spol: Žensko
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ivanna je napisao/la: ›
ako se nalaziš u tvrđi i neda ti se hodat u onoj pekari pored Q imaš super burek
|
mater im ja... u moje vrijeme srednjoškolskog obrazovanja je bio pet kuna i imao je više sira... a sada je to burek s malo sira po šest kuna... radije gladujem do el-pana, nego da tamo kupim burek..
|
e stari moj ak ćeš tako gledat onda ni za dane piva nećeš pit, jer je nekad pivo bilo 5kn a sad je 7...uuuuuuuuuu kad se toga sjetim srce me zaboli |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ne ne ne... uz pivo dobijem i koncert, a uz burek samo čudan pogleda prodavačice... |
|
|
|
|