Autor |
Poruka |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
iam legicu, koja je sad tek ušla u te vode...imam dečka..pa ga automatski volim i vjerujem mu,...ali zanm da ju je već bar 2 puta prevario..rekla bi joj, ali koliko je zaljubljena sumnjam da bi me uopće saslušala do kraja... par prijedloga što da učinim nebi škodilo?? |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
Nitko ne vidi kada je ludo zaljubljen |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
ja se ne bih petljao u takve stvari... |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
po meni zavisi koliko je TEBI stalo do TVOJE legice. Ako je vase prijateljstvo iskreno onda ces joj reci i suociti se s mogucim posljedicama. Legica ti moze vjerovati i ostaviti decka, moze se prestati druziti s tobom ili trece moze reci bas me briga, ja ga jako volim.
Bitno je da si ti postupila iskreno prema svojoj legici, i da si napravila pravu stvar.
P.S. Sve ovo naravno ako si SIGURNA da ju je prevario. |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....ako ti je prava legica....onda ce cijeniti to što si joj ukazala na taj problem.....al ako si joj samo nešto u smislu poznanice.....onda ce sasuti sav svoj bijes na tebe......pa ti sad biraj...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ako ti je legica, ali prava....OBAVEZNO joj reci; znam da ja bi... |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
naravno da joj trebaš reći... iako u takvim situacijama uvijek postoji mogućnost da oni ostanu skupa, a ti ispadneš "džubre koje ih želi rastaviti". u tom slučaju se i zaslužuju, i guess.. |
|
|
|
|
|
kent_slip Ukupno postova: 101 Spol: Nebitno
|
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
možda bi joj ipak trebala reći, nego kad sazna da se razočara i u dečka i u prijateljicu koja joj je to tajila... |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
reci joj sve odmah i preporuci prekid hladno ako ona moze preci preko toga super ali si ti svoj prijateljski dio obavila |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Ne znam šta ćeš ti napraviti. Ali ja bi svojoj legici 100 % rekla,ali bi prije provjerila da li sam u to stvarno sigurna. Ili bi njemu rekla da joj sam prizna. To se ne smije prešutjeti,definitivno... |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
malecka
|
CatCloe je napisao/la: ›
naravno da joj trebaš reći... iako u takvim situacijama uvijek postoji mogućnost da oni ostanu skupa, a ti ispadneš "džubre koje ih želi rastaviti". u tom slučaju se i zaslužuju, i guess..
|
kontam si ja da bi ispala to džubre,ali što mene najviše smeta je to što je ona već par puta sama neš naslučivala i onda joj je on prodao neke glupave izlike i ona to sve povjerovala.. i kontam si akd bi joj išta i rekla on bi to porekao a ona slijepo povjerovala... |
|
|
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
prošla tu situaciju...
Našla se s likom na kavi i rekla mu Znam da si ju prevario,moš birat;hoću joj ja reći ili ti.
Lik joj je idući dan priznao. još uvijek su zajedno i prebrodili su nekoliko varanja (jednom prevariš i drugi put ćeš).
Bitno je da me taj lik koji je prevario moju frendicu, od svih njenih frendica mene najviše cijeni. |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Prošla takvu situaciju, sve lijepo i otvoreno rekla (prijateljici, a ne poznanici) i bome se lijepo opekla. Nikad više. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Kiki_08
Ukupno postova: 102 Lokacija: i tu i tamo Spol: Žensko
|
Ako si s njom jako,jako dobra i bliska ,onda joj reci pa šta bude bude.Ako je to prijateljstvo/poznanstvo,onda dobro razmisli!
Ja imam 5 pravih prijateljica kojima bih odmah rekla da znam za prevaru i od kojih bi isto tako primila takvu vijest,sve ostale bi bilo s rezervom jer sam se osvjedočila kako i nisu svi prijatelji dobronamjerni!Sretno ! |
|
|
|
|
|
|
|