Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ana18os je napisao/la: ›
Negdje sam pročitala da djevojke koje biraju starije dečke, tj. koje općenito preferiraju starije muškarce(pritom se misli na veliku razliku u godinama, barem 15 godina), biraju ih zato što u njima vide očeve koje nisu imale.
|
a možda i zato jer su uvijek zrelije od mužjaka istih godina..
i dodala bih jednu ispravku: djevojke otprilike do svoje 25-30. biraju starije dečke... kasnije se situacija malo mijenja |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
ceski redatelj jiri menzel ima svoje kvalitetno vidjenje o zenama...
http://imdb.com/name/nm0579954/
naime novinari ga pitali zasto je uvijek sa 20ak,30ak godinama mladjim zenama... on im je odgovorio: "pa necu valjda s nekom babom" |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
ne bih mogla biti s puno mlađim dečkom jer se ne bih osjećala kao žena pored nejga,,,,,mislim da bih se ladno mogla potroši par puta s njim,,,,,a iako sam niska ne volim niske dečke,,,,moraju biti veeeeeliki i snažni,,,,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
ana18os je napisao/la: ›
Negdje sam pročitala da djevojke koje biraju starije dečke, tj. koje općenito preferiraju starije muškarce(pritom se misli na veliku razliku u godinama, barem 15 godina), biraju ih zato što u njima vide očeve koje nisu imale. Odnosno u takve se veze upuštaju one koje u djetinjstvu nisu imale blizak odnos s ocem, ili uopće nemaju oca, pa potrebu za očinskim osjećajima nastoje zadovoljiti na ovaj način. Nisam sigurna koliko je ova teorija točna i ne sjećam se točno gdje sam pročitala ovaj podatak, ali teorija je, moram priznati zanimljiva, čak bi i mogla biti istinita. Nisam bila u takvoj situaciji pa ne znam objasniti. Ako je netko bio, molila bih da kaže pripada li gore navedenom slučaju, odnosno, ima li stvarno istine u toj teoriji...
|
Nemam pojma da li je to istina. Mislim moglo bi biti. Moj odnos sa tatom je i i više nedo ok. Ne vjerujem da sam ostala zakinuta. No razmišljala sam i zaključila da bi bila sretna kad bi moj budući muž bio tip osobe kao moj tata. |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
TEDDYPICKERR
Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
ma pa bitnse su godine i da nema velike razlike kako da ne .znam jedan par on 44 ona 24 (nevjerovatno da) i eto valjda su zbog sexa zajedno šta ja znam jer se njoj pije ,izlazi i razmišlja nezrelo naspram njega, a on je jedan babac koji bi joj mogao biti otac. bolesno je meni to. i da ona ima oca i sunjam da traži još jednog. |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
mmm eto ja znam curu koja ima 19 a dečko joj ima 40 i funkcioniraju već duže vrijeme |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
sheila je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mmm eto ja znam curu koja ima 19 a dečko joj ima 40 i funkcioniraju već duže vrijeme
|
pitanje je samo jel funkcioniraju iz interesa ili ljubavi |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
sheila je napisao/la: ›
mmm eto ja znam curu koja ima 19 a dečko joj ima 40 i funkcioniraju već duže vrijeme
|
joj.. ovo bi čak i meni bilo too much.. možda bi se tu mogla potvrditi ona teorija o ''očinskoj figuri''.. ili..nekak si sad zamišljam da ta cura onak priča svojim frendicama.. kao kak ima starijeg frajera.. kako cool.. a on je s njom samo zbog sexa, to je jasno. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
sheila je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ovaj eto meni se ovakve stvari gade ali stvarno |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
dobro tu curu boli briga vjerojatno, ali kak tom liku nije neugodno? |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
TEDDYPICKERR
Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
sheila je napisao/la: ›
|
a njega sigurno frendovi drže za uspješnog i pametnog pedofila. |
|
|
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
kelly je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Godine su samo kronologija...a stanje uma je već kompliciranija dijagnostika koju nitko nemože do kraja dokučiti,pa tako vjerojatno ni osobe o kojima je riječ..prema tome oni su našli nekakvu povezanost koja im trenutno odgovara. No vjerojatno ova djevojka kad napuni 25 će shvatiti neke stvari...nadam se da neće biti kasno...
|
ili će on shvatit da je ona sponzoruša pa će on nju otfikarit |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
aaa situacija je otprilike ovakva ona je fotomodel,jako jako pametna i ispravna djevojka (znam ju osobno) živi u nije bitno gdje ali izvan hrvatske i kreće se u tim krugovima u kojima nema mlađih ni nema puno ljudi njennog godišta...neugodno joj je kad priča o tome..ali očito neugodnije nego kad je tamo...nije navikla da se ovdje svi čude i ispituju ju...ugl...doduše ne vjerujem ni ja da će to funkcionirat..al ono ugl ne bitno..hehe |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
|
|
|
|
|