Autor |
Poruka |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Baš razmišljam kako bi bilo fora napraviti piknik u subotu navečer pred Old Bridge-om... Onak, s plastičnim tanjurima, čašama i pripadajućim priborom za piknikovanje.
???? termosicama s kavom, svi sjedimo na nekakvoj dekici, i turpijamo, recimo, burek s mesom s našim plastičnim noževima... a fensi šmensi ljudi s prvog kata Old Bridge-a nas promatraju dok ispijaju svoje osječko za 10kn.. |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
osječko je skuplje i tamo ne izlaze sam fensi šmensi.sad nema nikog,zato što je vruće,a inače ja sam vidila razno raznih tamo.i punkere i rokere..tak da...a i da oš nemoš jer cijelo vrijeme prolaze nabrijani auti, skoro me pogazili jučer!!! |
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
boze svasta |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
čuo sam da je pola l osječkog točenog 14 kn
ali zato je isto toliko crnog tomislava u swanu 12 kn
pa ti vidi... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
bekemen Ukupno postova: 24 Lokacija: U komšiluku... Spol: Muško
|
zašto baš pred old bridge-om. bolje pred patiku (ako to još postoji), blokirat štrosu i lagano chilanje... |
|
|
|
|
|
insomnia
|
mjesto piknikovanja je prepušteno izboru, bitno je samo da bude što neobičnije. A Old Bridge u špici subotnje night fever mi se činilo baš ok neobično mjesto... |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Terasa Old Bridgea je ko stvorena za piknik. |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Patika je trenutno na godišnjem pa tamo nema smisla ništa raditi.
Pred OBP će te pogaziti ili curice koje su dobile autić da profuraju svoje kokoši u noćni život ili sineki koji su sa svojim nabrijanim kolima krenuli pokupiti kakvu kokoš.... |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Baš razmišljam kako bi bilo fora napraviti piknik u subotu navečer pred Old Bridge-om... Onak, s plastičnim tanjurima, čašama i pripadajućim priborom za piknikovanje.
???? termosicama s kavom, svi sjedimo na nekakvoj dekici, i turpijamo, recimo, burek s mesom s našim plastičnim noževima... a fensi šmensi ljudi s prvog kata Old Bridge-a nas promatraju dok ispijaju svoje osječko za 10kn..
|
Može!!Kad je okupljanje?
P.S. pozz od Sunčanice |
|
_________________ |
|
|
|
insomnia
|
vi mislite da se ja zezam, ali ja ozbiljno razmišljam o tome već neko vrijeme.. Osijeku fali nekih šokantnosti, zar ne? Da Glasu popravimo rejting čitanosti ovo je za ozbač.. ! ma uostalom, može i bilo gdje... jel možda netko živi u onoj kući preko puta Bridge-a, pa da kod njega u dvorištu, da bude malo suptilnije.. ako vam je na cesti baš toliki bed... pozzzz Sunčanica |
|
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
insomnia je napisao/la: ›
vi mislite da se ja zezam, ali ja ozbiljno razmišljam o tome već neko vrijeme.. Osijeku fali nekih šokantnosti, zar ne? Da Glasu popravimo rejting čitanosti ovo je za ozbač.. ! ma uostalom, može i bilo gdje... jel možda netko živi u onoj kući preko puta Bridge-a, pa da kod njega u dvorištu, da bude malo suptilnije.. ako vam je na cesti baš toliki bed... pozzzz Sunčanica
|
Sve 5, mada mi piknik zapravo vise zvuci na neku pobunu protiv necega.
Mislim, znam da je banana u tvrdji ali znam i da se necu osjecati bolje ako dodjem tamo i podrigujem kobasice uz osjecko koje sam kupio u trgovini za 4.30 Kn bez kaucije. Znam sta ce ljudi misliti, "vidi klosara" i zivo me zaboli za to...
Ajmo bolje upasti u OBP sa jednom bosom nogom! |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la: ›
vi mislite da se ja zezam, ali ja ozbiljno razmišljam o tome već neko vrijeme.. Osijeku fali nekih šokantnosti, zar ne? Da Glasu popravimo rejting čitanosti
|
uf, baš bi to bilo dovoljno šokantno za Glas.. |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Nisam sigurna da sam skontala koja bi bila svrha takvog piknika...ili bolje: koji je pravi razlog za taj piknik..
Iskreno, meni ideja zvuči kao da se netko pokušava osjećati bolje u svojoj ne-fensi šmensi koži |
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
MissConception je napisao/la: ›
Iskreno, meni ideja zvuči kao da se netko pokušava osjećati bolje u svojoj ne-fensi šmensi koži
|
i ja imam sličan dojam. kako je već konstatirano u jednom drugom topicu (naravno da nemam pojma kojem) - čini se kako su mnogi ne-fensi-šmensi likovi malčice opterećeni svojom opuštenošću i furanjem na "kontra stav".
dok ti fensi-šmensi o kojima se tu piše puno više gledaju svoja posla... zanimljiv fenomen, ali se svako malo teorija potvrđuje. |
|
|
|
|
|
|
|