Autor |
Poruka |
marko tot
Ukupno postova: 54 Spol: Muško
|
konjino jedna kukavićka,koliko ti imaš godina uopće??? kad je SDP bio na vlasti sad prije HDZ-a,zašto nije zadržao tu poziciju,ti možeš pričati šta oćeš i o kome oćeš,to što HDZ sada radi je za svaku pohvalu što se tiće slanja kanadera,a ti ako ne znaš čitati novine to je tvoj problem,poslan je samo jedan kanader a ne kanaderi kako si ti rekao,a i u novinama piše ako bude potrerno da će vratiti taj jedan,a što se tiće gotovine,ako on nije kriv neka to i dokaže sad ima pravu priliku,a svi znaju da ju svi SDP-ovci komunjare (ako ti znaš šta to uopće znaći).a ti lega sroljo kad se tako praviš pametan mora da si srbin il si komunjara kao i oni komunjara,možda su HDZ-ovci ljubili srbe u guzicu ali i srbi njih dok nisu shvatili kakvi su srbi,ali je očito da ti srbima i dalje nakon rata ljubiš guzice i noge razmišljajući ovako!!! |
|
_________________ Dr. vet. med. Marko Tot |
|
|
|
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol: Muško
|
Bravo mali! Tako mlad i tako pametan. Tvoj potpis sve govori. Bit če to jednoga dana, ako ne i više. Zaslužio si jedan kikiriki od mene.
marko tot je napisao/la: ›
konjino jedna kukavićka,koliko ti imaš godina uopće??? kad je SDP bio na vlasti sad prije HDZ-a,zašto nije zadržao tu poziciju,ti možeš pričati šta oćeš i o kome oćeš,to što HDZ sada radi je za svaku pohvalu što se tiće slanja kanadera,a ti ako ne znaš čitati novine to je tvoj problem,poslan je samo jedan kanader a ne kanaderi kako si ti rekao,a i u novinama piše ako bude potrerno da će vratiti taj jedan,a što se tiće gotovine,ako on nije kriv neka to i dokaže sad ima pravu priliku,a svi znaju da ju svi SDP-ovci komunjare (ako ti znaš šta to uopće znaći).a ti lega sroljo kad se tako praviš pametan mora da si srbin il si komunjara kao i oni komunjara,možda su HDZ-ovci ljubili srbe u guzicu ali i srbi njih dok nisu shvatili kakvi su srbi,ali je očito da ti srbima i dalje nakon rata ljubiš guzice i noge razmišljajući ovako!!!
|
|
|
_________________ Evo ti ga na |
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
marko tot je napisao/la: ›
konjino jedna kukavićka,koliko ti imaš godina uopće??? kad je SDP bio na vlasti sad prije HDZ-a,zašto nije zadržao tu poziciju,ti možeš pričati šta oćeš i o kome oćeš,to što HDZ sada radi je za svaku pohvalu što se tiće slanja kanadera,a ti ako ne znaš čitati novine to je tvoj problem,poslan je samo jedan kanader a ne kanaderi kako si ti rekao,a i u novinama piše ako bude potrerno da će vratiti taj jedan,a što se tiće gotovine,ako on nije kriv neka to i dokaže sad ima pravu priliku,a svi znaju da ju svi SDP-ovci komunjare (ako ti znaš šta to uopće znaći).a ti lega sroljo kad se tako praviš pametan mora da si srbin il si komunjara kao i oni komunjara,možda su HDZ-ovci ljubili srbe u guzicu ali i srbi njih dok nisu shvatili kakvi su srbi,ali je očito da ti srbima i dalje nakon rata ljubiš guzice i noge razmišljajući ovako!!!
|
Imam dovoljno godina da sam bio tu za vrijeme toga rata na kojeg se ti pozivaš a pojma nemaš, lega glup si uopće mi nije jasno zašto sam se spusti tako nisko i sa debilom ušo u neku raspravu! 2001 ste rušili Račana zbog Gotovine a danas imate drugu priču a za 6 mjeseci kad budete opet birali novog predsjednika jer će Sanader postat izdajica čim izgubi izbore imat ćete novu priču,licemjeri su uvijek bili licemjeri, Uvjek sam govorio da se u HDZu krije najveće smeće od ljudi a dokaz si i ti! |
|
|
|
|
|
marko tot
|
ni meni nije jasno zašto si se spustio tako nisko kad nemaš pojma nioćemu i zabadoš nos tamo nije mjesto i praviš se pametan kad i sam znaš da si glup i da nemaš pojma ni o ćemu |
|
|
|
|
marko tot
|
i šta se busaš da si neki hrvat kad se stidiš staviti svoju zastavu nego stavljaš neku ŽNJ!!!komunjaro izdajnička |
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Džiz... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
jel ti to broj godina na mentalnom nivou? |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
marko tot
|
Prvo: hvala na pitanju.
Drugo: jel ti svoje godine sakrivaš jer se bojiš, da bi otkrio svoj mentalni nivo.
Treče: ne treba sakrivat svoje godine, jer i bez njih znamo da je tvoj mentalni nivo ravan nuli
machor je napisao/la: ›
jel ti to broj godina na mentalnom nivou?
|
|
|
|
|
|
|
|