Autor |
Poruka |
nevia
Ukupno postova: 123 Lokacija: legograd Spol: Žensko
|
Gemi je napisao/la: ›
nevia je napisao/la: ›
prvo što vide su guzice i sise...i definitivno ih imponira kada pokraj sebe imaju zgodnu macu koju će pokazivati
|
Istina je da padaju na gestu, smijeh, okice...(sise i guzice odglume da ne vide na prvu)
a poslije i od takve, jednako kao i od pametne naprave glupacu, pa nam dodje na isto.
|
Hej Gemi! Nemoj tako negativno! Moramo se nadati da od njihove vrste ima i poštenih. |
|
|
|
|
|
nevia
|
zlusch je napisao/la: ›
Gemi je napisao/la: ›
Istina je da padaju na gestu, smijeh, okice...(sise i guzice odglume da ne vide na prvu)
a poslije i od takve, jednako kao i od pametne naprave glupacu, pa nam dodje na isto.
|
Ma, to je valjda samo kad skuze da sise nisu sise vec futeri od spuzve, a guza nije guza vec one najlonke s trakom ispod guzova. Onda se malo osjecas kao ovca sa zvoncem ispod vrata... ali opet pregrmis ako vlasnica posjeduje zanimljivu spiku. Mislim da bi se muska populacija mogla ovdje sloziti sa mnom
|
Eh o tome ti ja i pričam! Pa da vam je malo manje bitan izgled, a bitnija spika u svakom slučaju bi se manje razočarali kad se mala skine! Tko zna možda se i iznenadiš jednom! Do we have a deal?! |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Hej Gemi! Nemoj tako negativno! Moramo se nadati da od njihove vrste ima i poštenih.
|
tako se i mi nadamo da i od "vase vrste" im postenih... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
nevia
|
fatcat je napisao/la: ›
Hej Gemi! Nemoj tako negativno! Moramo se nadati da od njihove vrste ima i poštenih.
|
tako se i mi nadamo da i od "vase vrste" im postenih...
|
Ma kud ćeš poštenije od mene?! Evo javno priznajem da ne nosim "futere od spužve i najlonke s trakama oko guzova"
Ovaj, mislim ispričavam se ukoliko sam nanijela kakvu duševnu bol nekim pripadnicima jačeg spola! |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Eh o tome ti ja i pričam! Pa da vam je malo manje bitan izgled, a bitnija spika u svakom slučaju bi se manje razočarali kad se mala skine! Tko zna možda se i iznenadiš jednom! Do we have a deal?!
|
Nevia, krv mu ljubim... pa di ces mi to raditi pred ovolikim svijetom? No, za deal te vrste mozemo iskoristiti Gradske bazene ili Kopiku... jelte Khm, mozda se i ti iznenadis.... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
|
Ma kud ćeš poštenije od mene?! Evo javno priznajem da ne nosim "futere od spužve i najlonke s trakama oko guzova"
Ovaj, mislim ispričavam se ukoliko sam nanijela kakvu duševnu bol nekim pripadnicima jačeg spola!
|
Ono, nije da se hvalim, ali... kad je tako.... ono... hehe |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Ma kud ćeš poštenije od mene?!
|
e da mi je dollar za svaki put kad sam to cuo... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
zlusch
|
fatcat je napisao/la: ›
Ma kud ćeš poštenije od mene?!
|
e da mi je dollar za svaki put kad sam to cuo...
|
di me nadje.... ma, da je i forinta.... pitao bih Todorica posto Konzum |
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
iawgoM je napisao/la: ›
takve teorije kao legende i razna truch-trach ogovaranja kruze medju studentima jos od Ivice Kichmanovicha..."znas..ona ti se jebe s profesorom pa joj on sredjuje ispite..." bla bla..i uglavnom su to naklapanja ljudi, ali kao sto kaze deltaos ima toga i biti ce..
eto imam i konkretan primjer jedne zenske (necemo reci na kojem faxu) koja se jaaaaako puno druzila s jednim profesorom (necemo reci o kojem se radi) i to onako drasticno i napadno..jednom sam ju cak i pitao sta ona s njim , jel joj neki ujak mozda ili sta ti ja znam ( ), a njen odgovor je bio "joj pa kad je on meni suuuupeeeer"
p.s. kratki info: nije joj islo bas nesto bajno na faxu-dok nije postala dobra s ovim-onda je krenulo ajmeeee...sve super sve 5....
|
Jel i ti o ovoj sto je na trecoj godini prava a da je nitko nikad nije vidio na faksu? ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
nakon podužeg razmatranja zaključio sam kako ja padam na kavu... |
|
|
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
Gemi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jel i ti o ovoj sto je na trecoj godini prava a da je nitko nikad nije vidio na faksu? ;-)
|
ne znam tocno o kojoj je rijec ali nekako predmnijevam koja bi mogla bit
ne..ja sam pisao o onoj koju je krenulo |
|
|
|
|
|
Gost
|
Pa i krenulo ju je.
od prognoze do Big Budera. |
|
|
|
|
|
nevia
|
zlusch je napisao/la: ›
Eh o tome ti ja i pričam! Pa da vam je malo manje bitan izgled, a bitnija spika u svakom slučaju bi se manje razočarali kad se mala skine! Tko zna možda se i iznenadiš jednom! Do we have a deal?!
|
Nevia, krv mu ljubim... pa di ces mi to raditi pred ovolikim svijetom? No, za deal te vrste mozemo iskoristiti Gradske bazene ili Kopiku... jelte Khm, mozda se i ti iznenadis....
|
Ok mislim da sam pretjerala! Nisam znala da će takav prizvuk imati moja izjava!
Al ok deal je deal! Rekla sam da sam poštenjačina! |
|
|
|
|
|
deltaos
Ukupno postova: 136 Lokacija: Os i samo Os.. Spol: Muško
|
|
|
_________________ ..i opet DeltaOs.. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Možda muškarci padaju na intelektualke ali prvo što vide su guzice i sise...i definitivno ih imponira kada pokraj sebe imaju zgodnu macu koju će pokazivati na prijemima i koktelima ukoliko se radi o intelektualnim tipovima, a s druge strane ima onih tipova muškaraca koji ne vole da im je draga bistrija od njih.........pa ju smještaju za štednjak
|
Ja padam od dvije litre vina... ;-)
Nego, vidim da gajish predrasude prema muskom spolu. Nije valjda da si ili samo lijepa, ili samo pametna, pa ti se kroz tu prizmu muskarci cine takvime kako si opisala?! ;-) |
|
|
|
|
|
|
|