Autor |
Poruka |
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YF_6JvJTQoE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BLL4khimqrw[/youtube] |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
simpatično moram priznat. ljudi se svega sjete. Probala bi i ja to kad bi znala kakvo je to "mlijeko" |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
|
ima u trgovini, piše na njemu "mlijeko za kavu" samo mislim da je stvar u kave aparatu, tj. u toj pjeni što napravi |
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bolje da nisam gledo, sad moram na kavu. Umjetnost, nema šta |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
poison girl je napisao/la: ›
ima u trgovini, piše na njemu "mlijeko za kavu" samo mislim da je stvar u kave aparatu, tj. u toj pjeni što napravi
|
...ne bi rekao da je to ono klasicno mlijeko za kavu....ovo mlijeko je puno gušce.....i nekako pjenasto.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
bubabt Ukupno postova: 7 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
ovisi kakvu pjenu napraviš, i to treba znat, i ne smije ti se odvajat od mlijeka, zato lupi posudom, a mlijeko za pjenu može biti bilo kakvo, naravnoo da je bolje ono s više mliječne masti, ali ako nemaš onda će o ono od 1%m.m. poslužit, a ovako se najćešće koristi od 3,2-4.5%m.m. |
|
|
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
bubabt je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ovisi kakvu pjenu napraviš, i to treba znat, i ne smije ti se odvajat od mlijeka, zato lupi posudom, a mlijeko za pjenu može biti bilo kakvo, naravnoo da je bolje ono s više mliječne masti, ali ako nemaš onda će o ono od 1%m.m. poslužit, a ovako se najćešće koristi od 3,2-4.5%m.m.
|
konobar?! ili...
mislim kužiš se u ono u što se običan čovjek ne kuži |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
poison girl je napisao/la: ›
ima u trgovini, piše na njemu "mlijeko za kavu" samo mislim da je stvar u kave aparatu, tj. u toj pjeni što napravi
|
Ima malih jeftinih aparata (milk frother) koji su posebno, ili nisu dio aparata za kavu a mlijeko je normalno. Naravno kao sto kaze @bubabt ono s vise mlijecne masti je uvijek gusce. Koji konobar kvako? |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
|
|
|
bubabt Ukupno postova: 7 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
pa moglo bi se reć, vidio sam ove clipove dosta davno, i samo izgleda komplicirano, uopće nije, naravno da treba vježbe, i ja sam sam napavio 50-ak kava prije nego što je uopće ličilo na ovo al stvar prakse |
|
|
|
|
|
|
nisam nikad pokušala, mislim da je stvar samo u pravim sastojcima, jer nema šanse da tak što anpraviš od džezva-turske kave |
|
|
|
|
|
|