Autor |
Poruka |
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Neznate gdje ćete provesti subotu? Dosta vam je narodnjaka u gradu? Provedite svoju subotu na alternativan način. Party na Copici kod odbojkaskih terena.
Dakle, okupljanje je u 21h, cugu si nosite sami a nama treba samo vaše dobro raspoloženje!
Glazba će ovaj put bit nešto mekša nego prošli, pa smo za vas pripremili novogDJ-a Young Millera koji sebe izražava preko progressive housea i trancea.
Ako se okupimo u dovoljno velikom broju, za iduće partyije očekujte puno više imena sa osječke DJ scene.
Pozdrav i vidmo se! |
|
|
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
wuhu bio prosli put cak sam se i kupao sad cu biti isto ako ne odem u valpovo na fuziju |
|
|
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
zanimljivo, moglo bi se doći pogledat |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
ma trebalo bi tijekom ljeta svaki vikend napravit neki party na kopiki.
lagano nocno kupanje i house glazba.
veliki bar-toceno pivo 5kn
jaooo ludnica |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
hehe ja sam išao prošetati kopikom i glazba je bila koma ... katastrofa ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
znamo znamo... sad je novi DJ sa puno meksom i boljom glazbom... ucimo na greskama |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Ne volim obecavati ali mi bas treba takva atmosfera... jos od UFA nisam bio na open air-u.
Mogao bi napuniti ruksak cugom i doc, vidjet i na kraju pobijedit...
P.S. ne znam zasto sam to napisao.... |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jel bio ko na ovom...zanimaju me dojmovi...jer sam htio doci ali sam na moru |
|
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Bio sam ja...
Ekipa je sa www.semenka.com organizirala neku partijanu tipa hause, techno... (pogledaj galeriju ako odes na njihovu stranicu) i mogu ti reci da je bilo ok mada nije bilo puno ljudi, slabo su se ljudi odazvalo (20-30) ali ako se mene pita ja bi opet otisao tamo na svjezi zrak i cuganje na travi nego da se znojim po tvrdji... Jednostavno ne mozes uci u one kafici koliko je vruce. Inace ozvucenje je bilo predobro za ocekivati, miksete, laptop, halogene lampe, bljeskalica i butre koje vrte one flourescentne krpice.
Zbog ovakvih vrucih noci dajem im 5 za zalaganje! |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ekipa sa semenke...ise!!!! dobro onda...da znam...hehe
...al pohvala na ideji i trudu...treba tak nesto organizirati u os...ali malo bolje oglasiti po gradu, a ne da dode ekipa koja je na forumu i njihovi prijatelji...
btw sta je s tom ekipom semenaka....heheh koji su bili jako popularni prije nekih 5 god??? |
|
|
|
|
|
|
|