Autor |
Poruka |
Jugovac
Ukupno postova: 84 Lokacija: Penthouse Spol: Muško
|
Poštovani!
et čisto spike radi zanima me ima li tu koji biker, inače ja sam od ove sezone ispunio svoj san i postao biker, odnosno uletio sam u cruisera.
Nikad nigdje nisam naišao na otvorenost i pristupačnost kao kod motorista.
Gdje got sam se našao u svojim kračim i dužim vožnjama netko mi je prišao, i započeo spiku.
Zanima me kuda se vozate, idete li na dulje turneje ili se samo šminkate po gradu.... |
Zadnja promjena: Jugovac; 02.04.2006. 11:19; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Dobrodosao na portal i forum. Imas dosta zapocetih spika, pa se ukljuci, a vjerujem da ce se naci i koji biker da se ukljuci u ovu koju si zapoceo... |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
ahhh, motori, ducati, 3 suzuki's, 2 yamaha's i onda ... zena.
Da objasnim ... zena je isla u trgovinu sa autom, ja sam isao sa posla motorom i prosli smo se ... ona 80kmh, ja 210kmh. Kad je dosla kuci onda ona zena kao zena pukla plakat i daje mi ultimatum ... "ili ja ili motor"
to je bilo prije deset godina, od onda ju nisam vise vidio
PS. pazi na ovoga iznad sa ovim starim friziderom |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Jugovac
|
He he, malo mi sunce zasjalo...uspio sam se još malo provozati...
Fatcat, hvala na upozorenju... |
|
|
|
|
|
Envy
|
Pa ja se cijeli tjedan vozim.... danke na divnom miholjskom ljetu....neću ga spremit dok snjeg nepadne!! |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Jugovac je napisao/la: ›
[Nikad nigdje nisam naišao na otvorenost i pristupačnost kao kod motorista.
Gdje got sam se našao u svojim kračim i dužim vožnjama netko mi je prišao, i započeo spiku.
|
I tako si onda dolutao do nas, a sve zato sto mi sirimo prave i dobre vibracije, a i otvoreni smo i pristupacni iako ne vozimo motore ... jel tako?
Tako i ja sad na ovom forumu, sav u bedu, spremio sam motor do iduće sezone i neznam što bi sa sobom, kako preživiti zimu?
|
Nema beda ovdje! Dolje bad!
Zimu ces prezivjeti kao cvrcak...mi, mali mravi, udijelit cemo ti komadic nase svagdasnje zabave i uciniti te sretnim ;-)
Welcome! |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
fatcat
|
Tako i ja sad na ovom forumu, sav u bedu, spremio sam motor do iduće sezone i neznam što bi sa sobom, kako preživiti zimu?
|
jesus, "bad"... a ja evo mislim da si ti govorio o krevetu (bed) i da citas forum i spremas motor jer neznas sta bi sa sobom, pa nisam se htjeo dirati u privatne stvari...
koji cruiser, ima puno razlicitih misljena na temu sta je cruiser a sta nije |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Jugovac
|
juhuuuuuuuuuuuuu.... bike je opet pred zgradom....ovaj weeeeeeeekend ću biti stalno na motoru...subota na spitchu, pa po Baranji gripu vijat.....pa malo do Požege.....uhhhh...opet mi krv žilama teče.... |
|
|
|
|
|
Jugovac
|
[quote="fatcat
koji cruiser, ima puno razlicitih misljena na temu sta je cruiser a sta nije
[/quote]
Hmmm, ja mislim da je eventualno dilema što je chopper a što cruiser, mada spadaju u istu *grupu*, chopper se prepoznaje po produženim prednjim vilicama i očerupanim (chopped) izgledom, *pravi* su bez žmigavaca i s malo ili ništa dodatne opreme (vjetrobrani, bisage, etc...), mada se dosta i tu lome koplja..... |
|
|
|
|
|
cuckovic
Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Jugovac
|
Evo i naših pila.... |
Opis: |
|
Veličina: |
149.95 KB |
Pogledano: |
297 put(a) |
|
|
|
|
|
|
fatcat
|
Hmmm, ja mislim da je eventualno dilema što je chopper a što cruiser, mada spadaju u istu *grupu*, chopper se prepoznaje po produženim prednjim vilicama i očerupanim (chopped) izgledom, *pravi* su bez žmigavaca i s malo ili ništa dodatne opreme (vjetrobrani, bisage, etc...), mada se dosta i tu lome koplja.....
|
cruiser, netreba lomit koplja... saddle bags u mom misljenju pokvare esteticki izgled motora, jel to za ribu? |
|
|
|
|
Jugovac
|
[
cruiser, netreba lomit koplja... saddle bags u mom misljenju pokvare esteticki izgled motora, jel to za ribu?
[/quote]
he he...nije za ribu...hebiga, nemoš sve po đepovima nosit, brdo stvari stane u njih, funkcionalnost je u ovom slučaju isprede estetike! |
|
|
|
|
|
chule
|
Ima li gdje u OS kupit neko sredstvo protiv zamaljivanja kacige?? Hvala! |
|
|
|
|