Autor |
Poruka |
lejla
Ukupno postova: 69 Lokacija: osk Spol: Žensko
|
Kostur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
duje je napisao/la: ›
meni je jedan spontani ostao u sjecanju...
promenada - setnja psa i kako nikad nije na uzici, onako sav mazan i sladak kakvi su svi zlatni retriveri trckara uokolo i zastane pored jedne djevojke. ja prilazim s carobnom recenicom dok se on s njom mazi "a i tebi se djevojka svidja" - mozete samo zamislit njezin osmjeh.
inace nisam pristalica "uleta", kad mi se neka djevojka svidi dodjem do nje predstavim se i pitam je mozemo li se upoznati
|
Koja ti je to bila?
Pozdrav u Pulu, pretpostavljam da si tamo
|
Koja je to bila? Šta vam je ovaj duje neki frajer pa to tako mjenja? |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
lejla je napisao/la: ›
Kostur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
duje je napisao/la: ›
meni je jedan spontani ostao u sjecanju...
promenada - setnja psa i kako nikad nije na uzici, onako sav mazan i sladak kakvi su svi zlatni retriveri trckara uokolo i zastane pored jedne djevojke. ja prilazim s carobnom recenicom dok se on s njom mazi "a i tebi se djevojka svidja" - mozete samo zamislit njezin osmjeh.
inace nisam pristalica "uleta", kad mi se neka djevojka svidi dodjem do nje predstavim se i pitam je mozemo li se upoznati
|
Koja ti je to bila?
Pozdrav u Pulu, pretpostavljam da si tamo
|
Koja je to bila? Šta vam je ovaj duje neki frajer pa to tako mjenja?
|
bravo curo...
ma kakav frajer...frajerčina ...... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
- Netko u tvojoj obitelji je lopov!
- Molim?!
- (ponovim isto)
- (zbunjeno bleji u mene)
- Ukrao je sve zvijezde s neba i usadio ti ih u oči...
- (mili osmijeh)
Nakon toga smo se zapili i nikada se više nismo sreli. Jebeš ulete!
|
ma joj de molim te... |
|
|
|
|
|
legica_os
|
fairy je napisao/la: ›
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
- Netko u tvojoj obitelji je lopov!
- Molim?!
- (ponovim isto)
- (zbunjeno bleji u mene)
- Ukrao je sve zvijezde s neba i usadio ti ih u oči...
- (mili osmijeh)
Nakon toga smo se zapili i nikada se više nismo sreli. Jebeš ulete!
|
ma joj de molim te...
|
nekome je od nas to smiješno ali ima glupača koje nasjedaju na to |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
najdraži...spontani
kiša lije ko iz kabla, munje nebo paraju..
pod nekim krovićem polu mokra sve se cijedi s mene...dolazi lik od 2 metra, sa kišoberom promjera 1m stane , nakezi se i kaže: oboje stanemo pod babin kišobran..povesti ću te |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
neja je napisao/la: ›
najdraži...spontani
pod nekim krovićem polu mokra sve se cijedi s mene...dolazi lik od 2 metra, sa kišoberom promjera 1m stane , nakezi se i kaže: oboje stanemo pod babin kišobran..povesti ću te
|
jeees, ovaj je originalan (osobito što je tip 2m, a takvima baš "dražesno" stoji kišobran) |
|
|
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
neja je napisao/la: ›
najdraži...spontani
pod nekim krovićem polu mokra sve se cijedi s mene...dolazi lik od 2 metra, sa kišoberom promjera 1m stane , nakezi se i kaže: oboje stanemo pod babin kišobran..povesti ću te
|
Odgovaram opisu ali ne sjecam se da mi je baka imala kisobran od 2 metra |
|
|
|
|
|
Lucija
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ovo je jedan moj frend uvalio jednoj curi:
došao do nje i kaže joj:"Ja ću tebe sad barit i tak to.Idem se ja sad pripremit i tak to,a ti se isto pripremi i tak to."I ode negdje se izgubi na 2 min,cura zbunjeno gleda,objašnjava legici da joj ništa nije jasno...Kad dolazi frajer i ko iz topa: "Bok,ja tebe sad barim i tak to!" i gleda u nju.Cura ga gleda,očekujući valjda da će nešta reći,al on ko zaliven šuti.Cura gleda,odmakne se i kaže "Ti nisi normalan!",okrene se i to je bio kraj njegovog barenja(i tako tog). |
|
|
|
|
|
kadbasmoram
Ukupno postova: 27 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
bas i ne razmisljam o uletima. pricas sa nekom curom u kafu, bacis koju salu u toku razgovora i to je to. rijetko ce cura odmah zabrijati s tobom. mora te znati barem malo. dok decku uopce nije bitno dali zna curu, ako mu se svida, bio bi s njom odmah. samo da moze. |
|
|
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
Lucija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ovo je jedan moj frend uvalio jednoj curi:
došao do nje i kaže joj:"Ja ću tebe sad barit i tak to.Idem se ja sad pripremit i tak to,a ti se isto pripremi i tak to."I ode negdje se izgubi na 2 min,cura zbunjeno gleda,objašnjava legici da joj ništa nije jasno...Kad dolazi frajer i ko iz topa: "Bok,ja tebe sad barim i tak to!" i gleda u nju.Cura ga gleda,očekujući valjda da će nešta reći,al on ko zaliven šuti.Cura gleda,odmakne se i kaže "Ti nisi normalan!",okrene se i to je bio kraj njegovog barenja(i tako tog).
|
tak je to završilo |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
nekontam to ulijetavanje. u biti nikad mi nitko nije prišao s nekim "uletom". Jedino mi je jedno veće u coctelu jedan lik( a dobarrr) plaćao cugu cijelu noć i stajao par metara dalje od mene. Sve sam si kontala prići će pa će mi pokušat uvalit neku spiku, međutim nakon 3-4 cuge jednostavno se pokupio i otišao. Valjda nije imao hrabrosti. Kao da je to neki bauk. E sad nism ni ja njemu prišla al sam se smješkala i namignula, što je značilo kao "pa daj dođi već jednom, kolko ja mogu popit ti ćeš bankrotirat" |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol: Muško
|
nekada davno je išao jedan stari po tramvajima i hvatao žene za dupe... jednom prilikom je popio šamarčinu i lega ga pitao:-"nije ti dosta šamara?"
stari je na to odgovorio -" dobijem šamara ali se i najebem!"
Bez muke nema nauke |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
flatline je napisao/la: ›
stari je na to odgovorio -" dobijem šamara ali se i najebem!"
Bez muke nema nauke
|
Hm, ako se ne varam, to je zapravo bio odgovor na pitanje o uletima upuceno Keithu Richardsu.
Uglavnom, prica ide da ga je novinar pitao kako osvaja zena - ovaj je 'ladno odgovorio da samo dodje do njih i pita ih za snosaj. I onda ide ta recenica da je u zivotu popio shamara, ali se i nakarao. ;-)
Kako god, cini mi se da se ovdje radi o urbanoj legendi, ali koji ulet (to olicenje neorginalnosti) se ne temelji na nekoj od frajerskih prica uz logorsku vatru?! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|