Autor |
Poruka |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
U Valpovu, u Dvorcu, na Fuziji....super je bilo...a vožnja nazad prava avantura :-s |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Svugdje pomalo,a zaprevo nigdje,a svugdje vruće!! |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
na zrću
ludnica,hehe |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
mmm sinoć sam bila u matriksu i pubu |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
tamna strana je napisao/la: ›
...definitivno po ovakom vremenu....je još uvijek najbolji izazak sa ekipom u ulici...ili parku.....samo da nisam u nekom zatvorenom prostoru......
|
tako sam i ja provela jučerašnju večer vani i na zraku...poludjela bi u zatvorenom prozoru...komaaaa.... i bilo je ok.. |
|
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
u kestenu pa ošle i popile cugu u tufni. u roku 10 min iznojile smo sve što smo popile pa put pod noge i kuć |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
bekemen Ukupno postova: 24 Lokacija: U komšiluku... Spol: Muško
|
paperje je napisao/la: ›
u kestenu pa ošle i popile cugu u tufni. u roku 10 min iznojile smo sve što smo popile pa put pod noge i kuć
|
sta ima u kestenu uopce? nisam bio 100 godina! kakva je ekipa, kakva glazba, posto pivo... |
|
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
bekemen je napisao/la: ›
paperje je napisao/la: ›
u kestenu pa ošle i popile cugu u tufni. u roku 10 min iznojile smo sve što smo popile pa put pod noge i kuć
|
sta ima u kestenu uopce? nisam bio 100 godina! kakva je ekipa, kakva glazba, posto pivo...
|
kesten je moj dom!!! tamo ti je sve supika karlovačko 0.5 je 10 kn, hajni isto velik je 14 kn, a onaj od 0.66 je 18, dupli pelin je 10... idem tamo gdje je sve po mom... |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
sheila
|
bila u carpe diemu...eto tek tolko da izađem malo na zrak |
|
|
|
|
|
TEDDYPICKERR
Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
Kostur je napisao/la: ›
Bio kuci sinoc u drustvu. Moj vjerni prijatelj ventilator i ja. Bilo nam OK, jedino je on bio nesto nervozan, vrtio se po sobi i cijelo vrijeme nesto pirio. Ma tko zna sto mu je bilo
|
hi hi i ja tako već danima od kad je vruće zapravo. a da se nađemo? |
|
|
|
|
|
sheila
|
jooj bila u westu malo petkom da i to vidim kak je jer inače nikad nisam tamo petkom.... krenulo je smireno kao ne pijem, u četvrtak sam i danas ću...al nije baš tako završilo...pokisla sam ko miš i došla u 5..volim takve petkove..ak sam dobro napisala |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
bilo zakon jučer, jedan od onih izlazaka di nemaš baš puno u džepu al se naroljaš ko svinja. izašo u 6 odkuće na cugicu do kestena, pa onda na tekmu (svima koji nisu bili a vole nogomet može biti žao), jebena tekma, pa do legice opet malo cugat, pa do old bridgea naravno opet cugat (anegdota; naručim cugu i čekam za šankom, prolazi konobar ispadne mu tacna i meni neko staklo ili neki vrag uleti u oko, majstor ni pet ni šest, cuga bespla meni i legosima, zakon) i onda la grande final u tufni, došo kuć u 6 |
|
|
|
sheila
|
mmm na nekoj zabavi i u tvrđi... |
|
|
|
|
|
BlackxXxDevil Ukupno postova: 198 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bilo zakon jučer, jedan od onih izlazaka di nemaš baš puno u džepu al se naroljaš ko svinja. izašo u 6 odkuće na cugicu do kestena, pa onda na tekmu (svima koji nisu bili a vole nogomet može biti žao), jebena tekma, pa do legice opet malo cugat, pa do old bridgea naravno opet cugat (anegdota; naručim cugu i čekam za šankom, prolazi konobar ispadne mu tacna i meni neko staklo ili neki vrag uleti u oko, majstor ni pet ni šest, cuga bespla meni i legosima, zakon) i onda la grande final u tufni, došo kuć u 6
|
tekma je stvarno bila super.. super atmosfera... dugo nije bilo ovako... steta sto je izjednaceno.. mogli smo ih dobiti.. al kasno smo poceli igrati... |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ajme opet zloinaopako u tufni, popila sam i boga i vraga... zašto mi svaki put dozvole da se penjem po namještaju? |
|
|
|
|
|
|
|